dimecres, 20 de març del 2013

El Manlleu busca reeditar la final

El Manlleu, únic club de Tercera supervivent a la Copa Catalunya, busca aquest vespre (20'30 hores) l'accés a la final a quatre de la competició. Al davant tindrà el Llagostera, equip d'una categoria superior, que després de la fita a la Copa del Rei busca la màxima distinció del futbol català.

L'AEC Manlleu, subcampió de l'última edició de la Copa Catalunya (perdia el setembre passat contra el Nàstic, 0-1, a Osona) buscarà novament el pas a la final a quatre de la competició davant la UE Llagostera.

Els de Jordi Dot, quarts a Tercera i reforçats després de l'impactant triomf a Balaguer (0-4), s'enfrontaran al conjunt del Gironès, situat a la part mitjana-baixa de Segona B, i que aspira a repetir, a la Copa catalana, l'excel·lent bagatge a la Copa del Rei, en què va arribar a disputar els setzens de final (va ser eliminat pel València).

El Manlleu vol incentivar l'assistència al Municipal manlleuenc i per aquest motiu l'entrada serà gratuïta. Serà un partit especial per als exmanlleuencs que juguen al Llagostera. Desgraciadament, un d'ells, Dani Planagumà, no podrà jugar per lesió. Sí que ho podria fer Jordi Aumatell. El davanter, que el curs passat va anotar 15 gols amb els quadribarrats, canviava l'estiu passat Osona pel Gironès. Ara, s'enfrontarà per primer cop en partit oficial (ja ho va fer a la pretemporada) al seu anterior equip.

Aumatell és el protagonista de la prèvia del partit que es va emetre ahir a El 9 TV:

L'altra eliminatòria, que es disputarà a les 19'30 hores, enfrontarà l'Hospi, millor català de Segona B, contra el Nàstic, vigent campió de la competició. Pel cantó grana, presència de jugadors de Tercera amb la convocatòria dels jugadors de la Pobla Mafumet: Víctor Oribe, Albert Mozo, Fran Carbia, Eric Via i Alfons Serra.

Els vencedors del Manlleu-Llagostera i de l'Hospi-Nàstic disputaran el títol als dos equips catalans de Primera Divisió, Barça i Espanyol, en un format de final a quatre, retornant a aquesta fórmula aplicada per últim cop a Tarragona, l'agost de 2011. Un equip de Tercera no és campió de Copa Catalunya des del 2001, quan ho va aconseguir el Balaguer.