divendres, 26 d’agost del 2011

Deu idees sobre la Tercera 2011/2012

Aquest matí he publicat al meu compte de twitter deu piulades al voltant de la Tercera que ens espera a partir de demà. Són completament subjectius i, òbviament, no tenen en compte factors "externs" com l'atzar o les dinàmiques que puguin afectar els equips.

Aquestes són les 10 idees que llenço a l'aire a les portes de l'inici del campionat:

1. L'Espanyol B és l'equip a batre. Té qualitat de sobres, però dependrà del trasvassament d’homes al primer equip. L'atac dels de Raúl Longhi és molt potent.

2. Europa i Manlleu, eterns aspirants. Mateix projecte, mateix tècnic, grans efectius. Serà l’any de la revàlida?

3. Esperança a Gavà i Vilafranca. Els gavanencs hi arriben després de mostrar molt bones sensacions a la pretemporada. Al Vilafranca, joc d'equilibris: el risc d'una plantilla nova contra bons reforços fets pel "degà penedesenc".

4. Terrassa i Santboià busquen reivindicar-se. Els egarencs s'han de refer d’un mal any de retorn a Tercera; els de Sant Boi esperen aspirar a play-off amb una plantilla renovada.

5. Novetats a Prat i Cornellà. Canvi d’estil, recerca d’un nou patró, que amb el component 'il·lusió' ho pot fer tot possible.

6. Pobla de Mafumet i Muntanyesa, l'any del “més difícil encara”. La ‘Monta’ hi arriba minvada d’efectius. A la Pobla esperen mantenir una generació descarada.

7. Vic, Olot i Rubí, ascendits de Catalana, arriben amb altes possibilitats de quedar-se. Mantenen la fórmula de l’èxit de l'any passat.

8. Balaguer, Masnou i Amposta, equips en possible risc. Molts canvis units al patiment de l’últim any.

9. Vilanova i Castelldefels busquen no patir. Els del Baix Llobregat van ser l'any passat l'equip "en zona de ningú". El Vilanova s'ha reforçat bé i espera oblidar un any agònic, salvat per un estel·lar Valldosera a Cornellà... i per la compensació de l'ascens del Reus.

10. La ‘incògnita Grama’. La difícil situació econòmica pot ser suavitzada amb l’explosió de jugadors de l’excel·lent planter colomenc.

Molta sort als 20 equips!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada