dijous, 6 de desembre del 2012

Prèvia J15, 1a part. Partits avançats

Dijous festiu... i primera entrega de la quinzena jornada a Tercera. Dos dels ocupants de la zona de descens juguen a casa esperant redreçar la mala dinàmica assolida fins ara. Com a visitants, dos equips amb aspiracions, un que acaba de sortir del play-off, i l'altre que està sent la revelació en aquesta arrencada.

Prèvia d'aquesta primera entrega!

Aquests són els horaris d'aquesta J15:

DIJOUS, 6 DE DESEMBRE
17h Balaguer-Pobla
17h Castelldefels-Rapitenca

DIUMENGE, 9 DE DESEMBRE
12h Santboià-Rubí
12'30h Vilafranca-Júpiter
16'30h Vic-Olot
16'30h Palamós-Europa
16'30h Manlleu-Vilassar
16'30h Figueres-Gramenet
17h Cornellà-Muntanyesa
17h Terrassa-Gavà


El 29 de setembre, a casa, al Municipal de Balaguer, el conjunt lleidatà va aconseguir el primer i únic, i últim, triomf a la Tercera actual, amb un 3-2 contra el Figueres. Els balaguerins acumulen doncs vuit partits sense guanyar. Una mala ratxa que esperen capgirar al mateix escenari... contra el cinquè classificat, la Pobla Mafumet. La millor imatge del cuer ha de ser ratificada a casa, després de tres empats consecutius a la capital de la Noguera. Els de Tenorio arribaran al duel després de caure diumenge a Olot, en un partit en què van destacar oferint una bona imatge, que va posar les coses difícils a l'actual líder de la categoria. Al davant, un dels equips més sòlids de la categoria. La Pobla Mafumet sortia del play-off després de perdre a casa contra el Palamós, però es mostren com un equip que aprofita al màxim els gols que marca. A domicili, per exemple, ha sumat 9 punts amb només 4 gols marcats. L'últim exemple, el triomf als Canyars amb gol d'Ernest Forgas (0-1). Tot i tractar-se del cuer, al camp del Balaguer només han guanyat dos conjunts, el Gavà i el Santboià.

El 2 de setembre, a casa, als Canyars, el Castelldefels aconseguia l'últim triomf a Tercera, un 1-0 contra el Gavà. Els mariners acumulen doncs dotze partits sense guanyar, que els situaven, diumenge passat, en places de descens per primer cop en 15 mesos. L'equip va estar a punt de sorprendre l'Europa al Nou Sardenya, però l'empat final situava els del Baix Llobregat a la divuitena plaça. Eloy Martínez viurà el seu tercer duel com a tècnic mariner, segon a casa, amb la voluntat d'aconseguir un primer triomf que pugui treure l'equip de la zona perillosa. Al davant, una de les revelacions d'aquesta temporada, la Rapitenca. El conjunt ebrenc no ha guanyat encara a domicili, tot i que només ha perdut 2 de les 7 visites que ha efectuat fins ara. Els excel·lents resultats a la Devesa han deixat els d'Antoni Teixidó a la novena plaça. Un equip que destaca també pels registres defensius: ha encaixat 10 gols en 14 partits. De fet, i tot i que no afecta a la sortida dels Canyars, els de la Ràpita són el segon equip menys golejat a casa. Per part dels mariners, no jugarà Ramon Montilla. El migcampista obtenia aquest passat dilluns la baixa del Castelldefels per motius personals. Prèvia del duel al web del Castelldefels, en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada