diumenge, 20 de gener del 2013

Resultats J20

L'Olot comença a mostrar-se com un equip que juga en una altra lliga. Sí, va ensopegar a Manlleu i al Nou Sardenya, però la versió que mostra a casa és la d'un equip que va disparat cap al títol de campió. Contra el Vilassar de Mar, cap concessió (4-0). L'absència d'Uri Santos ha acabat sent secundària davant els doblets d'Enric Vallès (amb un primer gol de falta) i de Carlos Martínez, que ja suma 17 gols en només 20 jornades. Debut amb victòria del tècnic olotí, Julio Bañuelos, onzena victòria en onze partits a casa i manteniment d'un liderat que estira cada cop més la diferència amb el cinquè: ara ja és de 15 punts. El Vilassar pateix una derrota assumible (l'Olot ha encaixat 3 gols en 11 partits al Municipal) i segueix a mitja taula.

No afluixa tampoc un Cornellà que mostra de nou la cara solvent de principi de temporada en l'arrencada de 2013, i superava el Santboià a domicili (1-3). Tercera victòria del nou any, i segon doblet consecutiu de Xavi Puerto. L'estrena golejadora de Pedro García amb els vermells no ha impedit el triomf dels de Jordi Roger, que segueixen a 5 punts del líder i amb el tercer classificat, l'Europa, només 1 punt per sota. El marge respecte els equips de fora del play-off és ja de 10 punts. El Santboià, en canvi, és setè amb el play-off 5 punts per sobre.
Seguiment via FC Santboià

Triomf treballat, en un bon partit, de l'Europa, que manté la tercera plaça posant pressió al segon, un punt per sobre. El Terrassa capitolava al Sardenya a la represa (2-0). Els gols de Diego i Óscar Muñoz han servit per sumar un nou triomf a casa, on els escapulats encara no han perdut. Rafa Leva, a més, acumula ja 438 minuts sense encaixar un gol. S'enfonsen una setmana més les aspiracions dels vallesans de ser a la lluita pel play-off, que ja tenen a 11 punts. L'escenari de la Tercera actual, a més, indica que la única lluita amb aspirants serà la que es produirà per conquerir la 4a plaça.
Seguiment via CE Europa // Resum del Santboià-Cornellà i de l'Europa-Terrassa, via la notícia d'Anna Freixa a La Xarxa:



Una quarta plaça que ara és propietat del Rubí. El bon treball dels homes d'Alberto Fernández arribava al seu clímax (fins ara, clar) a Vic (0-4). Exhibició de potencial ofensiu rubinenc, amb doblet de gols del fuseller Javi Sánchez (12 dianes enguany). Una golejada que situa els vallesans al play-off quelcom que no passava des de la jornada inaugural del curs passat, la del retorn del Rubí a Tercera. La golejada fa més profunda la ferida d'un Vic dessagnat a casa (6 derrotes), i que entra a la zona de descens.
Seguiment via Jordi de Planell i UE Rubí

Patinada en el pitjor moment per al Manlleu, l'únic equip de la categoria que encara no ha marcat aquest 2013. Derrota dolorosa a casa contra un Gavà (0-1) que es reforça així moralment i a la classificació, amb el descens 3 punts per sota. L'estrena golejadora d'Albert Alegre servia als gavanencs per sumar el segon triomf a domicili de la temporada, que arriba en un moment clau. També és la segona ensopegada del Manlleu a casa, després de la soferta davant el Cornellà. Els de Jordi Dot són ara cinquens, a un sol punt del quart.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu i Havok

Tampoc sumava els 3 punts el Figueres. Empat dels empordanesos al Vilafranca en un partit de gols concentrats als primers 3 minuts (1-1). L'alegria per la diana local de Domínguez al minut 2 durava... un minut, fins que Marc Mas establia la igualada amb el seu dotzè gol del curs. Al final, repartiment de punts, insuficient per evitar el patiment del degà penedesenc, que té el descens 2 punts per sota; ni per col·locar el Figueres entre els quatre primers: té el play-off a 1 punt, després de sumar el primer empat a domicili de la temporada.
Seguiment via Lluís Montaner i UE Figueres

Empat al duel tarragoní entre la Pobla Mafumet i la Rapitenca (2-2). Una igualada final que allarga a set els partits sense guanyar dels grana i que impedeix veure el primer triomf com a visitant del conjunt ebrenc. Els homes d'Antoni Teixidó han protestat molt les decisions arbitrals d'un enfrontament que deixa la Pobla a 5 punts del play-off i la Rapitenca amb un marge de 8 punts sobre el descens.

Segona derrota seguida de la Gramenet, aquest cop al camp d'un ressorgit Palamós (2-1). El conjunt empordanès ha sumat el primer triomf a casa del curs, en un duel en què els gols de Javi Revert i Biri han deixat la victòria a prop, malgrat la diana final de Roberto Morales per als colomencs. La part baixa està tant ajustada a Tercera que un simple triomf del Palamós, penúltim fins ara, treu els homes d'Eduardo Vílchez del descens, i el deixa amb un punt de marge sobre el descens.
Seguiment via Futbol Ràdio Palamós

També surt del descens, i també trenca un malefici, el Muntanyesa. Un any i cinc dies després, triomf a domicili, davant el Castelldefels (0-2). Un partit molt seriós dels barcelonins, amb les dianes de Sascha Andreu i Dani García, donava tres punts d'or, que treuen els de Nou Barris de les places de descens i els deixen amb 2 punts de marge sobre la zona perillosa. Els mariners compten amb els mateixos punts, però es mantenen per sobre ja que disposen del goal average (3-2 global).
Seguiment via UE Castelldefels // Resum de BTV Esports:



Retorna al descens el Júpiter, que era esclafat pel Balaguer al partit que obria la jornada (4-0). Els de la Noguera apel·laven aquests dies a sumar un triomf immediat per començar a reaccionar, i aquest es produïa en forma de golejada sota la pluja, amb protagonisme de l'incombustible Iban Parra, autor d'un doblet. El Balaguer segueix cuer, té la salvació a 4 punts, i els grisgrana retornen a les últimes places, a un punt de la salvació.
Seguiment via Àlvar Llobet // Resum de BTV Esports:



Aquests són els resultats de la J20:


DISSABTE, 19 DE GENER
Balaguer 4-0 Júpiter (Iban Parra -2-, Andreu Martínez i Roger Giribet)

DIUMENGE, 20 DE GENER
Santboià 1-3 Cornellà (Pedro García / Xavi Puerto -2- i Xavi Civil)
Castelldefels 0-2 Muntanyesa (Sascha Andreu i Dani García)
Europa 2-0 Terrassa (Diego Fernández i Óscar Muñoz)
Vilafranca 1-1 Figueres (Toni Domínguez / Marc Mas)
Manlleu 0-1 Gavà (Albert Alegre)
Palamós 2-1 Gramenet (Javi Revert i Biri / Roberto Morales)
Vic 0-4 Rubí (Gallar, Javi Sánchez -2- i José Antonio)
Olot 4-0 Vilassar (Enric Vallès -2- i Carlos Martínez -2-)
Pobla 2-2 Rapitenca (Alfons Serra -p- i Toni Cunill / Miguel Pérez -2-)

CLASSIFICACIÓ
Aquesta és la classificació després de la disputa de la J20:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada