divendres, 15 de març del 2019

Prèvia-Guia J32

El dissabte pren protagonisme en la Jornada 32, avantsala de l'última intersetmanal d'aquest curs. Amb els equips preparats per una setmana de 9 punts, guanyar temps de descans per gestionar el pes a les cames serà imprescindible per encarar 8 dies vitals per al desenllaç del campionat.

Aquests són els horaris de la J32

DISSABTE, 16 DE MARÇ
16.30h Reus B Cambrils-Santboià
16.30h Llagostera-Figueres
18h Santfeliuenc-Castelldefels
18.30h FE Grama-Europa
18.45h L'Hospitalet-Vilafranca
19h Granollers-Martinenc
19h Pobla de Mafumet-Sant Andreu
20h Terrassa-Prat

DIUMENGE, 17 DE MARÇ
12h Ascó-Horta
12.15h Sants-Cerdanyola

Descansa San Cristóbal

Amb aquesta classificació arrencarà la J32:

La Tercera Divisió encara aquesta setmana la darrera jornada intersetmanal del curs. Una cita que ha obligat molts equips a moure el partit de la J32 a dissabte per guanyar temps de descans. Així doncs, comença un període curt però molt intens, de 8 dies, en què es posaran en joc 9 punts que poden ser decisius per al desenllaç del curs.

Malgrat caure la setmana passada, l'Hospi segueix liderant la classificació amb +5 sobre el segon, el Prat. Tots dos tenen aquest dissabte compromisos complicats, contra Terrassa i Vilafranca. Aspirants que són fora de la zona de promoció i que no volen veure's engolits pels rivals directes.

El Llagostera, tercer en discòrdia, es posarà a prova contra el Figueres en un duel de les comarques de Girona que mostra dos móns ben separats. El de la glòria de la promoció i el del malson del patiment per no perdre posicions a la part baixa.

L'Horta, que tornava a ocupar el quart lloc, buscarà mantenir-se per seguir sent l'equip sorpresa del curs, mentre Sant Andreu, Terrassa i Granollers, esperen la seva oportunitat per prendre-li aquest honor.

A la zona mitjana, tothom comença a respirar tranquil amb el final de lliga a tocar, però la lluita segueix viva i intensa a partir del quinzè lloc. Sants, Figueres i Castelldefels viuen amb un bon marge respecte la zona de descens, però són els tres conjunts que lluitaran per evitar una dissetena plaça que també podria comportar problemes. Això, és clar, sempre que no es deixin atrapar pels quatre equips de la part vermella, que no han llançat encara la tovallola i ja han anunciat que, ni de bon tros, han dit l'última paraula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada