diumenge, 17 de febrer del 2013

Resultats J24

L'Olot i Carlos Martínez segueixen insaciables, sobretot al Municipal garrotxí. Nou triomf, el tretzè en tretze partits a casa, dels olotins, contra un batallador Muntanyesa (1-0). Un gol del màxim golejador de la categoria, 19 dianes en 24 partits, ha servit per tombar el conjunt barceloní, que ha buscat l'empat fins al final. El triomf deixa els de Julio Bañuelos al capdavant, amb 5 punts més que els dos perseguidors que completen el triumvirat del capdavant. El proper rival que pujarà a la Garrotxa serà, precisament, el Cornellà. L'equip acumula, a més, 578 minuts sense encaixar un gol, més de 6 partits. El Muntanyesa és ara 3 punts per sobre del descens.
Seguiment via UE Olot

Els altres membres del triumvirat no desisteixen. El Cornellà era conscient que tenia un desplaçament difícil a Balaguer. Al final ha sumat un punt (1-1) que dóna fe de la fortalesa del cuer a casa (el Balaguer enllaça 9 partits sense perdre al Municipal) i que deixa els verds empatats amb el tercer, l'Europa. Dani Martí avançava els de Jordi Roger a la primera part, però Iban Parra establia la igualada per als de la Noguera a la represa. Segon empat consecutiu per als del Baix Llobregat, i punt que manté els de Tenorio a l'última plaça, a 3 punts de la salvació.
Seguiment via Àlvar Llobet i UE Cornellà

El duel d'històrics barcelonins prometia intensitat i emoció... i ni Europa ni Júpiter han decebut, amb triomf final per als graciencs (2-1). Un inici fort dels grisgrana s'ha vist sobtat pel gol d'Alex Cano. Velillas, molt encertat als llançaments de falta, ha convertit una per signar l'empat, però a la segona part Roberto Camacho assegurava la victòria per als de Pedro Dólera. L'ex de Vilanova i Castelldefels ha marcat 5 gols aquest curs, en 5 partits que han acabat amb victòria gracienca. Èxit garantit. La tercera plaça segueix molt controlada i l'equip ja empata amb el segon classificat. El Júpiter segueix fora del descens.

La lluita per la quarta plaça ha registrat el reforç de l'inquilí actual, tres ensopegades, i un capítol més de l'arribada des de "segona línia" d'un aspirant adormit.

Un gol de Manel Sala, nou jornades després, era decisiu per al triomf del Manlleu contra un altre aspirant, el Santboià (1-0). La victòria osonenca, treballada al davant, però també al darrere, amb un destacadíssim Barragán, consolida els de Jordi Dot a les places de play-off. Són quarts, amb 4 punts més que els principals candidats (Rubí i Figueres), i ja han guanyat el goal average a Figueres i Santboià. Amb la derrota, el Santboià queda a 6 punts de la quarta plaça.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu i FC Santboià

El Rubí cedia la tercera derrota en quatre partits, tastant la dificultat de treure punts del camp de la Rapitenca (1-0). Un gol matiner de Raúl Teixidó, de falta, ha estat suficient per al conjunt ebrenc, que ha defensat el gol aconseguit per sumar el setè triomf a casa (només 4 equips han guanyat més al seu camp) i mantenir l'eficàcia al darrere, amb 4 gols encaixats en 12 partits. La Rapitenca se situa a 7 punts del quart, i el Rubí, tot i haver sumat 1 punt dels últims 12 possibles, segueix cinquè, a 5 punts del Manlleu.
Seguiment via Hernan Subirats

Torna cap a Vilatenim amb les mans buides el Figueres, que perdia al duel empordanès contra el Palamós (2-0). 9 derrotes en 12 sortides per als figuerencs, que queien pels gols de Javi Revert i Ivan Díaz. Aquest últim s'estrenava amb els palamosins, i és el segon jugador, després d'Óscar Muñoz, que ha marcat amb dues samarretes diferents a la Tercera actual. Els palamosins no surten del descens, però queden empatats amb l'equip que marca la salvació, el Vic. El Figueres, en canvi, manté plaça (6è) però té el quart classificat ara a 4 punts.
Seguiment via UE Figueres, Lluís Ribera i Palamós CF

La Pobla Mafumet necessitava sumar a casa, però la Grama ha marxat del Tarragonès amb un punt i a punt d'endur-se'n tres (0-0). L'ocasió més clara per als colomencs ha estat un penal, el primer de què disposen aquesta temporada, que Eloi Fontanella ha estavellat al pal a la segona part del duel. Abans els de Toni Romero ja havien xutat a la fusta. Els dos equips han patit una expulsió. El punt sumat significa el segon empat sense gols seguit per a la Grama, i deixen la Pobla a cinc punts del quart.
Seguiment via Felix Lario i Marcos Moreno

Segueix en trajectòria clarament ascendent el Terrassa. Victòria de molta injecció de moral a Vilassar de Mar (0-2). Un doblet de Jordi Roca donava tres punts d'or als homes de Miki Carrillo, superiors als maresmencs, i que ratifiquen un bon estat d'ànims i forma. L'equip està sumant contra aquells equips a qui no va poder guanyar durant les 7 primeres jornades del campionat. A la suma de punts, els egarencs hi afegeixen la seguretat defensiva: ja acumulen 381 minuts sense encaixar. El Vilassar segueix a mitja taula, i el Terrassa segueix a 6 punts del quart i escala posicions: ara és vuitè.
Seguiment via Pep Vidal i Terrassa FC

Segon partit del Vic de Dani Juvany a casa, i segon triomf. Un gol de Martí Soler servia per superar el Gavà (1-0). Els osonencs retornen a la filosofia que els va donar la permanència el curs passat, fortificar el Municipal, i amb la victòria surten del descens per diferència de gols (Vilafranca i Palamós són els perjudicats) i recuperen bones sensacions després de la derrota a Nou Barris. El Gavà veu truncada la ratxa de quatre victòries i es manté en una zona còmoda per ara, amb el descens 7 punts per sota i la quarta plaça a 10.
Seguiment via UE Vic i Jordi de Planell

Victòria per al Castelldefels al duel directe contra el Vilafranca (1-0). Un triomf que, a més de 3 punts, dóna el goal average particular al conjunt mariner. Els penedesencs han sortit amb molta ambició, s'han fet amos del joc i monopolitzadors de les ocasions, però abans del descans Gilberto ha anotat una diana vital per als d'Eloy Martínez, que al final ha acabat fent bo l'empat aconseguit a Figueres fa una setmana. Els homes de Puchi se situen al llindar del descens, on podrien caure en funció de les diferències de gols després dels partits d'aquesta tarda.