dimecres, 9 d’octubre del 2013

Cita amb la Copa Catalunya

Torna la Copa Catalunya. I ho fa amb sis equips de Tercera competint per superar una nova ronda i un setè (el Castelldefels) ja classificat com a exempt.

La Muntanyesa, que rebrà el Prat, i l'Ascó, que s'enfrontarà al Municipal contra el Nàstic, són els dos equips de la categoria que jugaran davant de conjunts de nivell superior. El duel vallesà entre Cerdanyola i Rubí, i l'empordanès entre Figueres i Palamós donarà un vencedor (i un vençut). En el pitjor dels casos, doncs, tres equips dels cinc que seguiran vius a la competició (queden encara a l'horitzó els quatre catalans del futbol professional) seran del grup català de Tercera. Repassem horaris, quadre, i parlem del sorteig també.

Aquests són els horaris de la 3a fase de la 2a eliminatòria de la Copa Catalunya:

DIMECRES, 9 D'OCTUBRE
20h Ascó-Nàstic
20'30h Cerdanyola-Rubí
20'30h Muntanyesa-Prat
20'45h Figueres-Palamós
(equip exempt: Castelldefels)

Per situar una mica en quin punt de la Copa Catalunya ens trobem he elaborat el següent quadre, que resumeix la Segona eliminatòria de la competició, que va iniciar la seva disputa, amb la primera fase, els primers dies del mes d'agost:


Per consultar la prèvia purament esportiva, us remato a l'article que he publicat a GolCat en què repasso, amb la col·laboració del Joan Alfons López i el Pol Cervera, els quatre duels d'aquest vespre. El teniu en aquest enllaç.


Sorteig
Aquest dijous mateix se sortejarà la propera fase de la Copa Catalunya. El fet que quedin equips senars tornarà a donar un conjunt exempt de competir, que no podrà ser cap dels que ja ho ha estat prèviament (Prat i Castelldefels, si el Prat accedís a la propera ronda, lògicament).


Propers passos (els noms de les rondes són els que crec més coherents):


  • D'aquesta 3a fase sortiran 4 vencedors + l'exempt, el Castelldefels. Total, 5 equips
  • 4a fase: Dels 5 equips hi haurà un exempt, per tant el sorteig decidirà 2 partits + 1 exempt, que no serà el Castelldefels (ni el Prat si passa ronda)
  • D'aquesta 4a fase sortiran 2 vencedors + l'exempt. Total, 3 equips
  • 5a fase (i ÚLTIMA): Dels 3 equips hi haurà un exempt, que accedirà a la següent eliminatòria. Els altres dos equips s'enfrontaran en un únic partit.
  • El vencedor d'aquest partit i l'exempt accediran als teòrics quarts de final
  • Propera ronda: els dos vencedors contra Sabadell i Girona
  • Fase final/semifinals: els vencedors de la ronda anterior davant Barça i Espanyol








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada