dilluns, 29 d’agost del 2011

Idees de la 1a jornada

Ja que la classificació, amb un sol partit disputat, encara no reflecteix res gaire revelador, pot ser un bon moment per treure algunes conclusions després dels 90 primers minuts de la temporada:

  • L'Espanyol B comença el curs complint els pronòstics. Victòria solvent del filial blanc-i-blau, que va exhibir a Castelldefels poder ofensiu, una de les seves principals armes. L'equip torna al liderat (per ara, anecdòtic) després de gairebé un any. L'últim cop que l'Espanyol B va ser a dalt de tot va ser després de la 3a jornada del curs passat
  • Els nous donaran guerra. El Rubí va mostrar una excel·lent carta de presentacio, 3 a 1 al Gavà en una tarda de glòria per a Juan Carlos Sanz; l'Olot va caure amb dignitat al Masnou (3-2), en un dels partits més emocionants de la jornada inaugural; i el Vic arrencava un empat davant de tot un exSegona B, el Santboià.
  • Comença la revàlida? El Terrassa, que tantes incògnites va despertar després de l'última temporada, començava ahir la temporada de manera immillorable. Victòria (1-3) al camp d'un renovat Vilafranca. Serà el segon any a Tercera l'any dels de Miquel Olmo?
  • Orgull colomenc. La Grama va "aixecar" un partit molt complicat a la Via Fèrria. El Cornellà s'havia situat 2 a 0 amb molta facilitat, però els de Ramon Moya van aconseguir igualar el duel i sumar el primer punt de la temporada. Una mostra més de l'orgull dels de Santa Coloma, que davant un dels rivals més potents de la categoria no van donar els tres punts per perduts en cap moment.
  • Torna la igualtat? La primera jornada, sense ser referència de res, ha deixat 5 empats, entre conjunts que han presentat mèrits molt igualats. Si l'any passat el grup cinquè va caracteritzar-se per una gran igualtat, serà aquest any una continuació?
  • Herois del primer dia. Juan Carlos Sanz (Rubí), Marc Esteban (Masnou), Carlos Martínez (Terrassa) o Achille Oubougou (Muntanyesa) figuren entre els jugadors més destacats de la primera jornada.


4 comentaris:

  1. La tercera divisió torna a pintar molt bé aquest any. L'Espanyol B, gran favorit sens dubte i no només pel que s'ha vist als Canyars.
    Molt orgullosa de la reacció de la Grama i de sentir a parlar de l'orgull colomenc...
    Visca la Grama, a tercera o on sigui!!
    Gran i necessari blog, company!!

    ResponElimina
  2. Destacable també la gran primera part de la Montañesa davant del Balaguer. Tota una declaració d'intencions per un equip que, diríem, va tocar sostre l'any passat i que, tot i la marxa d'Araujo, manté gran part del bloc del 'quasi' ascens. El Balaguer haurà de millorar força.

    ResponElimina
  3. Molt d'acord amb els dos, la Grama presentava certes incògnites des de l'inici i ahir a Cornellà es va revindicar. Pel que fa a la 'Monta', comença el curs amb un cert "repte", després de l'excel·lent any passat i va començar pel bon camí.

    ResponElimina
  4. espectacular descubrimiento este blog! a partir de ahora me lo pongo en favoritos para seguir todo lo que sucede en el grupo de mi Terrassa :) enhorabuena por el trabajo!!!

    ResponElimina