dimecres, 20 de juliol del 2016

Benvinguts a Tercera, capítol 4: Vilassar de Mar

En els primers dies del nou curs, a tercera.cat donem la benvinguda (o desitgem una bona tornada) als cinc equips que són novetat aquesta temporada: tres per motius alegres, els ascendits; i dos que busquen recuperar terreny després d'un descens. Ho fem amb articles de bons coneixedors dels clubs, els perfils amb què aterren a Tercera i les seves aspiracions per a l'any que tot just ara comença.

Al capítol 4 d'aquesta sèrie, en aquest cas Benvinguts a Tercera, retrobem el Vilassar de Mar, que un any després de ser protagonista trist de la categoria pel descens a Primera catalana de 2015 ha recuperat la Tercera gràcies a ser campió del grup 1 de la Primera Catalana d'aquest curs. Els maresmencs s'acabaven imposant en un grup amb múltiples candidatures, i engrandien la llegenda del seu tècnic, Manel Moya, que ha obtingut ja quatre ascensos a Tercera en la seva carrera, tres amb el conjunt vilassarenc. Escriu sobre el conjunt maresmenc el seu cap de premsa, Héctor Torreblanca.

Onze del Vilassar de Mar en el partit en què va assolir l'ascens // UEVilassardeMar.cat

Objectiu: consagrar-se
Un article d'Héctor Torreblanca // @ectorre

La UE Vilassar de Mar recupera el lloc a la Tercera Divisió només una temporada després del seu descens i ho fa amb la il·lusió de consagrar-se a la categoria.

La pilota ja roda des d'aquest passat dilluns al Municipal Xevi Ramon, data en la qual els de Manel Moya van realitzar el seu primer entrenament, una sessió força lleu on vam poder veure les noves incorporacions del conjunt maresmenc. Amb tot, la plantilla encara no està tancada i és possible que es realitzi alguna incorporació, així com que algun jugador de l'actual plantilla abandoni la disciplina blanc-i-vermella.

Els vilassarencs venen de realitzar un any gairebé perfecte a Primera Catalana, on es van proclamar campions del grup 1 amb uns números envejables: 17 victòries, 11 empats i només 6 derrotes en les 34 jornades del campionat de lliga, aconseguint un total de 52 gols, i encaixant-ne només 29. Aquests números van convertir el conjunt del Maresme, juntament amb la Jonquera, en l'equip menys golejat de la categoria.

A la banqueta tot seguirà igual. El vilassarenc Manel Moya continuarà dirigint l'equip; Fernando Collado continuarà sent la mà dreta de Moya al capdavant del cos tècnic; Juan Carlos Cordero serà l'entrenador de porters i Cristian Delgado l'ajudant sanitari. El cos tècnic incorpora l'exjugador Cebrià Queralt 'Cebri', que serà el nou preparador físic de l'equip aquesta temporada.

Fins a vuit jugadors continuaran a les files del Vilassar la propera temporada: Imanol, Àlex Pompido, Peque, Blanchart, Sergio Jimenez, Lluís Tejero, Manga i Soufiane. A més, dos jugadors del juvenil de l'entitat vilassarenca, Marcos López i Joel Riera, s'incorporen a la dinàmica del primer equip.

Manel Moya, un dels artífexs de l'ascens // UEVilassardeMar.cat

Manel Moya ja va assolir l'ascens amb la UE Vilassar de Mar la temporada 2011/2012 des de Primera Catalana. Aleshores, l'equip va aconseguir la permanència a la Tercera Divisió, objectiu que s'han marcat aquesta temporada.

És cert que el projecte del Vilassar aquest any és força prometedor, amb incorporacions importants i que de ben segur tindran força pes a la plantilla, però des de l'entitat maresmenca toquen de peus a terra, sabent que aquest és el primer objectiu per assolir la permanència. Els resultats i l'evolució de l'equip al llarg de la temporada diran per a què ha de lluitar l'equip de Manel Moya durant aquesta campanya.

La primera ocasió per als socis i aficionats per veure l'equip serà dimarts vinent, 26 de juliol (19'30h) al Municipal Xevi Ramon amb la visita del Gavà, en el que serà la primera prova de la pretemporada. Pocs dies després arribarà el primer compromís oficial. Serà dissabte que ve, 30 de juliol (19h) i també al Municipal Xevi Ramon en l'estrena a la Copa Catalunya davant el Cornellà. Poden consultar la resta de partits de pretemporada, al lloc web oficial del club



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada