dilluns, 12 de desembre del 2011

Què van dir els tècnics a la tertúlia de Tercera? (XTVL)

Si no heu escoltat la tertúlia de Tercera Divisió d'ahir que he pujat al blog aquest matí (ho podeu llegir aquí) o bé voleu consultar-ne un resum, el publico aquí de dues maneres: a sota tindreu un resum escrit de les principals idees que ens van deixar els tècnics que hi van participar, i tot seguit penjo un vídeo en què vam aprofitar la prèvia del programa de COM Ràdio per fer preguntes als tres tècnics per a l'XTVL. De les seves respostes, i de la posterior conversa en parlo en aquesta notícia que hem emès aquest vespre a l'Esports en Xarxa de l'XTVL.


Del que no hem pogut encabir al minut i 18 segons que us adjunto, escric quatre línies.

Moment actual
Miquel Olmo, des del coliderat, valora la "resposta òptima" que els seus jugadors han tingut davant les adversitats. El tècnic, creu, a més, que és tota una recompensa, un moment que "els jugadors s'han guanyat a pols". 

Per Raúl Longhi la trajectòria del seu equip (ara mateix tercer, a dos punts del liderat) com a bona. "Fa tres setmanes que els resultats no acompanyen, però hem de tenir en compte que és un equip jove, amb futbolistes que pugen al primer equip, lesionats...".

El Rubí d'Alberto Fernández va rebre elogis unànimes. Ell, però, manté els peus a terra. "No ens plantegem res, hi haurà dificultats, hem de procurar sumar, i estar tranquils en els moments difícils".

Kiko Ramírez va celebrar el treball d'un bloc jove sobretot, a la línia defensiva. "És inusual que jugadors tan joves juguin tan bé. Defensar bé no és encaixar pocs gols, sinó que et creïn poques ocasions de gol".

Noms propis
Els tres tècnics presents a l'estudi van coincidir bastant a l'hora d'assenyalar els equips que més bona impressió els havien causat. Prat, Pobla Mafumet i Rubí (per part de Longhi i Olmo) van ser noms recurrents, però també Vilafranca. Segons Olmo els penedesencs "tenen millor plantilla que el curs passat" i Fernández valorava el nivell del degà penesenc.

Del Manlleu Fernández creia que no era tan sorpresa (el fet que fos cinquè, amb opcions reals d'entrar a play-off) pel que s'ha anat veient els últims cursos.

Longhi va parlar molt bé del Terrassa i de l'Olot, un dels equips que millor imatge li han donat quan s'han enfrontat al seu equip.

Olmo també es va referir a la millora que veu en el Santboià després de l'arribada de Miguel lópez a la banqueta; i a l'Europa, per ell, la plantilla amb més recursos de la categoria. El tècnic veia, a inicis de temporada, l'equip gracienc capaç de disputar la primera plaça a l'Espanyol B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada