dilluns, 6 d’agost del 2012

12 idees per a l'estrena del Torneig d'Històrics

Aquest migdia he penjat a Twitter 12 idees, una per equip, sobre com arriben els protagonistes a la cita que obre el curs (de manera oficiosa) al futbol de casa nostra. Els reprodueixo aquí mateix:


  • Incògnita Badalona. Restricció i estrena de Cámara marquen un equip que treballa per rendir davant les dificultats. Defensa títol.
  • Revàlida Rubí. Després d'un curs ple d'elogis, els d'Alberto Fernández preparen nou any a #3div5 i... sorprendre a l'Històrics?
  • Il·lusió Martinenc. Alcolea busca alegries i els del Guinardó mantenir el bon sabor de l'últim any. A l'horitzó, la fita de 2008.
  • Històric Prat. Dimarts s'estrena al torneig l'equip que debutarà a #2bg3 en 19 dies. Vacas + artífexs ascens + reforços selectes.
  • Ambició Santboià. Un bon final de curs empeny dels de Miguel López a sortir al grup de favorits enguany. El Prat, prova de foc.
  • Descarat Júpiter. Torna a #3div5 10 anys després. Res a perdre al grup 2. Els barcelonins volen donar problemes a Prat i Santboià.
  • Favorit Sant Andreu. Reforços convincents+bona pretemporada li donen l'etiqueta. L'haurà de validar primer vs rivals batalladors.
  • Elogiat Vilafranca. L'aposta made in Puchi pel treball s'ha vist premiada a #3div5. Canvis, però = filosofia i noms principals.
  • Renovat Mollet. S'estrena al torneig un equip renovat gairebé del tot, que té un bon aparador per mostrar una proposta renovada.
  • Alliberat Manlleu. Marxen Cargol i alguns actors principals, però vol ser protagonista un cop trencat malefici d'etern aspirant.
  • Poderós Cornellà. Gran candidat a #3div5, a prova en un grup 100% Tercera. Projecte sòlid que busca èxits després de ser 5è.
  • Nouvingut Vilassar. Carta de presentació del retorn a #3div5. Equip configurat per donar guerra a la categoria, bona prova de foc.


Seguiment
El Torneig d'Històrics 2012 serà eminentment 2.0.

Té compte de Twitter propi, @thistorics; compta també amb web, torneighistorics.cat, i amb un comitè de premsa també present a Twitter, amb @VictorMurMila, @angelgarreta, @sergi_vargas i jo mateix, @rsanchez1985. Els quatre anirem publicant contingut al web i, lògicament, els partits se seguiran, minut a minut, al compte de Twitter de la competició. En paral·lel, en aquest web, tercera.cat podreu seguir resultats, idees que em deixi la competició i, a partir de demà, vídeos de les jornades. També s'estrenarà en una gran cita el compte de Twitter de @Gol_cat, projecte al qual m'he afegit i que aviat començarà a caminar.

COMRàdio farà seguiment de totes les jornades i retransmetrà, en directe i íntegrament, la final de dissabte (18'30 hores) amb narració de Toni Castro.

Els partits seran retransmesos també via internet, per Ona SPS i 7 de Ràdio i també lajornada.cat reeditarà el seguiment diari que ja va realitzar fa un any a la Verneda. Per no parlar, lògicament, de la cobertura que en faran els mitjans més populars de casa nostra, des de diaris com El 9 Esportiu, Sport o Mundo Deportivo fins a portals establerts com Futbol Catalunya.

Ganes d'Històrics, menys de dues hores i arrenquem!

1 comentari: