dijous, 2 de maig del 2013

Minicròniques de Cristian Garcia

El company Cristian Garcia (@somdelhospi) va anar ahir a dos partits de la jornada 35 de Tercera. En col·laboració amb tercera.cat, n'envia dues minicròniques, amb fotos fetes  al Castelldefels-Vilassar pel mateix Cristian Garcia.

Els Canyars, just abans de l'inici del duel

Castelldefels 1-1 Vilassar
Repartiment de punts entre dos equips lluitant pel mateix objectiu però amb diferent urgència. Primera meitat avorrida, sense massa ocasions on els de Manel Moya han anat de menys a més i han aconseguit un gol psicològic al minut 45, quan Urbano ha culminat una cursa i posterior assistència d'Álex Cañadilla. A la represa, tot i algun intent esporàdic dels maresmencs, el Castelldefels ha estat el clar dominador d'una segona meitat on Gilberto i Aleix Camps han estavellat la pilota al pal; Eloy Martínez ha fet entrar Sergio Prieto, Sani i Longone a la recerca de més presència a dalt i ha estat a tres minuts del temps reglamentari que Nakor Bueno ha resolt de forma fantàstica la sortida d'Imanol Castilla per robar dos punts a un Vilassar que se situa a quatre punts del descens. Per la seva banda, el Castelldefels és a només un punt de tancar la salvació de forma matemàtica sempre i quan no hi hagi cap descens de Segona B a Tercera.

Cornellà 2-0 Gavà
Partit relativament còmode per un Cornellà que s'ha mig revenjat del 3-0 de la primera volta a la Bòbila, que ha estat efectiu quan ha estat necessari i que no ha tingut fortuna (o encert) davant Pacheco amb el partit encarrilat. Les dianes de Franco i d'Enric Gallego abans de la mitja hora de partit dibuixaven un escenari tranquil pels de Jordi Roger, extremadament resolutius. Puerto i el capità David haurien pogut ampliar el marcador abans d'arribar al descans. A la represa, els verds han aprofitat els espais que ha concedit la defensa gavanenca i haurien pogut matar el partit en ocasions de Boris o de Guti, jugador del Juvenil A que ha tornat a gaudir de minuts avui. En el capítol negatiu cal destacar la pobra actuació del col·legiat Molina Fernández, que s'ha excedit en el criteri a l'hora de mostrar targetes en un partit que no ha estat gens dur.