divendres, 26 d’abril del 2019

Prèvia-Guia J39

La quarta plaça del play-off està en joc aquesta setmana. Horta i Sant Andreu xocaran en un partit directe que pot ser determinant, però no decisiu. Els dos conjunts, separats només per 3 punts, aspiren a jugar la post-temporada. Una possibilitat que vol mantenir també intacta l'Hospi. Els riberencs se la jugaran contra el Prat al Sagnier en un partit clau que, si cau del cantó potablava, donaria una segona vida a l'equip que surti derrotat del xoc al Feliu i Codina.
Horta i Sant Andreu es jugaran bona part de les opcions de play-off aquest diumenge // Judit Andreu - UE Sant Andreu

Aquests són els horaris de la J39:


DISSABTE, 27 D'ABRIL
17h Santboià-Pobla de Mafumet
17.30h Reus B Cambrils-Ascó
18h Martinenc-Vilafranca

DIUMENGE, 28 D'ABRIL
12h Castelldefels-Llagostera
12h Europa-Cerdanyola
12h Prat-L'Hospitalet
12h San Cristóbal-Sants
12h Horta-Sant Andreu
16.30h Cerdanyola-Horta
17h Terrassa-Granollers
 
Descansa FE Grama

Amb aquesta classificació arrencarà la J39:


La Jornada 39 arriba carregadíssima d'emocions. Llagostera i Prat mantenen la seva disputa pel campionat quan són a les portes de confirmar la classificació per al play-off. Separats només per un punt i amb 12 en joc, gironins i potablava no poden cedir absolutament res si volen seguir mirant amunt. Una batalla en què s'hi vol tornar a implicar l'Hospitalet, despenjat les últimes setmanes. Els riberencs viatjaran al Sagnier per mirar de retallar distàncies amb el Prat. Un partit que podria ser, de retruc, un tresor per al Llagostera. O d'altra banda, la sentència definitiva per l'Hospi.

Però el suc de la jornada es viurà al Feliu i Codina. Horta i Sant Andreu mantenen encesa la lluita pel play-off i toparan, cara a cara, en el partit més decisiu pels dos conjunts aquesta temporada. A l'anada, empat a 1 al Narcís Sala. Un resultat que només faria bo l'Horta. De fet, el triomf hortencs podria sentenciar els andreuencs, mentre que la victòria visitant donar avantatge als quadribarrats en el que queda de lliga. Amb tot, els dos conjunts podrien entrar en promoció a final de temporda si la davallada de l'Hospi segueix estirant-se les properes jornades.

Qui ho té pràcticament impossible -però amb opcions matemàtiques- és l'Europa. Els graciencs són a 10 punts de l'Horta i, malgrat tenir partits directes amb hortencs i quadribarrats encara penents, necessitarien un autèntic miracle per acabar entre els quatre primers.

La resta d'equips poden donar la lliga per conclosa.... fins arribar a la part més baixa. Ascó i Santboià podrien descendir matemàticament aquesta setmana si no fan els deures i la FE Grama podria quedar molt lluny de la salvació, tenint en compte que li toca descansar. Sants i Castelldefels voldran aprofitar aquesta situació per seguir-se allunyant de la zona baixa. Són els dos únics equips fora del descens que encara hi podrien caure. Amb tot, el fantasma del possible descens per compensació sobrevola la 17a plaça i, fins i tot, podria arribar a mirar el 16è. Dues posicions a esquivar d'aquí al final de curs i que fan entrar en joc equips que es preveien tranquils.
  • Matemàticament, ja només sis equips opten al play-off d'ascens: Llagostera, Prat, l'Hospitalet, Horta, Sant Andreu i Europa. Els graciencs mantenen opcions a la calculadora, però de molt complicada combinació
  • Llagostera i Prat ja podrien confirmar matemàticament l'accés al play-off aquesta setmana
  • Matemàticament, ja només cinc equips són en la lluita per evitar les tres places de descens directe que queden: Sants, Castelldefels, FE Grama, Ascó i Santboià
  • Amb tot, Ascó i Santboià podrien descendir matemàticament a la J39
  • A l'horitzó, la lluita per eludir els descensos no compensats: si la lliga acabés ara, el 17è quedaria en descens no compensat. Hauria d'esperar un ascens cap a Segona B per confirmar la permanència; del contrari, baixaria a Primera Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada