divendres, 31 de maig del 2019

Prèvia-Guia: 1a eliminatòria play-off (Tornada)

Aquests són els horaris de la tornada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona B

ELIMINATÒRIA DE CAMPIONS
DISSABTE 1 DE JUNY
18h Portugalete-Llagostera (Anada LLA 2-0 POR)

PRIMERA ELIMINATÒRIA
DISSABTE 1 DE JUNY
20h Horta-Moralo (Anada MOR 0-0 HOR) [En directe a betevé - TDT i dial 160 de Movistar+]

DIUMENGE 2 DE JUNY
17h Ceuta-Prat (Anada PRA 2-1 CEU)
19h L'Hospitalet-Algeciras (Anada ALG 1-0 L'H)

Els quatre catalans de play-off arriben a la segona cita de la fase d'ascens en situacions ben diferents. Qui millor ho té per assolir l'ascens, en tots els sentits, és el Llagostera. L'equip d'Oriol Alsina va aconseguir un triomf sòlif per 2-0 al Gironès que ara haurà de defensar en territori basc. Tot el que no sigui perdre per tres gols o més, hauria de servir als gironinis per tornar a ser equip de Segona B.

El Llagostera serà de Segona B si...
  • Guanya o empata
  • Perd per un gol de diferència o per dos gols de diferència si aconsegueix anotar (3-1, 4-2, 5-3...) 
També jugarà en dissabte l'Horta, que va perdonar a Extremadura i torna al Feliu i Codina amb un 0-0 de l'anada. Els de Nacho Castro necessiten, si o si, la victòria, per ser a la segona fase del play-off. En tota la temporada, l'Horta no ha perdut cap partit a casa i n'ha empatat 6. Per tant, 14 dels resultats que ha aconseguit l'Horta aquest curs a casa, li valdrien per ser a la segona ronda.

Diumenge, Prat i Hospi encaren els seus partits des de perspectives oposades. Els potablava van guanyar a casa (2-1), però no poden refiar-se'n del Ceuta, que havent aconseguit anotar en l'anada en faria prou amb un 1-0 per segellar la classificació. Els potablava poden permetre's un empat per ser a la següent fase.

En canvi, l'Hospi necessita guanyar sí o sí. Els riberencs van perdre 1-0 a Algesires i només els val una victòria per dos gols de diferència. Tot el que no sigui això, deixaria l'Hospi un any més a Tercera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada