diumenge, 28 de setembre del 2014

Resultats J7

"El Peralada remunta i consolida lideratge"

Els dos partits avançats de la J7 ens deixaven dos perfils de partit diferenciat... amb un element en comú: la remuntada. El Masnou es convertia en el primer equip que guanyava aquest curs a Ascó (1-2), capgirant el gol de Socias per als locals; el Peralada, en canvi, veia com Santi Triguero anotava dos gols que posaven el Vilafranca amb avantatge, però el conjunt altempordanès remuntava de nou (segon cop seguit a casa) i conservarà el lideratge, mínim deu dies més.


Com davant el Figueres (imatge), Alei Feixas era clau, amb un doblet // CF Peralada

Aquests són els resultats dels dos partits avançats de la J7:

DIUMENGE, 28 DE SETEMBRE
Ascó 1-2 Masnou (Enric Socias / Edgar Santolalla i Jonatan Toledo)
Peralada 3-2 Vilafranca (Aleix Feixas -2, 1p- i Sergi Romero / Santi Triguero -2-)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL
Aquesta és la classificació després dels 2 partits avançats de la J7. Recordem que ara caldrà que es disputi la J6, el cap de setmana vinent:




Gols: 8
Resultats: 1 victòria local i 1 victòria visitant
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca), 6 gols // Veure llista completa

Apunts de la jornada

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Remuntades. Segona remuntada consecutiva del Peralada, que ja a la J5 capgirava un 0-2 per convertir-lo en el 4-2. Curiosament, l'equip que patia aquella remuntada, el Masnou, capgirava a Ascó el gol inicial dels verds i s'enduia tres punts molt valuosos.

  • 4 de 4. El Peralada manté fortalesa a casa: quatre partits jugats, quatre victòries. Únic equip per ara (només l'Ascó ha jugat també 4 partits a casa) que assoleix el 12 de 12 com a local.

  • Cauen a casa. Es proposava ser un any més fort a casa l'Ascó, que aquest diumenge cedia la primera derrota a l'annex del Municipal (camp provisional). Els asconencs acumulaven 14 partits de lliga seguits a casa sense perdre: 8 victòries i 6 empats. De l'última derrota han passat gairebé 10 mesos (01/12/2013, 1-2 contra el Rubí).
El Masnou s'imposava a Ascó sota la pluja // Iris Solà - FC Ascó

  • Un visitant incòmode. La d'Ascó és la segona victòria del Masnou a domicili aquest curs, després de guanyar al camp del Prat a la J1 (1-2). Els masnovins semblen disposats a donar molta guerra aquest curs, especialment fora de casa per ara (a casa no han guanyat ni marcat encara). L'única derrota que han sumat lluny del Maresme va ser al camp del líder, amb remuntada en contra, i arrencaven un empat al camp del Rubí.

  • Amb la cinquena. S'ha col·locat al capdavant del llistat de golejadors del grup català de Tercera un dels seus jugadors referència. Santi Triguero suma 6 gols en els 6 primers partits del curs i, a l'espera dels duels de la J6 i J7, és el màxim anotador. ST11, a més, marcava a Peralada per cinquena jornada consecutiva. Hi sumava el primer doblet del curs. El davanter, que dissabte vinent complirà 38 anys, només s'ha quedat sense marcar per ara a la jornada inaugural, al camp del Gavà.

  • Tercera setmana. Amb la victòria en un duel avançat, el Peralada s'ha assegurat ser líder després de la J6, passi el que passi en aquesta, el cap de setmana vinent. Serà la tercera jornada dels homes de Nacho Castro al capdavant. Igualen al Rubí, que també hi ha estat per ara tres setmanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada