dilluns, 27 de maig del 2013

Mala arrencada (Resultats anada 1a ronda play-off)

Els quatre catalans al play-off d'ascens a Segona B inicien amb derrota, i amb un sol gol a favor, el camí per pujar de categoria. Un cop en fred molt dur, però que no ha de fer abaixar els braços els quatre conjunts catalans de cara al partit de tornada. L'Olot jugarà a casa després d'haver caigut per la mínima a Elx (1-0); el Cornellà buscarà un 2-0 al Nou Municipal per fer bo el gol d'Enric al camp del Deportivo B (3-1); l'Europa buscarà guanyar sí o sí al camp de l'Arandina després de la derrota al Sardenya (0-1) i el Manlleu necessita guanyar de tres gols el Conquense per capgirar un marcador difícil d'assumir (0-2).

PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B
RONDA DE CAMPIONS, ANADA
DIUMENGE, 26 DE MAIG
Elx Il·licità 1-0 Olot (Yeray -p-)

1a RONDA, ANADA
DISSABTE, 25 DE MAIG
Deportivo B 3-1 Cornellà (Luis Fernández -2- i Romay / Enric Gallego)

DIUMENGE, 26 DE MAIG
Manlleu 0-2 Conquense (Aday Benítez -2-)
Europa 0-1 Arandina (Alex Cano -pp-)

L'Olot es va enfrontar a l'Elx Il·licità... i a l'imponent Martínez Valero, estadi de l'Elx que va acollir el partit després del duel del primer equip. Un gol de Yeray de penal va decantar el primer assalt de la ronda de campions per als olotins (1-0). Tot i això, i tenint en compte que els homes de Julio Bañuelos van jugar amb deu homes per l'expulsió de Roger Vidal, la derrota per la mínima manté esperances al campió català de decidir l'ascens al Municipal olotí. L'Olot va aguantar tota la segona part amb un home menys, i abans del gol havia avisat amb una rematada al pal d'Enric Vallès. Van seguir el partit, per a GolCat a Elx, Ana Bordonado, que en va fer aquesta crònica; i Adrià Garcia, autor d'aquest vídeoresum:



Derrota dolorosa del Cornellà al camp del Deportivo B (3-1). Els homes de Jordi Roger patien un golejador incansable, Luis Fernández. El davanter del conjunt gallec anotava dues dianes, que juntament amb la de Romay posaven obstacles al somni cornellanenc. Un anhel que apropava una mica el golejador verd, Enric Gallego, amb la diana que pot valer el seu pes en or (i valor doble en cas d'empat) per al partit de tornada. Diumenge vinent, tocarà Operació 2-0 al Nou Municipal. Vídeo-crònica d'Albert Solà, via La Xarxa:



Cop amarg també per a l'Europa en un dia gran al Nou Sardenya. L'Arandina colpejava primer, i també en fred (0-1). Un gol d'Alex Cano en pròpia porteria desestabilitzava un Europa amb un punt de nerviosisme, que veia com el porter Rafa Leva s'erigia en el millor escapulat, fent cinc aturades de molt mèrit, que impedien un triomf castellà encara més ampli. El nervi de Diego, una rematada de semitisora de Ramon Rovira o els intents finals de Cano, de cap, no donaven el premi del gol als homes de Pedro Dólera, que viatjaran a Aranda de Duero amb la necessitat de guanyar. Un partit que comptava amb un ambient espectacular a les graderies. Més de 3.500 espectadors donaven color al Nou Sardenya i demostraven que, a poc a poc, el futbol català va fent l'empenta que entre tots proposem i desitgem. Vaig seguir el partit a la tribuna de l'estadi, i en vaig fer aquesta crònica a GolCat. VÍDEO via BTV Esports:



Aday Benítez congelava un càlid Municipal de Manlleu amb un doblet als últims deu minuts de partit contra el Conquense (0-2). El conjunt manxec conqueria bona part de l'eliminatòria amb un triomf de dos gols que arribava al tram final d'un partit amb opcions en ambdues porteries, i en què els osonencs no disposaven d'encert als moments decisius. Els dos gols del conjunt de Jordi Fabregat obliguen el Manlleu a buscar un miracle a la Fuensanta el cap de setmana vinent. Els homes de Jordi Dot necessitarien guanyar per 0-3. No impossible, però sí molt complicat. VÍDEO que he fet per a l'Esports en xarxa de La Xarxa, amb balanç dels catalans al play-off en què s'inclouen els dos gols del Conquense i declaracions de Jordi Dot:



Força i ànims als quatre equips per afrontar el dia després i encara la setmana, i confiança i certesa en què no hi ha res decidit. A per totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada