dilluns, 23 de març del 2015

Resultats J29

"La part alta s'ajusta"

Álex Fernández (esq), de penal, anotava el gol guanyador del Rubí al Sardenya // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Aquests són els resultats de la J29:

DISSABTE, 21 DE MARÇ
Peralada 0-0 Pobla de Mafumet
Santfeliuenc 0-4 Sabadell B (David Jiménez -p-, Manel Martínez, Pol Roigé i Joan Noguera)
Europa 0-1 Rubí (Alex Fernández -p-)

DIUMENGE, 22 DE MARÇ
Gavà 1-0 Terrassa (Alan Ávila)
Vilassar de Mar 0-1 Figueres (Javi Revert)
Cerdanyola 1-3 Vilafranca (Josu Rodríguez -p- / Gerard Boira, Iván Montané 'Munta' i Ramon Gutiérrez 'Guti')
Ascó 1-1 Palamós (Asier Eizaguirre / Sergi Arimany)
Martinenc 1-1 Castelldefels (Fernando Velillas / Adri Ruiz)
Muntanyesa 1-1 Prat (Uri Escabrós -p- / Pedro Bilbao)
Manlleu 0-1 Masnou (Edu Domingo)

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació després de la J29 (tenint en compte que hi ha 10 equips que encara han de disputar la J24):




Gols: 18
Resultats: 1 victòria local, 4 empats i 5 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca), 14 /// Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns [per Roger Sánchez]
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Una més. En una jornada marcada per l'estancament dels equips de dalt, l'Ascó manté el lideratge amb marge mínim (un punt, tot i que té un partit menys) respecte la Pobla de Mafumet.

  • 0 de 5. Cap dels cinc primers classificats vencia. Empataven l'Ascó, la Pobla i el Prat, i perdien l'Europa i el Terrassa. Un estancament que potencia l'aproximació d'altres aspirants, com el Rubí, o l'ascens d'equips que no volen descartar res, com el Figueres o el Vilafranca.

  • Només un triomf local. Si el grup català de Tercera tingués una travessa pròpia, aquesta setmana hi hauria menys encertants. Només es veia un '1', un triomf local, el del Gavà contra el Terrassa. Iguala el registre de menys victòries locals d'aquest curs, ja assolit a la J13, llavors amb el Muntanyesa 2-1 Europa com a únic triomf d'equip que jugava a casa. 

  • Pocs gols. La J29 ens ha deixat 18 gols, quart registre més baix del curs fins ara (el mínim són els 15 gols marcats a la J26). Clar predomini dels gols visitants (13) respecte els locals (5), en una jornada en què 7 equips es quedaven sense marcar.

  • 50% a domicili. Cinc victòries d'equips que jugaven fora de casa aquesta jornada. Els triomfs de Rubí, Sabadell B, Vilafranca, Figueres i Masnou apugen els triomfs a domicili, que animen una mica més la lliga.

  • A una. L'Ascó acumula ja 8 jornades al liderat, i és només a una d'igualar el registre del Rubí (9), equip que fins ara ha estat més temps al primer lloc. Tot just ara fa una volta seguida que el conjunt asconenc és en zona de play-off. Des de la J11 no n'ha sortit més.

  • Objectiu: quarta plaça. Tot i la derrota a Gavà, el Terrassa continua quart, per tercera jornada consecutiva. Els marcadors de la J29 han confirmat allò que sembla ben clar: la lluita per la quarta plaça serà un dels grans al·licients de la recta final. Amb el tercer (l'Europa) sis punts per sobre, el triple empat a 44 punts entre els egarencs, el Prat i el Rubí inicia una lluita que es preveu molt disputada. Un pas per sota, a cinc punts, hi ha el Figueres i la Muntanyesa.

  • Nou llindar. A la zona baixa es mantenen els mateixos tres equips, amb dos d'ells empatant al duel directe (1-1 entre Martinenc i Castelldefels). Es mantenen les distàncies amb la permanència. Són ara el Manlleu i el Palamós els que marquen la salvació, amb 33 punts. El Martinenc és a 2 punts, el Castelldefels a 4 i el cuer, el Vilassar de Mar, a 14.

  • Matemàtiques. Com vam fer el curs passat, comencem a treure la calculadora. Mirant senzillament les xifres, la J29 ha començat ja a descartar equips per al títol. La línia de possibilitats s'anirà apujant (de fet, per ara, són 18 els equips que poden, matemàticament, ser campions) fins a deixar el vencedor final. El que és segur és que el sostre del campió són els 86 punts, el màxim que pot sumar el líder actual l'Ascó. Per ser al play-off els asconencs han de sumar un màxim de 15 punts (la meitat dels que els queden per disputar). El cinquè (Prat, o Rubí, sisè però amb els mateixos punts) aspira a un màxim de 71 punts, 15 per sobre dels que tenen els de Miguel Rubio ara mateix. Numèricament aspiren al play-off tots els equips de la categoria, per tant no podem treure cap conclusió. A la part baixa el Vilassar de Mar veu com les coses es compliquen molt: queden 30 punts en joc... i té la permanència 14 per sobre.

  • Estrena de Fontetes. La J29 ha servit per viure una inauguració històrica: la del camp de Fontetes, el nou escenari on jugarà els seus partits com a local el Cerdanyola. L'acte d'obertura precedia el partit inaugural del primer equip, que queia contra el Vilafranca (1-3). Gerard Boira era el primer golejador del nou camp.
Bona imatge a les graderies de Fontetes // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • 24 camps. La competició al grup català de Tercera ha passat ja per 24 escenaris. Als 20 camps locals titulars de cada equip hem d'afegir ara Fontetes, que substitueix la Bòbila de Cerdanyola; el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet, on va començar el curs l'Europa mentre es feien reformes al Nou Sardenya; l'annex d'Ascó, on van jugar els asconencs fins que van retornar al Municipal; i el Nou Estadi de Tarragona, en el qual la Pobla ha disputat dos partits aquest curs.

  • Tercer empat. Obria la jornada la igualada entre Peralada i Pobla de Mafumet (0-0). Els empordanesos encadenen tres empats, i se situen en zona mitjana.

  • Fort fora. La Pobla de Mafumet arrencava un punt de Peralada i es manté com l'equip més fort del grup fora de casa, amb 29 punts sumats de 45 possibles. Els de Martín Posse no cauen a domicili des de fa gairebé quatre mesos (30 de novembre, J15, Manlleu 2-0 Pobla de Mafumet).

  • Passat per aigua. Lamentava el tècnic pobletà l'estat en què es disputava el partit. La intensa pluja caiguda al nord-est de Catalunya implicava, lògicament, el Municipal de Peralada.

  • Implacable. Triomf dels grossos el del Sabadell B al camp del Santfeliuenc (0-4). Un gol abans del descans iniciava un triomf que els arlequinats augmentaven al segon temps.
El Sabadell B conqueria les Grases // CESabadell.cat

  • Màxim registre. Els de Toni Rodríguez igualaven el màxim de gols marcats per un visitant aquest curs a la categoria, 4. Són el quart equip que ho aconsegueix, després del Terrassa (2-4 a Manlleu, J7), el Martinenc (2-4 a Castellar, J12) i el Gavà (1-4 a Palamós, J22).

  • Setè gol. L'encarregat d'obrir el marcador era David Jiménez, ja erigit com el màxim anotador del Sabadell B, amb set dianes. Pol Roigé, que feia el 0 a 3 amb una gran definició, en suma 5.

  • Cara i creu. El triomf deixava els sabadellencs un punt per sobre que els blanc-i-blaus (35 i 34). El Santfeliuenc queda tres punts per sobre del descens, si bé encara ha de disputar el partit corresponent a la J24. Els del Baix Llobregat han sumat un triomf a les últimes set jornades, i ara encadenen tres partits sense vèncer, 1 punt de 9 possibles.
L'onze titular del Santfe contra el Sabadell B // Santfefc.com

  • Forts fora. El Sabadell B, a qui li costa molt guanyar a casa (2 victòries en 13 partits), es manté com un visitant temible: tot i ser 14è a la taula és el sisè millor equip a domicili, amb 6 victòries i 23 punts sumats de 45 possibles. De fet, fora de casa els de Toni Rodríguez han sumat el 65% de punts que tenen.

  • Desfeta a casa. Es trencaven els 13 partits sense perdre de l'Europa en lliga amb el triomf al Nou Sardenya d'un altre candidat al play-off, el Rubí. Els rubinencs i l'Ascó són els dos equips que han batut l'Europa al seu camp després de 19 partits oficials com a local (14 en lliga i 5 a la Copa).
El Rubí trencava la mala ratxa al Nou Sardenya // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Ressorgiment. Triomf molt meritori del Rubí, que trencava en un escenari gran la mala dinàmica de 6 jornades sense guanyar. Els rubinencs opositen de nou al play-off: ja sumen els mateixos punts que el quart.

  • Temible fora. Si bé, dades a la mà, és el quart millor visitant de la categoria (per darrere de Pobla, Europa i Ascó), el Rubí ha vençut enguany en tres dels quatre escenaris on menys equips ho han fet, i al quart encara no hi ha anat. Ens expliquem: els equips amb menys derrotes a casa són la Muntanyesa, amb cap, i l'Europa, el Peralada i l'Ascó, amb dues. En els tres darrers casos, el Rubí és un dels dos equips que ha vençut a domicili: 0-1 al Nou Sardenya i al Municipal de Peralada, i 2-3 a Ascó. Buscaran el pòquer de fites a domicili en el duel a Nou Barris, que arriba en dues setmanes, la J31.

  • Estrena. Primer gol d'Álex Fernández amb el Rubí. El 10 va arribar al mercat d'hivern al conjunt vallesà, després de deixar el Badalona, de Segona B, a començaments de curs. 
Així entrava el penal picat per Álex Fernández // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Dissabte sense gols locals. Tres partits es van avançar a dissabte... i no s'hi veia cap gol local, presagiant el que ha acabat sent la jornada: domini dels equips visitants i pocs gols.

  • Nou cop. El Gavà manté el pols ferm i sumava el 6è triomf als últims 8 partits. Els gavanencs ja tenen 7 punts de coixí sobre l'antepenúltim, i encadenen dos triomfs de mèrit contra el quart (Terrassa) i el sisè (Rubí).

  • Golàs. El triomf gavanenc arribava gràcies a una genialitat d'Alan Ávila. El futbolista mexicà, arribat a Gavà al mercat d'hivern, s'inventava un xut imparable des de la frontal al minut 13 que acabava donant tres punts molt treballats. Podeu veure el gol, gràcies a les imatges de Gavà TV, en aquest tuit d'Esports en xarxa.

  • Dignes. Derrota per al Terrassa, que tot i això manté la quarta plaça, i que continua vivint moments extraesportius difícils. El tècnic, David Almazán 'Pirri', admetia en roda de premsa que si continuen els impagaments potser acabaran reduint els dies d'entrenament, de quatre a tres, per estalviar en desplaçaments. Una situació lamentable que pot acabar afectant a les aspiracions del conjunt vallesà.

  • Recuperació. No estaven per res descartats, però sí que el triomf del Figueres al camp del Vilassar de Mar (0-1), unit a les no-victòries dels equips de dalt (excepte el Rubí) tornaven a situar els d'Eduardo Vílchez a la nòmina d'aspirants al play-off. La victòria tanca una mala ratxa de tres derrotes seguides.

  • Javi Revert. Col·locació, desmarcatge, mitja volta i xut creuat. El compendi de virtuts del davanter gironí es resumia en el 0 a 1. Revert suma ja 10 gols aquesta temporada amb la Unió.
Javi Revert arribava a Vilassar de Mar als dobles dígits // UEFigueres.cat

  • Justícia poètica? Poc després del 0 a 1, l'àrbitre xiulava un penal més que discutible a favor del Figueres. Sempre insistim que no som àrbitres i, per tant, no podem impartir justícia esportiva, però sí que veient amb calma les imatges d'm1tv, la falta és discutible... però el que és segur és que el possible contacte és fora de l'àrea. El penal, comès a Pedro del Campo, el xutava Javi Revert fora.

  • Miguel Ramos. El porter del Vilassar de Mar va ser un dels noms destacats del partit. Va aguantar les opcions dels maresmencs amb intervencions de molt de mèrit.
Triomf treballat dels figuerencs al Maresme // UEFigueres.cat

  • Contra les cordes. El Vilassar de Mar encadena tres derrotes i tres partits sense marcar. Els maresmencs, cuers, són a 14 punts de la permanència quan queden 30 per disputar (tenen pendent encara el duel ajornat de la J24).
Foto de família del Cerdanyola en l'acte inaugural de Fontetes // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • Estrena amarga. Ho dèiem abans, el Municipal de les Fontetes s'estrenava com a casa del Cerdanyola FC amb derrota local (1-3) contra el Vilafranca. 
El gol de Gerard Boira, el primer a Fontetes // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • Gerard Boira. El de Sant Pere de Ribes anotava el primer gol de la història del nou camp, el 0 a 1 amb què el Vilafranca se n'anava al descans.

  • Josu Rodríguez. El primer gol del Cerdanyola a Fontetes el marcava de penal l'extrem gracienc, màxim golejador dels de Toni Carrillo amb 7 gols. L'empat a un durava 15 minuts, fins que Iván Munta feia l'1 a 2.

  • Estrenes. Curiosament, en la inauguració de Fontetes, els tres golejadors visitants també inauguraven el seu compte de gols aquest curs. Gerard Boira, Iván Montané 'Munta' i Ramon Gutiérrez 'Guti' marcaven els seus primers gols amb el Vilafranca aquesta temporada.
Ivan Munta (16) tot just anotava l'1 a 2 // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • 4 mesos i 6 dies. No guanyava fora de casa el Vilafranca des de feia més de quatre mesos. L'últim triomf va ser al camp del Martinenc (1-3, J13, 16 de novembre, veure Pantalla #3div5).

  • Empat a casa. L'Ascó cedia punts a casa... tota una notícia. En 14 partits com a local, l'empat contra el Palamós (1-1) és el quart duel en què els de Miguel Rubio no vencien. Tot i això, puntuant els asconencs es mantenen al capdavant.

  • Asier Eizaguirre. El davanter basc anotava un gol molt vistós per avançar l'Ascó. Asier ja suma 10 gols aquesta temporada.

  • Joan Bayona. El porter del Palamós, que es veia sorprès pel centre-xut d'Eizaguirre en l'1 a 0, era un dels més destacats del duel, avortant diverses opcions locals per ampliar el marcador.
En aquesta acció queia lesionat el porter titular de l'Ascó, Sergi Fuertes // Iris Solà - FC Ascó

  • Sergi Arimany. Continua en ratxa el golejador del Palamós. A la segona part, de penal, establia l'empat a un, el seu 11è gol del curs... apropant-se als golejadors capdavanters del grup.
Jordi Chiné també deixava el camp lesionat // Iris Solà - FC Ascó

  • Amb tres porters. Va ser una de les imatges del partit: el davanter de l'Ascó, Albert Virgili, va acabar el partit sota pals... el motiu? Que no quedaven canvis per fer... i que els dos porters estaven lesionats. Sergi Fuertes era el titular, però al minut 11 queia malament, es lesionava i era substituït per Jordi Chiné, que en una topada al minut 80 també es lesionava. No quedaven canvis i Virgili es col·locava sota pals durant els últims 10 minuts. El marcador ja no es movia. Podeu veure un resum del moment de Virgili sota pals en aquest vídeo de l'En joc d'Esports en xarxa.
Albert Virgili, un davanter golejador... sota pals // Iris Solà - FC Ascó

  • 8 jornades. Són les que encadena sense guanyar el Palamós, si bé el punt aconseguit al camp del líder pot ser considerat un èxit. Són dos mesos sense guanyar, amb 4 punts de 24 possibles. Els empordanesos marquen la salvació, amb 33 punts.

  • 15 jornades encadenen sense perdre a l'Ascó. Són ja quatre mesos i una setmana, des de la derrota a casa contra el Rubí (2-3, J13, 16 de novembre, veure Pantalla #3div5).

  • Duel directe... repartiment de punts. Al partit de la jornada l'antepenúltim, el Martinenc, empatava amb el penúltim, el Castelldefels (1-1). Un resultat que manté la situació a la zona baixa quan als dos equips els queden 9 partits per disputar.
Empat a la zona baixa entre Martinenc i Castelldefels // Dani Falcón

  • Tensió. A les imatges de BTV es pot veure tensió a la zona de banquetes, una mostra de tot el que estava en joc al partit.

  • Gol matiner. Adri Ruiz avançava el Castelldefels amb gol matiner, però abans del descans empatava el Martinenc. A la segona part, dues expulsions, les del porter visitant August Conesa (60') i del migcampista local Pitu (90') però cap gol més.

  • Fernando Velillas. El ràpid davanter del Martinenc marcava el seu 8è gol del curs, el que servia per igualar el partit abans del descans.
Fernando Velillas, vuit gols enguany // Dani Falcón

  • 1-1-1. Tres partits d'Agustín Vacas com a tècnic del Martinenc, i per ara, una de cada: un triomf (a Figueres), un empat (contra el Castelldefels) i una derrota (en l'estrena, contra el Terrassa).

  • Pedro Bilbao. El ràpid extrem del Prat donava un punt als potablava al temps afegit a la Bombonera de Nou Barris, quan el triomf de la Monta semblava inevitable. Quart gol de Pedro Bilbao aquest curs.

  • Inexpugnables de nou. La Muntanyesa suma i segueix amb la llegenda de local (gairebé) imbatible. Amb l'empat d'ahir ja són 24 partits oficials seguits sense perdre a casa, 16 victòries i 8 empats. Fins al proper partit a casa, en què arribarà el Rubí (que ha vençut en tres camps molt complicats com són els de Peralada, Europa i Ascó, i que el curs passat va guanyar a Nou Barris), la Muntanyesa encadenarà ja 441 dies (14 mesos i mig) sense caure a casa (si el partit es disputa, com apareix a la FCF, el proper 5 d'abril).

  • Uri Escabrós. El soldat rus establia des del punt de penal l'1 a 0 per a la Monta a la segona part. Un gol que semblava apropar la victòria per als barcelonins. És la tercera diana d'Escabrós aquest curs.

  • Segona victòria. Un gol d'Edu Domingo a l'inici de la recta final del partit donava al Masnou un triomf vital per confirmar la reacció. Dues victòries seguides, les dues sense encaixar, per als maresmencs, que agafen molt d'aire a la taula.
El Masnou s'enduia tres punts de Manlleu // Viu el Manlleu

  • Segona derrota. El Manlleu, de la seva banda, encadena dues derrotes (2-1 a Castelldefels i el 0-1 del Masnou) i refreda la seva recuperació. Per ara els osonencs marquen la línia de salvació, amb el Palamós, amb 33 punts. 

  • Primer gol a domicili del 2015. Diverses dinàmiques negatives fora de casa trencava el Masnou: primera diana a domicili de l'any, després de quatre partits sense marcar fora. I primer triomf després de vuit partits sense guanyar. Els de Miguel López no guanyaven lluny del Masnou des de feia cinc mesos (2-3 a Sant Feliu, el 18 d'octubre, J9).

  • Moviments als Golejadors. Dues entrades al club de futbolistes amb dobles dígits (10 o més gols), que ja formen el Top-10 de la llista. Hi entren Javi Revert (Palamós) i Asier Eizaguirre (Ascó). Al Top-4 cap moviment, però sí que sumava l'onzè gol Sergi Arimany (Palamós), que se situa a prop de la part alta. Arribava als 8 gols Fernando Velillas (Martinenc) i ja en sumen 7 David Jiménez (Sabadell B) i Josu Rodríguez (Cerdanyola).

  • Gols destacats. Ens quedem amb aquests: Pol Roigé (Sabadell B), Alan Ávila (Gavà), Javi Revert (Figueres), Gerard Boira (Vilafranca) i Asier Eizaguirre (Ascó).

  • 679 gols. La jornada de 18 gols fa abaixar la mitjana. Són ara 23'82 gols per jornada, 2'38 per partit. Respecte el curs passat són dades inferiors, un -4'57% de variació.

  • Victòries locals 41% | Empats 28% | Victòries visitants 31%

  • Respecte el curs passat, els triomfs locals són lleugerament inferiors (-4'18%), augmenten els empats (+12'5%); i es redueix cada cop més el descens dels triomfs visitants (-4'55%).

  • Millor local. Han empatat (a un gol) tots dos però continuen al capdavant d'aquest registre l'Ascó, 32 punts de 42 possibles, i la Muntanyesa després (28 de 42).

  • Millor visitant. Amb l'empat a Peralada s'hi manté la Pobla de Mafumet, amb 29 punts de 45 possibles. El següent millor equip fora és l'Europa (26 de 42).

  • Camp on es veuen més gols. Els dos gols que s'hi veien han fet abaixar la mitjana, però continua al capdavant el Municipal del Guinardó de Barcelona com el camp amb més dianes vistes, 42 gols en 15 partits, 2'80 per duel. Al Municipal del Masnou  (on no s'hi ha jugat cap partit en aquesta J29) és on menys dianes s'han vist aquest curs. Són 27 en 14 partits, 1'93 gols de mitjana per duel.

  • Menys golejador: Vilassar de Mar (19) | Més golejat: Martinenc (49)

  • Rendibilitat. Peralada i Pobla de Mafumet sumaven entre ells un punt sense marcar cap gol... i els dos empaten també al capdavant d'aquest registre. Amb 39 gols, la Pobla ha sumat 55 punts, i amb 27 dianes el Peralada en suma 38. En ambdós casos són 1'41 punts per gol marcat.

  • Màxim golejador: Terrassa (43) | Menys golejat: Pobla de Mafumet (20)

Hem passat pel... Europa-Rubí [text de Carles Garcia] 

Jornada de ratxes trencades al Nou Sardenya. L'Europa, que acumulava 13 partits sense perdre, ha vist avui com un gol de penal d'Álex Fernández (assenyalat correctament), acabava amb la bona dinàmica escapulada. Per contra, els vallesans, han sabut aprofitar el gol des dels onze metres per trencar la seva sequera de punts. Els de Julià Garcia acumulaven sis partits sense guanyar i tres derrotes consecutives, que poden quedar en res si la victòria a la Vila de Gràcia els serveix per ressorgir de les cendres.

En un duel que acabava amb el marcador tan ajustat i, a sobre, en què l'únic gol és fruit d'una pena màxima, no és fàcil creure l'alta intensitat que hi ha hagut en el joc. Els escapulats han saltat sobre la gespa a matar per un motiu ben clar, que el tècnic Pedro Dólera confirmava el roda de premsa. Una victòria davant els rubinencs podia significar la pre-sentència de la plaça de play-off pels europeistes. Una passa necessària per poder pensar en el títol de lliga, avui, una mica més lluny. Però la gana i la intensitat de vegades no són suficients per sumar tres punts i el Rubí ho ha demostrat. Els homes de Julià Garcia, avui sancionat, sortien a la gespa com una pinya, amb un únic pensament: superar l'Europa. Resta encara molt present a la plantilla vallesana la sensació que els escapulats els van prendre el play-off el curs passat quan l'equip de Dólera va perdre a Gràcia amb el Masnou la darrera jornada de campionat. Això, va produir un triple empat entre els dos clubs i el Terrassa, que va acabar amb els rubinencs a la cinquena plaça. Aquests ànims de revenja han dut l'equip visitant a plantar-se sobre el camp de tal manera que l'Europa, tot i tenir la possessió i el domini absolut de la pilota, anés perdent els nervis progressivament.



Els jugadors del Rubí s'han conjurat pel que resta de temporada al final del duel // CARLES GARCIA

L'estratègia rubinenca, sumada a una polèmica actuació arbitral, que ha encès el Sardenya com feia temps que no se'l veia, ha propiciat que els escapulats no fessin absolutament res a partir de la darrera passada. Entre les faltes en atac, assenyalades quasi a cada ofensiva local, les pilotes interceptades per la defensa, l'actuació del porter Imanol i el travesser, que evitava un gol d'Ignacio Rosillo al minut 68, han matat un Europa que frena la seva persecució a Ascó i Pobla just abans de l'important partit de dimecres: la final de la Copa Catalunya, davant el Girona.


El Rubí, amb els tres punts d'or sumats avui, torna acostar-se a la zona de promoció i referma la seva candidatura. No guanyar a Gràcia significava, pràcticament, dir adéu a les opcions de ser jugar els partits de post-temporada. La victòria, però, pot suposar una injecció de moral per un equip que estava molt necessitat i que, per fi, ha tornat a somriure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada