dimarts, 3 d’abril del 2012

Becerra (Amposta), Del Moral (Santboià) i Diego (Masnou), als millors gols

Ple d'equips de Tercera al recull de millors gols del futbol català que seleccionem cada dilluns a la redacció d'esports de l'XTVL.

Tres gols molt vistosos, cadascun destaca per detalls ben diferents, ocupen el podi d'avui.

Josep Becerra, tercer
L'Amposta torna a sumar amb força a casa, guiat dels seus puntals ofensius. Un d'ells Josep Becerra, que al primer gol ampostí exhibia força, talent, amb barret sobre la defensa vilanovina, i sang freda en la definició. Sisè gol de la temporada de Becerra, que impartia amb aquesta diana una lliçó de com col·locar el cos per protegir la pilota.

Cristian del Moral, segon
Fitxatge del mercat d'hivern, està sent peça clau en la gran segona volta del Santboià. Ahir, gol olímpic a l'Estadi que duu el mateix adjectiu, a Terrassa. Aquestes dues paraules i la bellesa del gol parlen per si soles...

Diego Fernández, el millor
El millor gol el veiem al camp del líder de Tercera i el marcava el cuer de la categoria. Diego Fernández, del Masnou, rebia una pilota fora de l'àrea i, sense pensar-ho, clavava un tret impossible per a Toni Texeira. Golàs dels masnovins per sumar un triomf gairebé impensable.



Recull de millors gols emès al programa Esports en Xarxa de l'XTVL.

2 comentaris:

  1. crec que el gol de boris hauria d'haver estat tambe entre els 3 primers

    ResponElimina
  2. Penso el mateix! No hi apareix per un tema logístic. La Xarxa de Televisions Locals (XTVL), on treballo i on escollim els millors gols, no rep tots els partits de la jornada. Aquesta setmana ens faltava, precisament, aquest, per això no vam poder incloure el gol entre els candidats ni entre els finalistes. Però és un golàs, sens dubte!

    ResponElimina