divendres, 9 de setembre del 2011

Prèvia de la jornada (3a)

Aquests són els horaris de la tercera jornada:

DISSABTE, 10 DE SETEMBRE
16h Vic-Europa


DIUMENGE, 11 DE SETEMBRE 
12h Pobla Mafumet-Gramenet
12h Cornellà-Manlleu
12h Castelldefels-Santboià
12h Prat-Gavà
12h Masnou-Muntanyesa
17h Amposta-Balaguer
17h Vilafranca-Olot
18h Vilanova-Espanyol B
18h Rubí-Terrassa

La jornada promet, a priori, duels molt igualats. Entre els més atractius, un Prat-Gavà que arriba amb tots dos equips molt satisfets del joc i resultats de fa set dies.

Obrirà la jornada, ben d'hora (dissabte a les 16h!) el Vic-Europa. Els vigatans esperen estrenar el seu compte golejador (són l'únic equip que encara no ha marcat, juntament amb el Vilanova) davant un conjunt gracienc que arriba invicte, i que encadena el segon conjunt ascendit consecutivament, després del triomf de diumenge passat contra el Rubí.

Precisament a Can Rosés es viurà el duel vallesà de Tercera. El Rubí-Terrassa serà un altre dels focus d'atenció del cap de setmana a Tercera. Els egarencs buscaran mantenir-se com l'únic equip que manté el ple (dues victòries en dues jornades), mentre que la UE Rubí espera repetir l'excel·lent imatge oferta davant la seva afició en l'estrena davant el Gavà (3-1).

Un altre duel comarcal (d'entre els molts que s'hi poden donar) es viurà als Canyars. El Castelldefels, a qui se li van escapar els 3 primers punts de l'any per ben poc, rep un Santboià obligat a millorar la imatge oferta fins ara, tenint en compte que és un dels conjunts cridats a 'donar guerra' al grup cinquè.

El repte de la jornada es viurà a l'Alumnes Obrers. El Vilanova, que és l'únic equip imbatut de la categoria intentarà seguir sent-ho davant un rival de pes, l'Espanyol B de Bakary, els Cristians, Thievy i companyia. Tota una prova de foc per als d'Alcolea que, si bé no han rebut cap gol en 180 minuts, tampoc n'han anotat cap.

Dos dels equips que fa anys que s'apropen a la fase d'ascens, Cornellà i Manlleu, mesuraran les seves forces a la Via Fèrria. Cap dels dos, a més, sap què és guanyar aquesta temporada. Arriben al duel amb idèntic balanç: dos empats, l'últim d'ells, 'in extremis'.

La Pobla Mafumet mesurarà la consistència d'una Grama que ha iniciat la temporada mostrant coratge a Cornellà i sumant un empat (de regust polèmic) a casa amb el Vilanova. El filial del Nàstic repeteix a casa després de derrotar-hi fa sis dies el Masnou (4-2).

Els de Claudio Festa rebran un altre equip "ferit", el Muntanyesa. Els de Miki Carrillo, que tantes bones sensacions van mostrar en l'estrena contra el Balaguer, van estavellar-se diumenge passat a Olot (4-0). Bona oportunitat, doncs, per als dos conjunts, de millorar la imatge de la jornada anterior.

L'Amposta buscarà sumar els primers tres punts de la temporada davant un Balaguer que arriba al partit després d'estrenar el compte de victòries. De la desfeta a Terrassa (5-3) els del Montsià poden quedar-se amb l'instint golejador intacte de Miguel Reverté (autor de tres gols en deu minuts), després d'un estiu mogut per al davanter, amb traspàs i retorn de Llagostera inclòs.

Vilafranca i Olot viuran un xoc d'ànims oposats al municipal penedesenc. Els locals tanquen la taula sent l'únic equip que encara no ha sumat, mentre que l'Olot, després de caure amb honor al Masnou, saltarà a la gespa del 'degà penedesenc' després d'haver golejat tot un Muntanyesa (4-0), una fita fins ara a l'abast de ben pocs.

Que segueixi la competició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada