dimecres, 15 d’octubre del 2014

Torn per a la Copa Federació

El Prat i la Muntanyesa són els dos representants del grup català de Tercera que buscaran accedir aquest dimecres a la final catalana de la Copa Federació, prevista per a dimecres vinent. Els potablava, que venen d'obtenir el primer triomf a la lliga, reben el Sant Andreu; el conjunt de Nou Barris, de la seva banda, s'enfrontaran a un altre equip català de Segona B, el Badalona, en el duel que suposarà el retorn de Manolo González al camp de la Monta.

El Prat superava l'Europa i deixava de ser cuer diumenge // Francisco Carrasco - AEPrat.com

Les dues semifinals de la fase catalana de la competició es disputen a partit únic. Els dos vencedors s'enfrontaran dimecres vinent (22 d'octubre) en la final catalana, al camp de l'equip d'inferior categoria, o escollit per sorteig en cas d'enfrontament entre conjunts del mateix nivell.

Aquests són els horaris de les semifinals de la fase catalana de la Copa Federació:

DIMECRES, 15 D'OCTUBRE
20h Muntanyesa-Badalona
20'45h Prat-Sant Andreu

La Muntanyesa no ha encaixat cap gol en els quatre partits de lliga que ha disputat fins ara al Municipal de Nou Barris, i no perd a casa des de fa gairebé 9 mesos. L'última derrota va arribar el 19 de gener, 1-2 contra el Santfeliuenc. Des de llavors, entre lliga i play-off, 14 partits sense perdre dels groc-i-negres com a locals. El partit d'aquest dimecres suposarà el retorn a la Bombonera del tècnic Manolo González, que els últims dos cursos va entrenar la Monta, i que sempre durà lligat el record del fantàstic any passat, en què els barcelonins van ser segons... empatats a punts amb el campió, i van disputar dues rondes de play-off. Torna amb González el central Juan Pablo Amantini. El Badalona és cinquè al grup 3 de Segona B, empatat a punts amb el tercer... i amb un partit menys.

Manolo González, el curs passat a la Monta, ara al Badalona // Àngel Garreta - REMImages.com


El Prat aprofitarà la cita d'aquest dimecres per presentar el futbol base. El conjunt potablava, que ha iniciat la reacció a la lliga, amb bons resultats contra equips situats en play-off (empat a Rubí, victòria contra l'Europa), busca ara superar el Sant Andreu, equip situat a la part alta de Segona B, que ve de guanyar al Collao (1-2). Serà el segon cop que els dos equips es creuen aquest any... tot i que la primera va ser en un amistós. El Prat va superar els andreuencs en el primer partit de la pretemporada (3-1), el que suposava la presentació dels potablava, amb gols de Sascha i Charly Ruiz (2). 

El Prat-Sant Andreu de pretemporada // Francisco Carrasco - AEPrat.com


Un cop es conegui, dimecres vinent, el vencedor de la fase catalana, aquest accedirà a la fase final de la competició, en què entren en escena els altres campions de federacions d'arreu de l'Estat, i els conjunts de Segona B i Tercera eliminats a la tercera ronda de la Copa del Rei, que també es disputa aquest dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada