dimarts, 28 d’abril del 2015

Resultats J35


"L'Ascó i la Pobla ja són equips de play-off"


L'Ascó ja és equip de play-off i continua líder // Iris Solà - FC Ascó 

Aquests són els resultats de la J35:

DIUMENGE, 26 D'ABRIL
Gavà 0-3 Masnou (Eric Martínez, Jonathan Toledo i Yuki Koizumi)
Castelldefels 1-2 Sabadell B (Albert Cervantes / Manel Martínez -2-)
Vilassar de Mar 1-1 Prat (Roberto Morales -p- / Albert Cazorla -p-)
Martinenc 1-4 Pobla de Mafumet (David Serrano / Kike Tortosa, Stéphane Emanà -p-, Alfons Serra i Álvaro Fernández)
Cerdanyola 3-3 Peralada (Melo Cortés, Quim Solano i Sergi Arranz / Joan Corominas 'Coro' i Aleix Feixas -2, 1p-)
Ascó 3-1 Muntanyesa (Asier Eizaguirre i Genís Soldevila -2- / Pedro García -p-)
Figueres 2-4 Vilafranca (Roger Vidal i Roger Brugué / Narcís Pèlach 'Chicho' -pp-, Santi Triguero, Ivan Munta i Víctor Oribe)
Terrassa 2-1 Palamós (Isaac Maldonado i Víctor Merchán / Alberto Manga)
Manlleu 2-1 Rubí (Héctor Moreno -pp- i Iván Fernández / Alex Pla)
Santfeliuenc 1-3 Europa (Carlos Cano / Alex Poves -2- i Alberto Padilla)

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la J35:




Gols: 39
Resultats: 3 victòries locals, 2 empats i 5 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (MAN), Sergi Arimany (PAL) i Santi Triguero (FCV), 16 // Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns [per Roger Sánchez]
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Confirmats. Els dos tarragonins del grup català de Tercera, els dos equips que lluitaran pel campionat, Ascó i Pobla de Mafumet, confirmaven aquest diumenge l'accés al play-off després de dos triomfs.
Celebracions al vestidor de l'Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Estrena. En la curta història (5 anys) del FC Ascó serà el primer play-off que es disputarà, després de signar la millor temporada de la història quant a posició. El sostre dels asconencs era la sisena plaça assolida l'any passat a Tercera i els 68 punts, ara mateix dos més que els que sumen per ara els de Miguel Rubio.

  • Retorn. Tres anys després tornarà al play-off la Pobla de Mafumet, que va disputar dues promocions consecutives, el 2011 (queia contra el Constància, a primera ronda, als despatxos) i el 2012 (arribava a l'última tanda, en què era eliminat pel Ieclà). Serà, doncs, la tercera fase d'ascens dels últims cinc cursos per al club del Tarragonès, que només podria fer efectiu un ascens esportiu a Segona B si el Nàstic puja a segona. Els tarragonins es proclamaven aquest diumenge campions del grup 3 de Segona B i aspiraran a l'ascens a una sola ronda, amb opció de repesca si cauen.
La Pobla celebrava l'accés al play-off al vestidor del Guinardó // CFPobladeMafumet.cat

  • Tercera via. El triomf de l'Europa al camp del Santfeliuenc deixa els graciencs més a prop de ser el tercer equip a confirmar plaça al play-off. Queden 9 punts en joc i els escapulats treuen 4 punts al cinquè. Depenent de les combinacions de marcadors, els de Pedro Dólera podrien treure bitllet per a la promoció el cap de setmana vinent.

  • Ni Prat, ni Rubí, ni Figueres... Tres aspirants a la quarta plaça no obtenien els tres punts i alimentaven una lluita molt animada per l'última plaça d'accés al play-off. L'empat pratenc al camp del descendit Vilassar de Mar i les derrotes del Rubí i el Figueres donen ales a dos dels triomfadors de la jornada...

  • Pas endavant. I és que les victòries del Terrassa i del Vilafranca (contra un rival directe, el Figueres) situen els dos equips just per sota del quart. Els egarencs, de fet, sumen els mateixos punts que el Prat... a qui visiten la setmana vinent. Del Prat-Terrassa de diumenge que ve, per tant, sortirà el quart classificat post-J36 sempre que no hi hagi empat; qui guanyi tancarà la propera jornada quart. Un empat podria beneficiar el Vilafranca, que si venç se situaria quart.

  • Derrotes dures. Els tres principals equips implicats en la lluita per evitar les dues places de descens encara per assignar perdien. Les derrotes de Santfeliuenc, Martinenc i Castelldefels mantenen la situació com estava... amb una jornada menys per disputar-se. 

  • 3+2. Els possibles descensos compensats (tres equips catalans de Segona B no tenen la permanència matemàtica encara: l'Olot és 5 punts per sobre del perill, el Cornellà és en plaça de promoció de descens i el Sant Andreu es troba en descens directe) fan que el 16è i el 17è lloc puguin implicar haver d'estar pendent, un cop acabada la lliga, d'algun ascens per què no siguin també places de descens. Això fa que molts equips, com el Cerdanyola, el Masnou, el Palamós o la Muntanyesa, hagin assegurat ja que eludiran el descens directe però, per matemàtiques, encara no tinguin assegurada la permanència, si finalment es produeixen els temibles compensats.

  • Rècord de gols. Jornada més anotadora de la temporada, amb 39 dianes. 19 dels 20 equips han marcat aquest cap de setmana, només el Gavà es quedava sense fer-ho. Fins ara la jornada més anotadora era la J3, al mes de setembre, quan s'aconseguien 33 dianes. No es veien tants gols en una jornada de Tercera des de feia gairebé dos anys: l'última jornada del curs 2012/2013 es tancava amb 40 gols. En un sol partit es marcaven el 30% de les dianes... al Rubí 10-2 Balaguer, la golejada més gran dels últims cursos al grup català de Tercera.

  • Perfil visitant. La meitat dels partits d'aquesta J35 es tancaven amb victòries visitants. Amb regust a play-off, com les de la Pobla o l'Europa, d'aspiració a la quarta plaça, com la del Vilafranca, o d'apropar la permanència, en els casos del Sabadell B i el Masnou.

  • Sense gol. El Gavà tancava la jornada com l'únic equip que no marcava... tot i que es reclamava un possible gol fantasma de Xavi Civil. La derrota contra el Masnou deixa els gavanencs sense confirmar encara la permanència.
El Masnou s'enduia els tres punts de la Bòbila // Andrés Burgos

  • Contundència masnovina. Un gol matiner d'Eric Martínez, en una excel·lent rematada de cap, i dues dianes als últims vint minuts tancaven un triomf sòlid del Masnou, que en el pitjor dels casos serà 16è, i es complicaria la vida si baixessin dos catalans de Segona B. Permanència encarada per als maresmencs. 
Yuki (esquerra) anotava el 0-3 per al Masnou // Félix Sancho - CD Masnou

  • Yuki Koizumi. El futbolista japonès era clau a la segona part del Masnou: assistia Jonathan Toledo al 0-2, i anotava el 0-3 aprofitant un mal refús del porter gavanenc. Estrena golejadora de Yuki a la lliga.
Els masnovins celebraven la permanència // Félix Sancho - CD Masnou

  • Posen la directa. Dos gols del Sabadell B als primers compassos obrien una victòria patida dels arlequinats, ja que el Castelldefels escurçava distàncies abans del descans i a la represa buscava amb insistència el gol de l'empat.

  • Manel Martínez. Només havia marcat un gol a la lliga aquest curs, fa un mes al camp del Santfeliuenc, i anotava un doblet als Canyars, amb gols de molta qualitat. El primer, definint sense angle (la pilota no arribava al fons de la xarxa, però Pol Roigé empenyia el refús; l'acta, però, dóna el gol a Martínez); i el segon, amb una rematada de cap que culminava un bon contraatac vallesà. Un doblet amb sabor de permanència.
El Sabadell B s'apropa a la permanència // CESabadell.cat

  • Mig camí. El triomf deixa el Sabadell B a prop de la permanència. És 7 punts per sobre del descens directe quan en queden 9 en joc. Evitar els possibles compensats és ara l'objectiu.

  • 1 de 9. Un punt sumat dels últims nou possibles per al Castelldefels, que aquest dimecres podria conèixer la resolució de la impugnació del duel que va perdre a Gavà. Si sumessin aquells tres punts els grocs serien a un punt de la permanència. Si no, la J36 del cap de setmana podria ser el primer match ball per als mariners.

  • Albert Cervantes. Marcava per al Castelldefels el seu màxim golejador, el davanter Albert Cervantes, que ja suma 9 gols en lliga aquest curs.
Albert Cervantes (esq), 9 gols aquest curs amb el Castelldefels // Andrés Burgos - UE Castelldefels

  • Quart millor visitant. El Sabadell B continua molt inspirat com a visitant. És el quart millor equip de la lliga fora de casa, per darrere de la Pobla de Mafumet, l'Europa i l'Ascó, els tres primers classificats. Els de Toni Rodríguez han sumat 26 punts a domicili, el 60% del total que tenen.

  • Descendit però donant guerra. El Prat estava a punt de perdre la quarta plaça al camp del cuer i descendit Vilassar de Mar. Un gol d'un ex dels potablava, Roberto Morales, estava a punt de significar una derrota inesperada, però Cazorla igualava el duel.

  • Penal contra penal. Després d'una primera part amb arribades clares per als maresmencs, els onze metres protagonitzaven la represa: gol de penal de Roberto Morales per al Vilassar de Mar per fer l'1-0... i gol de penal d'Albert Cazorla per al Prat per fer l'empat.

  • Especialista. El punt de penal continua sent territori d'Albert Cazorla. El defensa del Prat, que l'any passat marcava 7 gols des dels onze metres amb el Cornellà, ja en suma 5 de penal amb els pratencs aquest curs.

  • Prat-Terrassa. La lluita per la quarta plaça viurà un duel clau la setmana vinent al Municipal Sagnier... El Prat, quart, rebrà el Terrassa, cinquè... que té els mateixos punts. Un triomf mantindria els de Manolo Márquez en play-off, i els donaria el goal average contra els egarencs. 

  • Rei de l'empat... a domicili. El Prat, un equip que empata pocs partits com a local (3 de 17) és, amb diferència, el rei de l'empat fora de casa. Els pratencs han empatat més de la meitat dels partits jugats a domicili, 10 de 18.

  • Miratge al Guinardó. L'afició del Martinenc celebrava el gol de David Serrano, l'1-0, com l'inici d'una matinal que els podria treure del descens... la reacció de la Pobla de Mafumet era fulminant.
Reacció fulgurant de la Pobla abans del descans, amb 3 gols // Dani Falcon

  • Remuntada express. Dos gols en dos minuts, i tres en poc més de deu, capgiraven la situació per a la Pobla. Golàs de falta de Kike Tortosa i gol de penal d'Emanà en dues jugades consevutives... i 1-3 d'Alfons Serra abans del descans.

  • Álvaro Fernández. Golàs, sense apel·latius, del màxim golejador pobletà (8 gols) per tancar la victòria al camp del Martinenc (1-4). Llançament de falta impecable, que botava dins, tot i que després la pilota era refusada. L'àrbitre assenyalava el gol.
Moment del golàs d'Álvaro Fernández, l'1-4 al Guinardó // Dani Falcon

  • Celebracions als vestidors. Si bé no teníem clar si la Pobla havia assolit el play-off o havia d'esperar a la tarda (nosaltres els primers), l'empat del Prat impossibilitava que els pobletans sortissin de la zona noble. Els jugadors celebraven l'accés a la fase d'ascens als vestidors del Guinardó.

  • Inamovible. Sigui com sigui, la Pobla tancarà la lliga com l'equip que ha estat més jornades en play-off. Seran un total de 33. De fet, només ha estat fora de la zona noble en cinc jornades: 1-3, 5 i 12. A la J13, el 16 de novembre passat, va arribar per quedar-s'hi.

  • Mala ratxa. Tercera derrota consecutiva per al Martinenc i 1 punt de 12 possibles per als barcelonins, que tenen ara la permanència dos punts per sobre.

  • Partit boig a la Bòbila. El Cerdanyola i el Peralada oferien un duel de molta vitalitat, amb molts gols... i això que el 3-1 dels vallesans al minut 73 semblava tancar el triomf local. Al final, un punt per banda; els cerdanyolencs eludeixen ja el descens directe i els empordanesos s'hi apropen.

  • Coro i Feixas. De nou marcaven junts els dos màxims golejadors del Peralada. Joan Corominas 'Coro' feia l'empat a un, el seu 10è gol del curs; i Aleix Feixas personificava l'empenta dels de Nacho Castro: en quatre minuts cnvertia un 3-1 en un 3-3. Gol de penal primer, i diana en jugada individual, després. Feixas suma 9 gols aquest curs.

  • Quim Solano. El davanter del Cerdanyola situava el 2 a 1 definint molt bé davant la sortida del porter. Solano, que ha patit alguns problemes físics, suma 5 gols aquest curs. L'any passat en va anotar 12.
Sis gols al duel entre Cerdanyola i Peralada // Cerdanyola FC

  • Sergi Arranz. La setmana passada el destacàvem perquè anotava el gol guanyador al camp de l'Europa, després d'una temporada complicada amb lesió greu i recuperació pel mig, i en aquesta J35 el figuerenc del Cerdanyola tornava a marcar, en aquest cas el 3-1. Dos gols en dos partits.

  • Rei de l'empat. El Cerdanyola és l'equip amb més empats del grup: 13 en 35 jornades. Un registre que l'iguala al del Sabadell B.

  • Lideratge, play-off... i patiment. L'Ascó obtenia el bitllet per al play-off en el triomf contra la Muntanyesa... però veia com els barcelonins empataven a la represa. Un 1-1 parcial que treia els asconencs del lideratge.

  • Asier i Genís. Els dos futbolistes més en forma de l'Ascó signaven els gols del triomf. Asier Eizaguirre obria la llauna de cap a la sortida d'un córner... i Genís Soldevila, amb un doblet als últims deu minuts, desfeia l'empat provisional i desfermava l'alegria a la Ribera d'Ebre. Els dos futbolistes sumen 13 gols. En el cas de Genís, és a un sol gol d'igualar el seu màxim registre com a amateur, assolit al Balaguer.
Genís Soldevila, doblet, 13 gols, i play-off per a l'Ascó al sac // Iris Solà - FC Ascó

  • Expulsats a banda i banda. Dos expulsats, un per equip, al duel d'Ascó: el porter local Sergi Fuertes, que cometia penal; i el migcampista de la Muntanyesa, Uri Escabrós, per agressió.

  • Pedro García. El tete assumia la responsabilitat des dels onze metres i signava l'empat de la Muntanyesa. És el 15è gol del curs per al davanter colomenc, en el seu millor curs anotador des que va debutar com a amateur fa més d'una dècada.

  • Nou cop. El Vilafranca és, potser, l'equip en millor dinàmica de la part alta, i encadena tres victòries consecutives, dues contra rivals directes com són el Terrassa i el Figueres. A Vilatenim, els penedesencs capgiraven el marcador al tram final.

  • Del 0-0 a l'embogiment. Cap gol a la primera meitat... i sis a la represa. El Figueres responia al gol inicial vilafranquí i capgirava la situació amb el 2-1... però la reacció final dels penedesencs glaçava Vilatenim. Empat de Munta, 2 a 3 de Santi Triguero al minut 89 i sentència definitiva d'Oribe a l'afegit.

  • Debutant. El 2 a 1 del Figueres l'anotava Roger Brugués, juvenil que debutava amb els empordanesos. El primer gol l'havia marcat un altre Roger, Vidal, molt més experimentat.

  • Santi Triguero. D'inici semblava que Triguero havia anotat un doblet, però el 0-1 se'l marcava Chicho en pròpia porteria. Amb tot, el 2 a 3 és el 16è gol de Triguero aquest curs, diana que l'iguala a Manel Sala i Sergi Arimany al capdavant dels golejadors del grup.

  • Rècord de gols. No només al còmput global de la jornada, si no que també s'igualaven, en dos partits, el registre de més gols en un duel viscut aquest curs. Al Figueres 2-4 Vilafranca i al Cerdanyola 3-3 Peralada es veien 6 gols, el màxim que s'ha vist en un encontre aquesta temporada al grup català de Tercera.
El Vilafranca reafirmava candidatura a Vilatenim // UEFigueres.cat

  • Candidat. El triomf a Vilatenim i la bona ratxa actual, de 3 victòries seguides i 7 partits sense perdre deixen el Vilafranca com a clar candidat a la quarta plaça. Es troba tan sols dos punts per sota... i ja té una opció matemàtica de ser quart a la propera jornada. Ho serà si supera el Castelldefels i es produeix un empat al Prat-Terrassa. Temporada espectacular del Vilafranca d'Iván Moreno.
Isaac Maldonado i Víctor Merchán marcaven al triomf del Terrassa contra el Palamós // Terrassafc.com

  • Al mal temps... Continua la temporada de molt mèrit del Terrassa, que amb problemes institucionals i econòmics continua rendint en la vessant esportiva. Els vallesans superaven el Palamós (2-1) i són cinquens amb els mateixos punts que el quart.

  • Víctor Merchán. El madrileny tornava a marcar (9 gols aquest curs) i iguala Santi Triguero (Vilafranca) i Javi Revert (Figueres) al rècord de jornades cosecutives marcant. Merchán encadena 5 jornades veient porteria.
Víctor Merchán, una de les claus del bon any del Terrassa // TerrassaFC.com

  • Deures fets. El Palamós aspira matemàticament a ser quart, però ho té complicat (7 punts per sobre quan en queden 9). Ha esquivat matemàticament la 17a plaça i, per tant, les últimes jornades serviran per intentar acabar el millor possible un curs en què els empordanesos reaccionaven quan s'apropaven massa al perill. De fet, fins la J16 (mes de desembre) els palamosins havien passat sovint per la zona de descens: hi van ser durant 8 jornades aquest curs.

  • Dia clau. El Manlleu havia demanat el suport de l'afició en un partit vital i, amb gols a la segona part, superava el Rubí, aspirant a la zona alta. Els osonencs allunyen el perill, amb 6 punts de marge sobre el descens i 4 sobre la 17a plaça.
El Manlleu superava el Rubí // Jaime Blanco

  • Suspens. El 2 a 1 d'Alex Pla per al Rubí posava en suspens la victòria manlleuenca, que finalment es produïa. Els rubinencs, tot i la derrota, es mantenen dos punts per sota del play-off, i hi podrien entrar si guanyen a la propera jornada, el Vilafranca no ho fa, i hi ha un empat al Prat-Terrassa.

  • Tornen els triomfs. Després de 5 jornades sense guanyar tornava a vèncer l'Europa, amb victòria a les Grases (1-3). Triomf que deixa els graciencs ben a prop de confirmar l'accés al play-off: per ara tenen 4 punts de marge sobre el quart i el cinquè.
El 0-1 de Poves arribava... al minut 1! // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Alex Poves. Doblet del davanter centre, màxim golejador de l'equip, amb 9 gols. Anotava el 0 a 1 i l'1-3 de la tranquil·litat.
Carlos Cano contra Alex Cano; gols: 1 a 0; punts: 0 a 3 // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Cano 1-0 Cano. El davanter del Santfeliuenc, Carlos Cano, veia porteria: signava l'1 a 2, el seu 8è gol del curs, el dia que s'enfrontava al seu germà, Alex Cano, capità de l'Europa. El germà gran s'enduia els tres punts.
Alberto Padilla anotava un golàs, el 0-2 // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Fort a domicili. Tot i la mala ratxa recent, l'Europa es manté com un equip temible a domicili: és el millor visitant de la categoria, juntament amb la Pobla de Mafumet, amb 32 punts sumats de 54 possibles i triomf en la meitat dels desplaçaments, 9 de 18.

  • Equip llindar. El Santfeliuenc es manté com l'equip que marca la permanència, amb 38 punts, en la plaça de possible descens compensat. Els blanc-i-blaus tenen 2 punts de marge sobre el Martinenc, a qui tenen el goal average guanyat.

  • Moviments als Golejadors. Triple lideratge. Arriba als 16 gols Santi Triguero (Vilafranca), que iguala amb Manel Sala (Manlleu), baixa per lesió, i Sergi Arimany (Palamós), que es perdrà el proper partit per expulsió en aquesta J35. Només un esglaó per sota es col·loca Pedro García (Muntanyesa), que assoleix les 15 dianes. El tàndem de golejadors de l'Ascó en aquesta J35, Genís Soldevila i Asier Eizaguirre, sumen ja 13 gols cadascun. Un futbolista arriba als dobles dígits: és Joan Corominas 'Coro' (Peralada), que suma 10 gols. Tres futbolistes marcaven el seu 9è gol en aquesta J35: Albert Cervantes (Castelldefels), Víctor Merchán (Terrassa) i Alex Poves (Europa).

  • Gols destacats. Ens quedem amb aquests: Eric Martínez (Masnou), el primer de Manel Martínez (Sabadell B), Kike Tortosa i Álvaro Fernández (Pobla de Mafumet), el segon de Genís Soldevila (Ascó), Alex Pla (Rubí) i Alberto Padilla (Europa). No hem vist imatges del Terrassa-Palamós.

  • 851 gols. La jornada més golejadora del curs fa apujar la mitjana. Són ara 24'31 gols per jornada, 2'43 per partit. Respecte el curs passat són dades inferiors, un -1'28% de variació.

  • Victòries locals 43% | Empats 28% | Victòries visitants 29%

  • Respecte el curs passat, els triomfs locals augmenten (+7'09%), augmenten els empats (+3'19%); i tornen a baixar molt els triomfs visitants (-11'30%).

  • Millor local. Guanyava i assolia el play-off, i es manté com el millor local l'Ascó, amb 39 punts de 51 possibles.

  • Millor visitant. La derrota entre setmana de la Pobla a Sant Feliu feia que l'Europa igualés els granes com el millor visitant. En aquesta J35 els dos equips vencien a domicili, i són els millors fora dels seus camps, amb 32 punts de 54 possibles.

  • Camp on es veuen més gols. Se'n veien 5, al Martinenc-Pobla, i, per tant, el Municipal del Guinardó barceloní continua com el camp on més gols s'han vist aquest curs, 56 en 18 partits, 3'11 gols per partit de mitjana. El Xevi Ramon de Vilassar de Mar és el camp on menys dianes s'han vist aquest curs. Són 33 en 18 partits, 1'83 gols per partit de mitjana.

  • Menys golejador: Vilassar de Mar (26) | Més golejat: Martinenc (64)

  • Rendibilitat. Ara és al capdavant del registre l'Europa, que amb 44 gols ha sumat 59 punts. Són 1'34 punts per gol marcat de mitjana, registres per sobre dels de la Pobla i el Masnou (1'33).

  • Màxim golejador: Ascó (56) | Menys golejat: Pobla de Mafumet (27)



Hem passat pel... Santfeliuenc-Europa [text de Carles Garcia]


L'Europa ha tornat a celebrar una victòria // Carles Garcia - Tercera.cat


A Sant Feliu de Llobregat encara es respirava la ressaca de la victòria de dimecres davant la Pobla de Mafumet. A l'entrada del camp, el president Alberto Prieto, aparcava el seu cotxe en una plaça concreta. Coses de la superstició. El mateix directiu bromejava també explicant que, si al descans anaven mal dades, potser marxava. En el partit contra el filial grana no hi va poder ser i el seu club es va endur els tres punts.

La graderia de Les Grases presentava un escenari envejable. La tribuna del camp, plena de gom a gom, i el gol dret, també (aquest, amb força menys possibilitats d'aforament). Música d'animació, càntics i una pancarta "Prohibit rendir-se". A Sant Feliu de Llobregat volen seguir sent de Tercera Divisió i el duel davant l'Europa era vital. Per desventura dels locals, al minut 1 Alex Poves aconseguia obrir la llauna en la primera arribada dels escapulats. Després d'una acció prèvia que acabava amb el porter Santi ja batut, el davanter europeista ha caçat la pilota per empentar-la cap al fons de la xarxa. Era el 0-1 i una gerra d'aigua freda pels blanc-i-blaus.

El segon gol no ha trigat gaire a pujar al marcador. Al minut 8, Alberto Padilla controlava la pilota dins l'àrea i, aquesta vegada, enlloc de buscar una passada -com sol ser habitual en l'Europa-, el mig escapulat ha provat l'eficiència del seu xut per ajustar la pilota al pal i batre el porter local. Els graciencs han esclatat en una abraçada i crits d'eufòria pel significat d'aquesta diana: feia set jornades que no aconseguien fer més d'un gol per partit. Tot i el 0-2, el Santfeliuenc ha demostrat ser un equip amb ànima (i ganes de seguir a Tercera Divisió). Els homes d'Andrés González han tractat de fer una passa endavant, tot i que l'Europa els ha posat les coses molt complicades, i han arribat a espantar Rafa Leva abans del gol. Al minut 12, una doble ocasió de Cano i Bolaños ha acabat amb la pilota fregant el travesser. Ja al 25, Alegre no ha rebutjat bé una pilota ofensiva dels locals, després d'una aturada de Leva, i Carlos Cano ha caçat la pilota dins l'àrea per escurçar distàncies. A l'Europa no li ha entrat la por al cos i ha seguit forçant la màquina. Al minut 38 Alberto podria haver fet el tercer, però el seu remat de cap s'ha estavellat al travesser.

Alberto lamenta una ocasió desaprofitada // Carles Garcia - Tercera.cat
A la segona meitat, el Santfeliuenc s'ha rentat la cara i ha traduït la intenció de la seva ànima en joc sobre la gespa. Els blanc-i-blaus han pressionat l'Europa durant tot el segon temps i han obligat els visitants a fer una passa enrere i estar més pendents de la defensa que de l'atac. Tanta ha estat la intensitat dels de Sant Feliu, que el duel s'ha anat escalfant progressivament pel que s'hi jugaven uns i altres i la distància curta del marcador. Avui, però, era el dia en què l'Europa havia de tornar a guanyar i en l'únic xut entre els tres pals de la segona meitat, Alex Poves ha certificat el seu doblet. El davanter ha aprofitat una pilota que li ha arribat als peus després de colpejar al pal en una jugada individual de Camacho per fer l'1-3 definitiu. Corria el minut 82 i s'esvaïen totalment les opcions de puntuar dels locals, que ni així han abaixat els braços.

Maldo ha estat un dels jugadors més actius del Santfeliuenc // Carles Garcia - Tercera.cat
Al final, els homes d'Andrés González no han pogut fer res per evitar una derrota que els deixa en una situació complicada a causa de les victòries de Manlleu i Sabadell B. Per contra, l'Europa torna a sumar tres punts després de cinc jornades consecutives ensopegant. Una victòria balsàmica que, sumada als resultats de Prat i Rubí, tornen a donar aire a un equip que ha passat de lluitar pel títol a batallar per mantenir-se entre els quatre primers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada