dijous, 2 de febrer del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 18)

La segona volta s'iniciava a Primera Catalana com va acabar la primera: amb els mateixos quatre protagonistes al capdavant. Tots quatre guanyaven. La Rapitenca manté 10 punts de marge sobre el tercer al Grup 2, mentre que al Grup 1, Figueres i Mollet segueixen manant, amb el Palamós ben a prop.

Després de divuit jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Triomf dels de l'Alt Empordà contra el cuer, el Júnior (3-1). Un triomf gestat a la segona part, amb 3 gols en 13 minuts. Els gols de Pol Compte, Jordi Terradelles i Adrián Aguilera (en pròpia porteria) certificaven una victòria que maquillava el mateix Aguilera pels visitants. Els gironins mantenen la plaça de privilegi però en un intens frec a frec amb el sego classificat, el Mollet. Aquesta setmana, si el temporal ho permet, visiten l'Avià, sisè. Aquest és el resum del partit, gràcies a la notícia de Tramuntana TV Esports:

  • Rapitenca. Els del Montsià dominen amb mà de ferro el grup 2. Mantenen SET punts sobre el segon i DEU punts sobre el tercer. Aquest últim cap de setmana, victòria contra el Viladecans. Els del Baix Llobregat s'avançaven al marcador (gol d'Alejandro Gaitán), però els ebrencs responien amb tres gols, dos d'ells, de David Callarisa (3-1). Liderat incontestable per a l'equip menys golejat, que a més només ha perdut un partit fins ara. Ara visitaran un altre equip de terres lleidatanes, l'EFAC Almacelles.

  • Mollet o Tàrrega. El Mollet derrotava el Peralada (2-1) en un partit que s'obria amb gol matiner d'Arnau Fortuny (minut 3). Els gironins igualaven poc després del descans, gràcies a David Bermúdez, però el Mollet tancava el triomf a 14 minuts de la conclusió amb gol de Carles Martínez. Els vallesans segueixen a un punt del líder, i ara visitaran el camp de l'últim classificat, el Júnior. La igualtat al grup 1 s'ha trencat mínimanent per la derrota del Palamós a Sant Feliu de Guíxols (1-0). El degà del futbol català és ara a 4 punts de la segona plaça. Teniu un resum del Mollet-Peralada aquí, als 4:15 segons. Al grup 2, el Tàrrega segueix a la segona plaça. Victòria molt treballada contra l'EFAC Almacelles (15è), amb alternatives i marcadors ajustats constantment (3-2). El doblet d'Eduardo Raya, dels visitants, no va ser suficient perquè l'Almacelles sumés cap punt. El Tàrrega manté tres punts de marge sobre el Júpiter, i és a set de la Rapitenca. Podeu veure el resum del Tàrrega-Almacelles gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:

  • [BONUS] El Martinenc comença la segona volta amb bon peu. No puc inserir el vídeo, peròsi cliqueu aquí podreu veure el contundent triomf del Martinenc contra l'Igualada (4-1), notícia editada i enregistrada per BTV Esports. Els del Guinardó són ara sisens al Grup 2.

 
Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 18 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada