diumenge, 26 d’octubre del 2014

Resultats J10

"La Pobla és el nou líder i el Masnou entra a play-off"


El Masnou superava el Manlleu i és tercer // Viu el Manlleu

Aquests són els resultats de la J10:


DIUMENGE, 26 D'OCTUBRE

Castelldefels 1-1 Martinenc (Albert Cervantes / Aleix Vall -p-)
Masnou 2-1 Manlleu (Alex Gutiérrez 'Guti' i Alex Torremorell 'Mackay' / Manel Sala -p-)
Vilafranca 0-0 Cerdanyola
Prat 0-0 Muntanyesa
Pobla Mafumet 4-0 Peralada (Stéphane Emanà, Álvaro Fernández -p-, Joaquín del Moral 'Joaki' i Abel Rita)
Rubí 2-1 Europa (David Fontanils i David López / Roberto Camacho)
Palamós 1-1 Ascó (Alberto Manga -p- / Albert Virgili)
Sabadell B 1-1 Santfeliuenc (Ernest Forgas / Dani Maldonado 'Maldo')
Terrassa 3-0 Gavà (Carles Montoro, Pere Segarra i Isaac Maldonado)
Figueres 3-1 Vilassar de Mar (Marc Serramitja -2- i Joaquim Rodríguez 'Quimo' / Aitor González)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

Aquesta és la classificació després de la J10:





Gols: 23

Resultats: 5 victòries locals i 5 empats
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca) i Xavi Civil (Gavà), 7 gols /// Veure llistat complet


Apunts de la jornada Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Nou líder. La Pobla Mafumet arriba a la primera meta volant al capdavant. El conjunt grana és el quart líder del curs (després de Peralada, Rubí i Europa). És l'únic equip que ha obtingut sis victòries en els deu primers partits. La Pobla no era líder de Tercera des de la J16 de la temporada 2011/2012. El 26 de novembre de 2011, fa gairebé 3 anys, la Pobla se situava al capdavant. Deixava de ser-ho una setmana després, el 4 de desembre... i no tornava al primer lloc fins aquest diumenge.
La Pobla superava el Peralada // Alba Mariné - Diari de Tarragona

  • Omnipresent. L'altre triomfador als duels directes del play-off és el Rubí. El triomf contra el fins ara líder, l'Europa, feia pujar dues posicions als rubinencs, que se situen segons, i que segueixen sent l'únic equip que no ha sortit del play-off encara aquest curs. El conjunt vallesà, a més, ha passat per les quatre posicions de privilegi. Un fet que ara també comparteixen l'Europa i la Pobla Mafumet.

  • Retorn. El Masnou torna a ser tercer... ho era les dues primeres jornades... i dos mesos després, el conjunt maresmenc retorna en zona de play-off, en el que és el sostre històric de l'entitat, com explicava el compte de Twitter del club masnoví.

  • Canvi empordanès. A la zona de descens, una entrada i una sortida... les dues, des de l'Empordà. Surt de la zona de perill el Figueres, després d'acumular 7 jornades entre els tres últims; i hi torna el Palamós, que no hi era des de la J3. Prat i Castelldefels segueixen en descens, per setena jornada (consecutiva en el cas dels potablava).
El Palamós empatava però entra en descens // Iris Solà - FC Ascó

  • Petit pas enrere. El Peralada queia a la Pobla de Mafumet i sortia de la zona de play-off després de vuit jornades consecutives situat entre els quatre primers. El conjunt de l'Alt Empordà és cinquè per diferència de gols amb l'Europa, que ocupa la quarta plaça.

  • Primer punt. Miki Carrillo sumava el primer punt a la banqueta del Castelldefels, en la visita el Martinenc als Canyars. En el seu tercer partit com a tècnic mariner, l'ex de la Muntanyesa i el Terrassa veia com el seu equip s'avançava al primer temps, però el rival igualava el duel a la represa. El punt trenca la mala dinàmica groga: fins ara, el Castelldefels havia perdut 8 dels 9 partits disputats a la lliga.
El gol de Cervantes obria l'esperança marinera // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • 0 victòries visitants. Aquesta jornada no hem vist cap '2'. Hi ha hagut 5 triomfs d'equips locals i 5 empats, però cap conjunt que jugava a domicili s'ha endut la victòria. No passava des de la J29 de la 12/13, fa més d'un any i mig (va ser el 24 de març de 2013). En aquella jornada també va marcar Manel Sala...

  • 5 empats. L'absència de victòries visitants reforçava els empats, que augmentaven fins a significar la meitat dels partits disputats, cinc. No es veien tantes igualades en una jornada a Tercera des de la J2 de la 13/14, fa un any i gairebé dos mesos (va ser l'1 de setembre de 2013). Curiosament, els 5 empats també es van produir en un sol dia de competició (malgrat comptar, aquell cop, amb partits repartits en dos dies).

  • Jornada de penals. Sis penals es picaven aquesta jornada... amb un balanç de 4 encerts i 2 errades. No convertien gol Juanlu (Martinenc) i Cuadras (Cerdanyola); i sí que anotaven des dels onze metres Aleix Vall (Martinenc), Manel Sala (Manlleu), Álvaro Fernández (Pobla Mafumet) i Alberto Manga (Palamós).
Aleix Vall, un dels jugadors que marcava de penal // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Primer punt a domicili. Dos equips, els dos barcelonins, aconseguien aquesta jornada el primer punt fora de casa, després d'acumular fins ara quatre derrotes en quatre sortides. El Martinenc treia un punt dels Canyars per obrir el caseller de punts... i la Muntanyesa també en sumava un de la visita al Municipal Sagnier. Només queda un equip sense haver puntuat fora de casa: el Castelldefels.

  • Fort també a casa. Va trigar a marar i guanyar (el curs es va iniciar amb dos empats a zero), però el Masnou agafa velocitat al Municipal; aquest diumenge hi obtenia el segon triomf del curs. Els maresmencs estan invictes a casa, si bé els tres empats concedits en cinc partits els eviten tenir registres més positius (encara). Els de Miguel López, de fet, han sumat per ara més punts a domicili (10) que a casa (9).
El gol de Manel Sala acabava sent estèril per al Manlleu // Viu el Manlleu

  • Gol amb premi. El gol del triomf per als masnovins l'anotava Alex Torremorell, conegut futbolísticament com Alex Makaay. Explicava Miguel López a les càmeres d'm1tv, al postpartit, que s'alegrava del gol de Makaa, ja que el jugador havia entrat al segon temps, i encara estava agafant ritme competitiu després d'estar dos mesos parat per lesió. 

  • Dia de la marmota sense gols. Quatre dies després de la final de la fase catalana de la Copa Federació, mateixos rivals i mateix escenari a la lliga. Aquest cop, variava el signe del partit. Del 2 a 1 pratenc de dimecres es passava a un empat sense gols amb domini local.

  • El cap de setmana d'Ernest Forgas. El davanter del Sabadell B vivia dos dies intensos. Dissabte debutava al futbol professional, en el partit de Segona Divisió del Sabadell a l'Iberostar Estadi de Palma (Mallorca 1-0 Sabadell). I diumenge tornava a jugar amb el filial arlequinat a Tercera, i marcava el gol que obria el partit per al Sabadell B contra el Santfeliuenc (1-1 final). Forgas ha marcat dos gols aquest curs, la jornada passada i aquesta.
Ernest Forgas (en primer terme), protagonista // CESabadell.cat

  • Quatre de cop. El Peralada encaixava al camp de la Pobla 4 gols... dos terços dels gols que havia encaixat les nou jornades anteriors. Els de Nacho Castro només havien rebut 6 gols en tots els partits jugats fins ara.

  • Invicte a casa. El Rubí, com el Masnou, es manté invicte a casa, tot i que 3 empats en 5 partits frenen una mica els registres obtinguts a Can Rosés. Els vallesans superaven aquest diumenge l'Europa amb 10 homes, en un partit emotiu, amb la diana de David Fontanils d'inici, i de rauxa final, amb el gol guanyador de David López als últims minuts.

  • Segona de l'Europa. Segona sortida consecutiva amb derrota escapulada. Les dues derrotes del curs per als graciencs, per 2 a 1, al Sagnier i a Can Rosés. Partit d'infortunis per als escapulats, amb les lesions d'Alex Poves, Alberto Padilla i Alex Cano.
Poves (Europa) demanava el canvi // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • David López, home gol. El jugador vallesà està en un estat de forma excel·lent. Comodí tàctic per al seu entrenador (i per al seleccionador Toni Almendros) ha sumat ja 3 gols en aquest inici de curs... quan habitualment (a la Rapitenca, amb variables, però sobretot al Cerdanyola) l'havíem vist ubicat al lateral esquerre. En 10 jornades, López ja ha igualat el registre de gols del curs passat. També van ser tres, tots amb la Rapitenca.
David López també marcava amb la catalana a Moldàvia // Álvaro Montoliu - FCF

  • Punt sense premi. Tot i empatar al segon temps, amb el gol de penal d'Alberto Manga, el Palamós queia en descens aquesta jornada. Els empordanesos han sumat 2 punts dels últims 15 en joc.

  • 5 de 5. El Terrassa segueix amb l'escalada... i sembla no voler-se aturar. Triomf sense pal·liatius contra el Gavà (3-0). Cinc jornades, cinc victòries... i 13 places escalades a la taula, de ser dinovens a la J5 a ser ara sisens... a només un punt del quart classificat.
Isaac Maldonado anotava el tercer gol // Juanma Medina - elrepor.com

  • S'estrena Vilchez. En el segon partit a la banqueta figuerenca, triomf per als d'Eduardo Vílchez, que ha sumat 4 punts dels 6 possibles en els duels en què ha dirigit el conjunt empordanès. Triomf contra el Vilassar de Mar (3-1) i fugida de la zona de descens. El Figueres vol mirar amunt.
Eduardo Vilchez, abans del partit // UEFigueres.cat

  • Serramitja, de dos en dos. Segon triomf del Figueres aquest curs. Els dos, a Vilatenim. Els dos, marcant tres gols. I els dos, amb doblet de Marc Serramitja, que obria la victòria (passava el mateix contra la Muntanyesa) amb dues dianes tranquil·litzadores. Quatre gols per a Serramitja en el curs del retorn a Tercera del futbolista de la Cellera de Ter.
Marc Serramitja, dos gols a Vilatenim... de nou // UEFigueres.cat

  • Únic imbatut a domicili. Només hi ha un equip que no ha perdut fora de casa. És el Cerdanyola, que curiosament tampoc ha guanyat fora de casa. Els vallesans han tancat els cinc desplaçaments que han fet aquest curs amb empats. 5 punts en 5 sortides. Curiosament, el de Vilafranca era el primer empat del Cerdanyola que no era a un gol (0-0).

  • 251 gols. Amb els 23 gols marcats aquesta jornada s'arriba a la xifra de 251 dianes en 10 jornades, el que significa que, de mitjana, se'n marquen 25'1 per jornada i 2'51 per partit. Significa un lleuger augment (+0'80%) respecte el curs passat.

  • Victòries locals 51% | Empats 26% | Victòries visitants 21%

  • Respecte el curs passat, i després d'una jornada 10 especialment marcada per la manca de victòries visitants, s'observa un augment dels triomfs locals (+10'87%) i dels empats (+13'04%). I, sobretot, després d'un curs en què destacaven les victòries a domicili, enguany comptem amb una marcada davallada (-25'81%).

  • Millor local. Segueixen sent-ho Peralada i Muntanyesa, que no jugaven a casa aquesta jornada. Són els dos únics equips que han sumat 13 punts dels 15 disputats als seus camps fins ara.

  • Millor visitant. Triple empat... entre els tres primers equips de la taula. Pobla Mafumet, Rubí i Masnou han sumat 10 punts de 15 possibles fora de casa (3 victòries i 1 empat). Són els millors registres a domicili de tot el grup català de Tercera.

  • Camp on es veuen més gols. També hi ha triple empat, entre un en el qual baixava la mitjana per que no es veien gols, Vilafranca; un altre en que no s'hi jugava, Martinenc; i un tercer en què la mitjana s'apujava amb quatre gols, Figueres. Al Municipal penedesenc, al del Guinardó i a Vilatenim s'ha vist per ara una mitjana de 3'20 gols per partit disputat.

  • Menys golejador: Castelldefels (6)| Més golejat: Vilafranca (19)

  • Rendibilitat. El Peralada segueix sent l'equip que més punts suma en proporció als gols que marca. 1'64 punts per diana anotada. Amb 11 gols ha sumat 18 punts.

  • Màxim golejador: Rubí (18)| Menys golejat: Europa (7)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada