dijous, 15 de setembre del 2011

Pratencs contra el Prat (Dólera i Javi Lara a 'El Prat Esports')

Ahir, al programa El Prat Esports, d'El Prat Ràdio (91.6 FM o aquí) van entrevistar un tècnic pratenc i un jugador amb passat a l'AE Prat que aquest dissabte seran rivals del conjunt del Baix Llobregat. Pedro Dólera, tècnic del CE Europa, i Javi Lara, una de les incorporacions dels graciencs enguany, que arriba al Nou Sardenya després de molts anys al Prat, van compartir entrevista amb la conductora de l'espai, Míriam Roures, i el cap d'esports de l'emissora, José David Muñoz.

En l'arrencada de la conversa, Muñoz incidia en la rivalitat que s'ha creat entre dos conjunts que els últims anys han estat clars aspirats a disputar el play-off d'ascens. 
Pedro Dólera. Foto: @ElPratEsports

Dólera espera ser a dalt
El preparador de l'Europa creu que els dos equips que es veuran les cares al Nou Sardenya seran candidats, fins al final, per colar-se a les quatre primeres places. Després del bon inici de l'equip -colíder amb 7 punts en tres partits-, Dólera rebaixa qualsevol possible eufòria, tot i que veu avantatges a la positiva arrencada: "L'inici és anecdòtic, però ens dóna marge per encarar els tres partits que arribaran ara en només deu dies de diferència".

Dólera també valorava el paper que jugaran a l'Europa d'enguany dos futbolistes procedents de l'AE Prat. De Javi Lara en destaca que "és un perfil de jugador que no teníem, ens dóna millor sortida de la pilota, més ritme, passada en profunditat i opcions a pilota aturada".

D'Aitor Torres, defensa sabadellenc de 21 anys, Dólera hi veu "molta projecció" i el seu afany per "competir per jugar".

El retrobament de Lara
El de dissabte al Nou Sardenya serà el primer partit en què Javi Lara s'enfrontarà a l'AE Prat. El migcampista arribava aquest estiu a l'Europa avalat per la seva relació amb l'actual tècnic, amb qui va coincidir a les categories inferiors del futbol pratenc. La decisió de fer el pas d'un club a l'altre no va ser fàcil. "Era una situació difícil, m'ho vaig pensar durant setmanes" explicava Lara, que confessava que un dels motius de la seva marxa va ser sentir-se "una mica acomodat" al Sagnier. "A l'Europa busco noves motivacions".

El nivell de Tercera
Tots dos preveuen un xoc igualat. Les expectatives similars per a tots dos conjunts i el nivell dels últims anys així ho fa presagiar. Mirant més enllà, Dólera veu l'Espanyol B com a gran favorit a la lliga. A partir d'aquí, valora un grup d'equips aspirants a acompanyar el filial blanc-i-blau a les fases d'ascens, entre els que inclou els dos equips que dissabte, a les 17'30h, lluitaran per sumar tres punts més.


Podeu escoltar l'entrevista íntegrament aquí:



Distribuït a través de la pàgina de Facebook d'El Prat Esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada