dimecres, 5 de desembre del 2018

Prèvia-Guia Reus B Cambrils-San Cristóbal (J10)

Reus B Cambrils i San Cristóbal tornaran a vestir-se de curt, cara a cara, per posar ordre a la competició i acabar el partit de la J10 suspès per la pluja.




El temporal meteorològic del 14 d'octubre va impedir que es jugués un partit de Tercera Divisió. El Reus B Cambrils-San Cristóbal va haver-se de suspendre després de només 11 minuts de joc. L'estat de la gespa impedia l'exercici del futbol quan encara mancaven 79 minuts de partit.

Aquest era l'estat del terreny de joc en el moment de la suspensió // // Reus B Cambrils
El resultat, després dels compassos jugats, encara era de 0-0 i serà així, de fet, com arrenqui el partit. Un duel que arriba, ara, gairebé a tocar de l'equador de la competició, amb els dos equips pugnant per treure el cap a la part més alta de la taula. De fet, tot i tenir un partit menys, el San Cristóbal és vuitè amb 27 punts... només tres per sota de la zona de promoció. Una quarta plaça a què avui es podria acostar si guanya el partit. Però els locals també volen fer el salt: el Reus B Cambrils suma un punt menys que els egarencs i són novens. Un triomf els catapultaria, també, cap a tocar de la zona noble, només un punt rere el Vilafranca, que ara és quart.

La dinàmica de l'equip del Baix Camp abans d'aquest duel és impecable: 9 setmanes seguides sense perdre i tres triomfs consecutius avalen un conjunt que ha anat de menys a més des de l'inici del curs. Tres victòries consecutives i quatre setmanes sense perdre són les credencials que presenta el San Cristóbal per a aquest duel. Una derrota més que els roig-i-negre, però també més victòries, han donat a l'equip vallesà una situació privilegiada en l'any de la seva estrena a la categoria. Tots dos conjunts tornaran a competir aquest cap de setmana, en la J19 de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada