dimecres, 28 de setembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 3)

Després de tres jornades, San Cristobal i Tàrrega són els únics equips que mantenen un ple de victòries i comanden els dos grups de Primera Catalana. A les segones places, dos nouvinguts respecte les dues primeres setmanes: la Gramenet B, que hi arriba gràcies a l'excel·lent eficàcia golejadora; i la Rapitenca, que s'enduia un derbi de l'Ebre de contrastos: derrotava un Tortosa que encara no ha marcat aquest curs.

Després de 3 jornades, Avui serien de Tercera...

• San Cristobal. Després d'haver-se col·locat segon la setmana passada, el conjunt egarenc s'enfila al liderat del grup 1 després d'una victòria treballada contra el Ripollet (3-2). Els visitants remuntaven el gol inicial de Lumbreras amb doblet de Genís Torres, i fins a la segona part el San Cristobal no aconseguia donar la volta al marcador gràcies a Plaza (55') i Fernández (62'). Segons expliquen a la crònica del web del CF Ripollet, l'àrbitre va autoritzar un sisè canvi per al an Cristobal, sense fer-lo constar a l'acta posterior. Teniu la crònica del club aquí. Els de Terrassa s'aprofitaven, a més, de la derrota del fins ara líder, Cerdanyola del Vallès, que queia a casa contra el Figueres (0-2).

• Tàrrega. El màxim golejador de tota la Primera Catalana, amb 9 gols, segueix comandant el Grup 2. Igual que el Sant Cristobal, els de l'Urgell mantenen el ple de victòries a la categoria, després d'un triomf a Ascó (0-2) cuinat a la primera part, amb gols de Jordi Esteve i Carvalho. El Tàrrega és el màxim golejador i el menys golejat del grup, una diferència de gols que, juntament amb el seu ple de victòries, el manté a dalt de tot.

• Gramenet B o Rapitenca. Una setmana després de meravellar a Montcada (2-6), el filial colomenc derrotava el Lloret (2-1) i, gràcies a ser l'equip més golejador del Grup 1, els de Santa Coloma se situen segons havent sumat 7 punts en aquests tres primers partits. Un gol de Juan Luque a la segona part servia per sumar el segon triomf consecutiu, que deixa els colomencs en plaça de privilegi. Al Grup 2 el Júpiter, segon fa nou dies, perdia al camp de l'Olímpic Can Fatjó (1-0) i cedeix la segona plaça a la Rapitenca, que s'imposava al camp del Tortosa, gràcies a un gol d'Alexis Jiménez (0-1) en un derbi ebrenc de contrastos: els del Baix Ebre són cuers, després d'haver perdut els tres partits disputats fins ara, en els quals encara no ha marcat cap gol.

(*) Aquest vespre es disputen els últims minuts del Palamós-Guíxols, ajornat a la primera jornada. El partit servirà per igualar la taula al Grup 1. Si bé cap dels dos equips pot col·locar-se entre els dos primers, serà interessant seguir el duel a través dels comptes de twitter d'Esports Ràdio Palamós o llegir-ne la crònica al blog de la Laura Avilés.

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2

Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 1 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2