divendres, 1 de març del 2019

Prèvia-Guia J30

La jornada 30 ens ajuda a visualitzar l'inici del tram final de competició. A 12 setmanes per arribar al final, les peces encara no es posen en ordre i les sorpreses són a l'abast de qualsevol. Menys de la meitat dels equips han descansat durant la segona volta i les matemàtiques compliquen encara més la vista a una classificació que només el futbol serà capaç d'ordenar. Aquest cap de setmana, amb pocs partits directes, però amb creuaments interessants i de dinàmiques oposades, pot tornar a contribuir a un desordre que ens encanta i que obre les portes a tot tipus de situació d'aquí al final de curs.
El Llagostera s'agafarà a l'èpica per recuperar el terreny perdut // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
Aquests són els horaris de la J30:


DISSABTE, 2 DE MARÇ
17h Santboià-San Cristóbal
17.30h Llagostera-Europa
18h Granollers-Horta

DIUMENGE, 3 DE MARÇ
11.45h FE Grama-Sant Andreu
12h Reus B Cambrils-Prat
12h Ascó-Cerdanyola
12h Pobla de Mafumet-Vilafranca
12h L'Hospitalet-Castelldefels
12.15h Sants-Santfeliuenc
17h Terrassa-Martinenc

Descansa Figueres

Amb aquesta classificació arrencarà la J30:
 

L'Hospitalet no es cansa de manar. La jornada 30 ens comença a obrir el tram final de competició i l'equip riberenc, intractable des de fa unes setmanes, pugna amb el Prat per mantenir la primera plaça. L'equip potablava que, de moment, ha guanyat la partida al Llagostera, sap que tancarà el cap de setmana en segona plaça. Els de Dólera visitaran diumenge el camp del Reus B Cambrils que, malgrat les circumstàncies, segueixen a prop de la zona de promoció i donant la cara.

El Llagostera tindrà un paper complicat contra l'Europa. Els graciencs, 10 punts sota l'equip gironí vol aprofitar l'oportunitat de retallar distàncies amb el tercer i obrir, encara més, la lluita per la fase d'ascens. Els de Vilajoana fa quatre setmanes que no vencen i passen per un bon moment de forma. A diferència del Llagos, que ha perdut els dos últims partits i necessita refer-se. Per darrere, també vol refer-se i atrapar els gironins un Terrassa que veu perillar la quarta plaça per primer cop en moltes setmanes. Contra el Martinenc, els egarencs volen que el partit sigui un tràmit i no haver de patir contra un cuer que vol tornar a donar la cara i mostrar orgull.

Mentrestant, l'Horta, cinquè, es mira el play-off com un caramel. L'equip de Nacho Castro, que ha demostrat ser un dels conjunts amb més caràcter se la jugaran a Granollers amb un partit contra un rival directe que no pot permetre's perdre més punts i que, sense dubte, farà saltar espurnes.

Contra un rival que lluita per salvar-se, el Sant Andreu també busca fer el salt. Arribant des de la part mitja-baixa de la classificació, l'equip de Mikel Azparren vol recuperar l'essència de la segona meitat de la temporada passada i la de les Copes per tornar a assaltar la part alta. La FE Grama, a 5 punts de la permanència, no vol ni sentir-ne a parlar de reacció andreuenca. I qui comença a reaccionar és la Pobla de Mafumet, que ha omplert de pedres el camí que el separa del descens i ja és a +9. Els pobletans, però, se les hauran de veure contra un Vilafranca ferit i que no vol deixar passar un altre any sense fase d'ascens. Amb molta vida i només 6 punts de marge amb la promoció, l'equip penedesenc vol tornar a esgarrar el camí de la Pobla.
 
A la segona meitat de la taula, viuen molt tranquils, Cerdanyola, Santfeliuenc i San Cristóbal, enganxats entre ells i lluny de les places verdes i vermelles. Els més patidors són, doncs, Ascó, Castelldefels i Sants, que seguiran barallant-se per no ser a la divuitena plaça. I amb els nervis a flor de pell, descansarà aquesta setmana el Figueres, que podria acabar a 2 punts del descens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada