dimarts, 24 d’abril del 2012

Pedro Dólera continua a l'Europa

Ho avançava ahir FutbolCatalunya amb aquest tuit. A última hora, els capitans de l'Europa frenaven la dimissió de Pedro Dólera. El tècnic de l'Europa havia posat el càrrec a disposició de la junta diumenge, després de la dura derrota contra el Balaguer (0-2, veure vídeo de BTV).

Ahir la junta del club gracienc s'havia de reunir per acceptar la decisió de Pedro Dólera, un extrem que es contemplava com a segur. A última hora, però, els capitans de l'equip (Àlex Delmàs i Daniel Valero, 'Peque') van assistir a la trobada per demanar la continuïtat de Dólera, i frenar una dimissió que semblava irrevocable.

De fet, es contemplava Jesús Mariano Angoy, actual entrenador del juvenil A escapulat, com a més ben posicionat per succeir el tècnic europeista.

Amb tot, Pedro Dólera dirigirà l'equip els tres últims partits del curs. L'objectiu: evitar un descens que és, ara per ara, tres punts per sota dels graciencs. El club anunciava la decisió en aquesta notícia al web i els companys de BTV Esports, que assistien a la reunió del Nou Sardenya, recollien les paraules del president del club, Guillaume de Bode, i de l'entrenador, Pedro Dólera, així com podeu veure el defensa Raúl Pociello deixant un missatge: "Con Pedro a muerte".


www.btvnoticies.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada