dimarts, 31 de juliol del 2018

Torneig d'Històrics | Resultats J1

El Sants és el primer semifinalista del Torneig d'Històrics. Els barcelonins van superar la fase de grups per primer cop des de 2015, quan es van plantar a les semifinals i van ser eliminats per l'Hospi, qui acabaria sent campió.

Sergio Navarro celebra el primer gol del Torneig, clau per la classificació del Sants // Àngel Garreta - Torneig d'Historics
Aquest són els resultats de la Jornada 1 del Torneig d'Històrics

GRUP 1

DILLUNS, 30 DE JULIOL
Horta
1-1 Sants (Adri Lledó -p- / Sergio Navarro)
Cornellà 0-0 Horta
Cornellà 1-1 Sants (Miguel / Mario Cantí)

Quatre gols en tres partits de 45 minuts, tres empats i només un vencedor. El Sants, que gràcies al nombre de gols anotats es va plantar a les semifinals com a primer de grup. Fer gols a l'Històrics té premi i en la primera jornada la grossa va caure al barri de Sants.


Horta 1-1 Sants
Un gol de Sergio Navarro obria la llauna i inaugurava el calaix golejador del torneig en el primer enfrontament. El Sants-Horta va ser el duel més vistós de la tarda, amb dos equips amb gana que van sortir a mossegar el rival per endur-se els tres punts. Els comptes pendents entre els dos conjunts van afavorir la competitivitat d'un matx que Adri Lledó empatava des dels onze metres, només dos minuts després del gol inicial. Resposta ràpida al gol santsenc que, malgrat no endur-se els tres punts, acabaria sent clau. A la tanda de penals per determinar qui jugava el segon partit contra el Cornellà, l'encert va acompanyar el Sants, que es va imposar per 2-1.

Cornellà 0-0 Horta
En el segon enfrontament, ni Cornellà ni Horta van trobar porteria. Malgrat els dos conjunts van gaudir d'ocasions, el marcador no es va moure. Especialment bones van ser les dels del Baix Llobregat, que van estavellar dues pilotes al pal. Dos tirs que, si haguessin entrat, haurien col·locat l'equip verd en la 'pole position' per a les semifinals en l'últim encontre. El 0-0, combinat amb la derrota a la tanda de penals amb el Sants, deixava l'Horta fora de competició.

Lluita per la pilota al mig del camp en el segon partit // Àngel Garreta - Torneig d'Històrics
El tècnic hortenc, Nacho Castro, va valorar l'eliminació després del partit


Cornellà 1-1 Sants
En el duel definitiu, el Sants en feia prou d'empatar per ser semifinalista, i així va ser. Amb la tanda de penals guanyada a l'Horta i el factor gol vençut al Cornellà, els de Tito Lossio eren favorits per seguir amb vida aquest dissabte a les semifinals. Tot i això, els santsencs van voler endur-se els tres punts i així ho van demostrar amb la diana de Mario Cantí, que avançava l'equip recent ascendit a Tercera. El Cornellà necessitava dos gols per superar la ronda i ho va provar en un 'rush' final que gairebé completa. A tres minuts del final, Miguel igualava el marcador pels del Baix Llobregat, que encara van gaudir de dues ocasions més per avançar-se i capgirar la truita. Al final, però, empat a 1 que dona el bitllet per a semis al Sants.

L'entrenador vencedor, Tito Lossio, satisfet per la classificació per a les semifinals


*Més declaracions de protagonistes, al canal de SoundCloud del Torneig d'Històrics

El resum de la J1, pels companys de betevé


Videoresum oficial del Torneig d'Històrics




GRUP 2
DIMARTS, 31 DE JULIOL
18h FE Grama-Júpiter-Badalona [en directe per Esport3]


GRUP 3
DIMECRES, 1 D'AGOST
18h Vilafranca-Manlleu-Sant Andreu [en directe per Esport3]


GRUP 4
DIJOUS, 2 D'AGOST
18h Martinenc-Montañesa-L'Hospitalet [en directe per Esport3]


SEMIFINALS
DISSABTE, 4 D'AGOST
17h Sants - Guanyador Grup 2
[en directe per Esport3]
19h Guanyador Grup 3 - Guanyador Grup 4 [en directe per Esport3]

FINAL
DIUMENGE, 5 D'AGOST
19h Guanyador SF1 - Guanyador SF 2 [en directe per Esport3]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada