divendres, 23 de desembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 14)

A Primera Catalana, com a Tercera, la lliga va tornar de l'aturada... per disputar una jornada abans de tancar el 2011. El Figueres i la Rapitenca obriran el 2012 com a grans candidats a l'ascens, líders dels dos grups. Els segueixen, respectivament, Mollet i Júpiter, nouvingut a la categoria que s'imposava al Sants en el duel barceloní de la jornada.

Després de catorze jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Els empordanesos segueixen imparables i sumaven un nou triomf, a casa contra el Guíxols (3-0). Pol Compte i un doblet de Marc Teixidor servien per derrotar un equip que és quinzè al grup 1. Des que el Mollet va imposar-se a Vilatenim (2-3, el 13 de novembre) el Figueres ha sumat cinc triomfs consecutius. L'equip segueix sent el màxim golejador de la categoria, i el tercer equip menys golejat. Gràcies al portal de futbol gironí GIROFUT, podeu veure els tres gols del Figueres-Guíxols:

1-0 Pol Compte

2-0 Marc Teixidor
3-0 Marc Teixidor

  • Rapitenca. L'Olesa, que havia sorprès el Tàrrega l'anterior jornada, no va fer el mateix amb la Rapitenca. Un gol de Javier Ramos (0-1) va fer bona la tradició del líder: guanyar rendibilitzant al màxim els gols. Amb la quinzena diana del curs, l'equip és líder sumant 31 punts. A més, només ha rebut 4 gols en 14 duels. Els del Montsià tanquen el 2011 al liderat, esperant confirmar amb el nou any el retorn a Tercera. Només han perdut un partit. Ara obriran el 2012 rebent la Gimnástica Iberiana.

  • Mollet o Júpiter. El Mollet resolia amb solvència un dels grans partits de la jornada. Els vallesans visitaven el Municipal de Palamós. Al davant, el tercer classificat, que s'avançava al marcador gràcies al golejador Javi Revert (podeu veure'l aquí, via GIROFUT). Arnau Fortuny igualava al primer temps, i a la represa Marcelo i Cristian Guerrero tancaven un triomf de mèrit (1-3). La victòria dóna cinc punts de marge al Mollet respecte el tercer classificat (Vilassar) i el situa a només un punt del lideratAl grup 2 la desfeta del Tàrrega al camp de la Gimnástica Iberiana (veure BONUS, més avall) situa a la segona plaça un històric barceloní, el Júpiter. Els de la Verneda s'enduien el duel d'equips de la ciutat comtal contra el Sants (1-4). Els santsencs són ara quarts, a dos punts de la segona plaça, mentre que el Júpiter iguala a 27 punts amb el Tàrrega però se situa davant per la diferència de gols. BTV Esports va cobrir el duel barceloní, aquí en teniu un resum:

  • [BONUS] Golejada a la terra. El camp de terra de la Gimnástica Iberiana era protagonista de la golejada del cap de setmana a Primera Catalana. Els barcelonins esclafaven el Tàrrega, fins ara segon (4-0) amb un últim gol de Guti que ja vam recollir als millors gols de l'Esports en Xarxa. Aquí teniu el resum que en van fer els companys de BTV Esports: 

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 14 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada