divendres, 12 d’abril del 2019

Prèvia-Guia J37

El líder de Tercera podria tornar a canviar aquesta setmana. El Llagostera descansarà i perdrà l'avantatge amb què ha jugat fins ara a l'hora de mirar els punts. El Prat és el més ben situat per prendre el primer lloc, amb el permís d'un Hospi que es vol reconstruir. Per sota, el Martinenc buscarà evitar el descens matemàtic.

El teló és a punt d'abaixar-se i les opcions dels aspirants s'esgoten // Adrià Giménez - UE Sant Andreu

Aquests són els horaris de la J37: 


DISSABTE, 13 D'ABRIL
17h Figueres-Sants
20h Sant Andreu-Cerdanyola

DIUMENGE, 14 D'ABRIL
11.45h Horta-Vilafranca
12h Europa-Santfeliuenc
12h Martinenc-L'Hospitalet
12h Prat-Pobla de Mafumet
12h San Cristóbal-Ascó
12h Santboià-FE Grama
12h Reus B Cambrils-Granollers
12h Castelldefels-Terrassa

Descansa Llagostera


Amb aquesta classificació arrencarà la J37:
A sis jornades per al final la Lliga ha tornat a explotar. El Llagostera ha pres el liderat, però podria perdre'l just el dia en què tot tornarà a posar-se a lloc a la zona alta. Els gironins tenen jornada de descans i perdran l'avantatge artifical de què gaudien fins ara.

El Prat és l'equip més ben situat per prendre la primera plaça i encarar els últims cinc partits depenent d'ell mateix. Amb tot, l'Hospi, ferit i amb nou tècnic voldrà recuperar el marge perdut a costa del cuer en un partit que, passi el que passi, pot acabar sent dramàtic. Un triomf riberenc condemnaria el Martinenc, matemàticament, a la Primera Catalana. Però una victòria de l'equip del Guinardó deixaria encara més trastocat un Hospi que, com ja va passar el curs, passat, ha punxat en les últimes setmanes de competició.

Per darrere del triumvirat capdavanter, l'Horta no deixa anar el peu de l'accelerador. L'equip de Nacho Castro ho vol absolutament tot. Arribat fins aquí, el conjunt blanc-i-negre se sent còmode en aquesta situació i només pensa en tancar l'any de celebració. A casa, contra el Vilafranca, els hortencs tornaran a tenir una prova de foc.

I qui espera l'ensopegada de l'Horta és el Sant Andreu. Els de Mikel Azparren no deixen de respirar al clatell dels seus veïns, però tampoc no poden permetre's l'ensopegada. Encara amb un duel pendent al Feliu i Codina, l'equip quadribarrat rebrà el Cerdanyola en un partit que es preveu dur per no desenganxar-se de la part alta.

Més enrere queden Granollers i Europa, que no s'han descartat del tot, però que ho tenen molt complicat per accedir al quart lloc. A -7 i -8, respectivament, els dos conjunts han advertit que no hi renunciaran malgrat que l'empresa és de les més difícils. El Granollers visitarà el Reus B Cambrils aquest cap de setmana en un partit incert i que podria servir per tornar a estrènyer el cinturó a la zona mitjana. Els graciencs, en canvi, rebran un Santfeliuenc que té la permanència matemàtica a tocar però que sempre ha posat problemes al Nou Sardenya.

El Terrassa, com el Vilafranca, viu ja molt allunyat del somni. La davallada del conjunt egarenc les últimes setmanes l'ha condemnat a un final de campanya sense massa en joc i amb un bri d'esperança molt petit.

Mentrestant, a la segona meitat de la taula, la tranquil·litat és el lema i la comoditat la bandera. Cap equip vol patir i tots saben, gairebé segur, que no ho faran. Només Sants, Castelldefels i Figueres viuen amb certa por la possibilitat que hi pugui haver un possible descens per compensació... o la revifada final de l'Ascó o la FE Grama. Els dos connjunts són a +7 de la permanència amb 18 punts encara en joc. Una empresa molt complicada però que ningú pot descartar, malgrat ja no els queden enfrontaments directes amb equips de la seva Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada