dimecres, 10 de setembre del 2014

Resultats J4

"Nou pas endavant de Rubí, Santfeliuenc i Pobla"

La jornada intersetmanal servia per demostrar el bon moment de forma dels equips que se situaven just darrere el Peralada, i que després del partit de dijous aprofitaven la derrota dels altempordanesos a Castelldefels. Els triomfs a domicili de Rubí (0-2 a Castellar), Santfeliuenc (un boig 2-3 al Guinardó) i Pobla Mafumet (1-3 a Vilafranca) deixaven els tres equips amb 10 punts, mantenint-los invictes i amb clares sensacions de poder dir la seva aquest curs. El Peralada, tot i perdre, segueix en play-off.

El Rubí, líder després de guanyar a Castellar // CESabadell.cat

Aquests són els resultats de la J4:

DIMECRES, 10 DE SETEMBRE
Masnou 0-0 Europa
Vilafranca 1-3 Pobla Mafumet (Santi Triguero / Álvaro Fernández, Denís Coch i Gabi López)
Sabadell B 0-2 Rubí (David López i Adri Díaz)
Martinenc 2-3 Santfeliuenc (Pitu i Alberto García / Dani Sánchez -p-, Carlos Cano i Éric Pacheco)
Palamós 2-1 Prat (Carrasco -pp- i Áxel Vizuete / Sascha Andreu)
Manlleu 2-0 Gavà (Jordi Aumatell i Pol Coll)
Figueres 3-0 Muntanyesa (Marc Serramitja -2- i Pedro del Campo)
Terrassa 1-1 Ascó (Jaime Fuentes -p- / Gabernet)
[Seguiments: CD Masnou i CE Europa, Lluís Montaner, Futbol Base CES, presencial al Guinardó, Palamós CF, Viu el Manlleu, UE Figueres i FC Ascó]

DIJOUS, 11 DE SETEMBRE

Castelldefels 1-0 Peralada (Pedro Bravo)
[Seguiments: UE Castelldefels i CF Peralada]

Posposat per al DIUMENGE, 21 DE SETEMBRE

12h Vilassar de Mar-Cerdanyola

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

Així queda la classificació provisional després de 9 partits de la J4. La classificació serà la vàlida per a la propera jornada, ja que el Vilassar de Mar-Cerdanyola es disputarà després de la J5:

Gols: 22 (en 9 partits)

Resultats: 4 victòries locals, 2 empats i 3 victòries visitants (en 9 partits)
Màxim golejador: Carlos Cano (Santfeliuenc FC), 4 gols.

Apunts de la jornada

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

Vam passar pel... Martinenc 2-3 Santfeliuenc [text de Roger Sánchez]

Carlos Cano feia el 2 a 2 // Jaime Pérez - Santfeliuenc FC

El Santfeliuenc va acabar enduent-se un partit prou igualat a la primera part... i que va comptar amb una segona part molt sorprenent, per com es van disposar els fets. El Martinenc sortia al camp amb canvis significatius a l'onze, motivats per les molèsties físiques del porter Carulla, que era substituït per Pacheco, debutant en lliga; i la no convocatòria de Raíllo, amb un fort cop a la cuixa. Els del Guinardó sortien amb un punt més de nervi, si bé els primers 45 minuts eren molt equilibrats. Velillas per l'esquerra i David Serrano per la dreta eren profunds i disposaven de les primeres opcions clares. El golejador del Santfe, Carlos Cano, avisava un parell de cops, fent intervenir Pacheco en una jugada en què es quedava davant del porter... i al minut 32, quan els visitants semblaven haver fet un pas endavant, arribava el gol de Pitu, en una excel·lent rematada, seca i col·locada, des de la frontal. Amb l'1 a 0 s'arribava al descans, amb un duel equilibrat decidit parcialment a favor dels locals.

Aleix Vall va jugar de central al primer temps // Jaime Pérez - Santfeliuenc FC

Al descans, Manel Moya (que havia jugat amb Aleix Vall de central) donava entrada a Sergio Alburquerque i el situava a l'eix defensiu, avançant Vall al migcentre. Els locals sortien intensos a la represa, anul·laven bona part de les intencions dels visitants, i anotaven el segon gol als nou minuts del segon temps, en una rematada de cap d'Alberto García. 2 a 0... i opcions clares, com una rematada de cap de Juanlu, per ampliar distàncies. El Santfe s'estirava i a la contra, Bolaños veia com Pacheco evitava el gol en un u contra u que semblava definitiu.

Bolaños davant Pacheco // Jaime Pérez - Santfeliuenc FC

Just llavors Andrés González activava una tecla que acabaria sent clau, però que en aquell moment sorprenia: triple canvi. Entraven Peralta, Maldo i Éric Pacheco. El Santfe confirmava el pas endavant... però s'arribava al minut 75 amb 2 a 0... i llavors començava a canviar tot. I ho feia... en quatre minuts, ben difícil de creure. Un penal clar (amb expulsió de Diego Suárez) suposava el 2 a 1, anotat per Dani Sánchez des dels onze metres. Pràcticament al següent atac, una centrada al segon pal la convertia Carlos Cano, el rei Mides del gol en aquesta arrencada (4 partits, 4 gols) en l'empat a 2... i al minut 80 un contraatac de llibre, literal, excel·lentment executat, l'enviava al fons de la xarxa Éric Pacheco per deixar glaçat el Municipal del Guinardó. En quatre minuts, en un sospir, s'havia passat del 2 a 0 al 2 a 3. A la jugada del tercer gol visitant els locals (i el públic) reclamaven un possible fora de joc. Els minuts finals eren de crispació. Una dura entrada a Velillas precedia moments d'altíssima tensió que l'àrbitre, Díaz Díaz, intentava contenir a còpia de targetes grogues. Més enllà dels nervis, poques opcions clares per al Martinenc, que jugava amb Elhadji intentant despenjar pilotes. Un servei de falta de Velillas, alt, suposava l'últim intent per corregir mínimament un partit prou igualat que el Martinenc semblava tenir molt encarat i que el nervi del Santfe, en quatre minuts letals, es va encarregar d'endur-se.

• Cau el líder. Un gol de Pedro Bravo (CAS) a les acaballes significava la primera derrota per al Peralada... i el primer gol encaixat, 351 minuts després, dels de Nacho Castro en el retorn a Tercera. L'equip, però, es manté en zona de play-off.
El fins ara cuer tombava el fins ara líder // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

• I el cuer ho deixa de ser. El triomf mariner obria el compte de punts del Castelldefels, i el treu de la zona de descens, gràcies a la diferència de gols general que el col·loca per sobre del Martinenc.

• Carlos Cano. Ho dèiem a la crònica. El davanter del Santfeliuenc segueix sent l'únic jugador que ha marcat a les 4 jornades disputades. Un gol a cada partit, importants per col·locar el Santfe a la part alta i per situar-se Cano al capdavant dels golejadors del grup català de Tercera.

• 10 gols. Amb els tres encaixats en només quatre minuts, el Martinenc es manté (per ara) com l'equip més golejat del grup, amb 10 dianes encaixades en 4 jornades.

• Imbatut. L'Europa empatava al camp del Masnou, sense gols. Una igualada que manté tots dos equips invictes, sense perdre, i que amplia a 360 minuts, tots els disputats aquest curs, d'imbatibilitat per als escapulats. Els de Gràcia són l'únic equip del grup que encara no ha rebut un gol.
0 a 0 al Masnou-Europa, dos equips invictes // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

• Sense estrena a casa. Ni Sabadell B ni Masnou han aconseguit marcar un gol als seus respectius camps després d'haver-hi disputat ja dos partits. El cas del Masnou és repetitiu, ja que els dos duels disputats al Maresme han acabat amb empat sense gols. Els vallesans, en canvi, patien ahir la primera derrota a casa, segona consecutiva al còmput global (0-2 contra el Rubí).

• Els noms de l'estrena. Marc Serramitja (Figueres) i Jaime Fuentes (Terrassa) trencaven la mala ratxa dels seus respectius equips de cara a gol. Els figuerencs obrien el compte de gols i el de punts amb el triomf contra la Muntanyesa, amb doblet de Serramitja inclòs (3-0); i el Terrassa obtenia el segon empat del curs, a casa contra l'Ascó (1-1).
Terrassa i Ascó: 5 enfrontaments, 5 empats // Iris Solà - FC Ascó

• Cara i creu. També obria el compte de punts el Palamós. Primera victòria del curs, ajustada al final (2-1 davant el Prat). Una derrota que deixa tocat el conjunt de Pepe Delgado, que entra en zona de descens (J4, cal recordar-ho).

El Figueres superava la Monta amb claredat. Foto dels capitans, Borges i Chicho. // UEFigueres.cat

• Repetidors. Cinc futbolistes marcaven... quatre dies després d'haver-ho fet també a la J3, dissabte o diumenge passat. Són els casos de Carlos Cano (Santfeliuenc), Jordi Aumatell i Pol Coll (Manlleu), Álvaro Fernández (Pobla Mafumet) i Santi Triguero (Vilafranca). En el cas del vilanoví, són tres jornades seguides amb èxit de cara a gol.

• Gavà de dos balanços. Després de quatre jornades, el Gavà ha obtingut dues victòries als dos partits disputats a la Bòbila... i dues derrotes als dos duels de domicili, en els quals el conjunt blaugrana encara no ha estrenat el compte golejador.
Els jugadors del Manlleu homenatjaven Jandro, lesionat de llarga durada // Viu el Manlleu

• Força visitant. En un inici de lliga marcat pels triomfs locals (estan per sobre del 50%), aquesta jornada és la primera en què hi ha més de dues victòries visitants. Els èxits dels capdavanters (Rubí, Santfeliuenc i Pobla Mafumet) lluny de casa han ajudat a donar una petita empenta al '2', que s'apropa al 25%. Recordem que el curs passat va estar marcat per un fort pes de les victòries dels equips que jugaven fora, que van acabar sent el 32% dels partits.