dimarts, 29 de gener del 2013

Premis Lligues Tercera.cat





















Totes les fotografies, excepte en la que apareixen Pol Cervera i Genís de Moner, han d'anar signades a nom d'Àngel Garreta, de REMImages.com

Dissabte passat fèiem entrega de les samarretes de Dani Planagumà i Toni Texeira a Genís de Moner (tot i que la recollia Pol Cervera) i Miguel Ángel Rodríguez, respectivament. Ells, vencedors de la Lliga Planagumà i la Lliga Texeira, ja tenen les samarretes signades del Manlleu i el Prat.

Els vencedors assistien al Llagostera-Prat de Segona Divisió B com a aperitiu a l'entrega, i posteriorment al partit i a les rodes de premsa rebien el regal amb què se'ls premiava el triomf a les dues primeres edicions de les Lligues Tercera.cat.

Miguel Ángel Rodríguez s'imposava a la Lliga Texeira:






















I Genís de Moner guanyava la Lliga Planagumà. Per incompatibilitats horàries, però, no podia assistir a l'entrega, i rebia la samarreta en nom seu Pol Cervera:
























El mateix Pol feia entrega de la samarreta, aquell mateix vespre, al seu vencedor, i Genís de Moner ja lluïa la quatribarrada:




Els dos guanyadors, amb els seus premis:




Després de l'entrega, Texeira i Planagumà van plasmar les seves dedicatòries a les dues samarretes:


























Als moments previs, a més, guanyadors i protagonistes van poder parlar del moment que viuen els respectius equips i de les properes Lligues Tercera.cat.





















Una foto de família tancava l'acte d'entrega de les dues samarretes: 




















Totes les fotografies (excepte la de l'entrega de samarreta del Pol al Genís) són de l'Àngel Garreta, de REMImages. Agrair a ell, a en Jordi Gastó i a la Unió Esportiva Llagostera totes les facilitats per tancar d'aquesta manera una iniciativa que ha tingut una acollida inesperada.

Gràcies a tots i a per la tercera edició, us hi esperarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada