dissabte, 22 d’agost del 2015

Resultats J1

Prat i Europa arrenquen la temporada coliderant la categoria, amb dues golejades (0-5 i 5-0) a Morell i Terrassa. L'Ascó també ha vençut en la seva defensa del títol i ja s'ha suspès el primer duel del curs (Gavà-Muntanyesa, amb 1-1 al descans)

L'Ascó ha iniciat la reconquesta del títol amb victòria / Iris Solà - FC Ascó
Aquests són els resultats de la J1:

DISSABTE, 22 D'AGOST

Morell 0-5 Prat (Ignacio Rosillo, Nacho del Moral, Sascha Andreu, Aitor Lario i Jordi Sánchez)
Manlleu 0-0 Santfeliuenc
Rubí 1-2 Júpiter (Sergi Estrada / Mechi i Kuku)
Ascó 3-1 Vilafranca (Asier Eizaguirre -p-, Víctor Bertomeu i Genís Soldevila -p- / Santi Triguero)
Muntanyesa 1-1 Gavà -suspès al descans- (Pere Segarra / Cristian Del Moral)

DIUMENGE, 23 D'AGOST

Sabadell B 2-2 Palamós (Manel Martínez i Sandro Toscano / Marçal Lladó i Alex 'Makaay' Torremorell)
Peralada 0-1 Granollers (Didac Rodríguez 'Didi')
Cerdanyola 0-0 Figueres
Sant Andreu 1-0 Masnou (Kevin Gissi)
Europa 5-0 Terrassa (Pedro Bilbao, Abel Rita, Fran Bea, Alberto Padilla i Alex Poves)

Aquesta és la classificació després de la J1:

Gols: 25
Resultats: 3 victòries locals, 3 empats, 3 victòries visitants i 1 partit suspès (1-1)
Màxim golejador: Veure llistat complet

L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

• Europa i Prat presenten candidatura: Els dos clubs comparteixen el coliderat després de golejar en l'estrena. 5-0 i 0-5, respectivament

• Això fa que Terrassa i Morell, siguin, per tant, els primers en ocupar les dues darreres places aquesta temporada. Els acompanya el Vilafranca, que és 18è.

• Ignacio Rosillo va ser el primer futbolista en anotar aquest curs. Ho va fer molt ràpid: al minut 8 de partit, el jugador potablava ja havia perforat la porteria del Morell.

• El vigent campió, l'Ascó, també va arrencar el campionat amb una victòria i s'ha situat a la tercera plaça

• El quart acompanyant a les places de promoció és el Júpiter, gràcies a la seva victòria per 1-2 a Can Rosés

• En aquesta jornada inaugural hi va haver un total de 25 gols, però cap jugador va repetir diana. 25 noms, de 12 equips diferents, ocupen ara la primera plaça a la classificació de golejadors.

• Només 8 equips es van quedar amb el marcador a zero en la primera jornada de competició.

• Cap equip amb entrenador nou a la banqueta respecte el curs passar va perdre el seu partit: 4 victòries i 2 empats.

• Muntanyesa i Gavà van protagonitzar l'anècdota de la jornada, amb la primera suspensió de la campanya. Un fet que xoca amb les dades de la temporada 2013-2014, en què no hi va haver cap partit suspès.

• Sergi Estrada va ser l'autor de l'únic gol del Rubí en el duel contra el Júpiter. Tot i que a l'acta de la FCF hi figura el nom de Jan Lladó, les imatges de BTV contrasten que el gol és d'Estrada