dilluns, 19 de setembre del 2011

Idees de la 4a jornada

La jornada ha deixat enrere la tríada de colíders i els ha convertit en un duet de conjunts barcelonins. Potser serà així només durant dos dies. Dimecres hi ha jornada (la que igualarà el nombre de jornades disputades a Segona B i a Tercera) i Europa i Espanyol B jugaran lluny dels seus camps. Jornada alegre a Manlleu, Sant Boi i Santa Coloma. El Vic segueix a zero quant a gols a favor, Terrassa i Gavà estan responent a la crida d'aquells que els esperaven. Aquests són els meus apunts de la jornada. I dimecres, més:

  • L'Espanyol B colpeja primer. Al duel d'equips filials, dos dels equips amb clares aspiracions de playoff van enfrontar-se amb triomf final per als blanc-i-blaus. El principal candidat al títol guanyava mostrant la seva principal virtud: el potencial ofensiu. Davant l'error de Cristian Alfonso al llançament de penal, va aparéixer, al temps afegit, Bakary, per sentenciar els tarragonins.
 
  • Solidesa gracienca. L'Europa manté l'excel·lent inici de campionat sent un dels equips més rendibles de la categoria. tres victòries per la mínima i un empat a Amposta signifiquen sis gols a favor que han donat deu punts als homes de Pedro Dólera.

  • Terrassa i Gavà apareixen. L'any passat eren nouvinguts descendits de Segona B i potser per això, semblava que havien de demostrar quelcom. Per un motiu o un altre ambdós van perdre's per la part mitjana de la taula. Els de Miquel Olmo van ser en places de playoff fins la jornada 16 però després es van desplomar. Ara, uns (Gavà) apel·lant a la il·lusió i a l'excel·lent inici d'Edgar; i els altres (Terrassa) després d'una pretemporada de proves que ha donat lloc al millor moment de diversos homes en totes les línies, liderats per Carlos, apareixen de nou al capdavant. És d'hora però pot ser un primer indici d'un bon any a l'Olímpic i a la Bòbila.

  • L'Olot, fort a casa... Els homes de Nitus Santos superaven l'Amposta i mantenen ple (2 de 2) a la Garrotxa, després de vèncer (i convèncer) fa dues setmanes davant el Muntanyesa (4-0). Ara buscaran a Rubí sumar els primers punts fora de casa.

  • ...el Rubí, 'cara B' lluny de Can Rosés. La jornada ha estat un continu de dinàmiques oposades. Ells vallesans tornaven a perdre fora de casa, i ho feien a Balaguer, on el conjunt local també ha sumat el 100% dels punts que té fins ara. Després de Gavà i Terrassa, la següent revàlida per al Rubí serà un altre nouvingut a la categoria, l'Olot.

  • Gols valuosos a Manlleu i Sant Boi. Dos davanters experimentats del nostre futbol, Dani Planagumà (Manlleu) i Jordi Martínez (Santboià) aconseguien gol valuosos per als seus respectius equips. Dianes que significaven més que un simple u a zero. Els dos conjunts estrenaven aquesta jornada el seu compte de victòries. Només Vic i Vilanova resten sense saber què és guanyar aquest curs.

  • Roberto dóna un triomf històric. La Grama no guanyava a Tercera des del maig de 1993 i ahir un doblet de Roberto Morales va facilitar un triomf davant el Masnou (2-1). Els de Ramon Moya segueixen amb un inici de curs prou meritori. L'única derrota, a camp d'un dels favorits (Pobla) i l'equip va obtenir un vluós empat a Cornellà (2-2) a la jornada inaugural.

  • Sequera osonenca. El Vic segueix sent l'únic equip que encara no ha marcat. Óscar Muñoz, Santanera i la resta de davanters vigatans segueixen negats de cara a porteria. Quatre partits, cap gol marcat i sis d'encaixats. Serà el Balaguer, dimecres, qui rebi el primer gol dels osonencs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada