dijous, 21 de novembre del 2013

El Figueres s'imposa als penals en un duel intens


La Unió Esportiva Figueres acompanyarà l'Ascó a la tercera fase, els quarts de final, de la Copa Catalunya, després de batre el Cerdanyola en un partit intens disputat aquest dimecres a la Bòbila, i que s'acabava resolent des del punt de penal (2-2, 3-5 a la tanda).

Celebracions del Figueres al vestidor de Cerdanyola // UEFigueres.cat

Els dos equips van oferir un partit intens, d'alternatives i de jugar amb totes les cartes sobre la taula. De fet, el tècnic vallesà, Toni Carrillo, destacava a la roda de premsa posterior que el duel havia estat, segons ell, "el millor de la competició". Els onzes inicials ja deixaven clar que els dos equips buscaven l'accés a la següent ronda (rebre un Segona era un premi molt llaminer) i veure els atacs d'uns -Puchi, Solano i José Antonio- i altres -Bernat Puig, Teixi i Moñino- deixava clar que el partit era digne de la competició regular.

Quim Solano avançava els locals amb un tret creuat al minut 16, però Guillem Cornellà, anotant una falta amb una execució magistral, marca de la casa, establia l'empat a la mitja hora de joc. A la represa Gerard Sanz situava per davant els verds a la sortida d'un córner, però un penal al minut 75 possibilitava a Teixi anotar l'empat definitiu des dels onze metres.

A la tanda decisiva el Figueres clavava una sèrie perfecta, cinc de cinc, i Velillas, del Cerdanyola, veia com Ureña aturava el seu llançament. Celebració empordanesa digna de prendre's el partit seriosament, i final de torneig per a un Cerdanyola que queia dignament i que manté la imbatibilitat a casa, més de mig any després de l'última derrota (13 partits).

Aquest va ser el resultat del partit d'ahir, cinquena eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya:

DIMECRES, 20 DE NOVEMBRE
Cerdanyola 2-2 (3-5 pp) Figueres (Quim Solano i Gerard Sanz / Guillem Cornellà i Teixi -p-)
A la tanda de penals marcaven per al Cerdanyola: Puchi, Ramón i José Antonio; i Velillas veia com Ureña aturava la seva pena màxima. Per al Figueres marcaven els cinc llançadors: Ferran Grau, Pedro, Bernat, Guillem Cornellà i Pol Compte)

Podeu llegir una crònica del partit, que vaig seguir en directe a la Bòbila de Cerdanyola, en aquest article de GolCat.

I podeu veure un VÍDEO-Resum escrit i editat per Jose Gallardo per a l'Esports en xarxa de La Xarxa a partir de les imatges enregistrades per Canal Terassa:



Figueres, Ascó, Girona i Sabadell protagonitzaran ara la tercera fase de la competició. Dos duels de quarts de final que definiran els dos semifinalistes que lluitaran a la fase final amb Barça i Espanyol pel títol.

Abans de final d'any representants dels quatre clubs es reuniran a la seu de la FCF per decidir dates i creuaments. L'ens federatiu proposarà als clubs apostar per la proximitat com a criteri per als quarts de final (Ascó-Sabadell i Figueres-Girona), però si no hi ha acord es podria fer sorteig. Els duels de quarts de final es disputarien, en principi, a finals de gener o principis de febrer del 2014.

Al blog del Cristian Garcia hi ha una entrada amb tots els marcadors i golejadors de la competició vigent, des que es va obrir la primera fase. Els podeu consultar en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada