diumenge, 17 de març del 2013

Resultats J28


26 minuts. El Vilafranca ha estat per davant al marcador al Municipal d'Olot durant el màxim de temps que ha estat mai un equip aquest curs. De fet, només el Gavà, durant 7 minuts, ho havia aconseguit abans. El gol de Joni Puchi ha destapat els nervis d'un Olot que podia veure's sorprès per un rival que arribava a la Garrotxa desacomplexat i en bona dinàmica. Abans del descans, però, Marc Francolí, de falta, ha pogut igualar el marcador. El líder ha matat el partit a la represa, amb l'aparició del matador de l'equip, Carlos Martínez. El davanter marcava de cap el 2-1, el seu vintè gol del curs. Carlos iguala el seu registre del curs passat al Terrassa, quan va acabar tercer màxim golejador de la categoria. Iván Cristino, al tram final, ha sentenciat un nou triomf dels homes de Julio Bañuelos a casa. 15 de 15, 45 punts de 45 punts, al Municipal d'Olot, argument claríssim per a un líder que té ara tres punts més que l'Europa i cinc més que el Cornellà. El Vilafranca encaixa una derrota assumible (ningú ha aconseguit tant com els homes de Puchi, mantenir un 0-1 durant gairebé mitja hora!) i mantenen el descens sis punts per sota.
Seguiment via UE Olot i Lluís Montaner

L'Europa manté la imbatibilitat a casa després de superar, en un duel rocós, un Cornellà que no ha pogut convertir algunes opcions clares. Un partit que he seguit en directe al Nou Sardenya, fent transmissió pel compte de Twitter de GolCat, i del qual he fet crònica especial: 'Reafirmant la candidatura'. Vídeoresum de BTV Esports:



Exhibició d'eficàcia i potència golejadora d'un Manlleu que va seguir sense comptar amb Baruc Nsué. L'encert amb el gol de Manel Sala, a la represa, va venir acompanyat d'una jugada desafortunada que va desestabilitzar definitivament el Balaguer. El resultat final acaba esdevenint un avís dels osonencs als aspirants de la quarta plaça: la cosa va de debò. El Manlleu reforça la plaça de privilegi en un moment clau de la temporada. El Balaguer, en canvi, segueix una setmana més en places de descens.

Empat entre dos dels principals aspirants a la quarta plaça. El Figueres buscava un triomf que el mantingués a dos punts del Manlleu, i s'avançava amb gol de Pol Compte. A la represa, però, Fran Carbia signava la igualada per a la Pobla Mafumet. Repartiment de punts que deixa els dos equips, amb el Terrassa, com a aspirants a una quarta plaça que queda una mica més lluny. Els empordanesos són a 4 punts i els tarragonins, a 6. Un empat, doncs, que 'penalitza' els dos, si bé no és un mal resultat per al Figueres a domicili i per a la Pobla davant un rival com els d'Arnau Sala. Les incoherències dels duels directes a aquestes alçades de temporada. [Nota del 26 de març de 2013: el partit era impugnat per la Pobla Mafumet, per alineació indeguda del Figueres. Jordi Cruz participava amb els figuerencs tenint fitxa del filial, quan té 30 anys. El partit es resolia als despatxos, amb 3-0 per a la Pobla]
Seguiment via Marta Serra

Nova reivindicació (una més en una gran segona volta) del Terrassa, que s'enduia tres punts molt treballats davant el Júpiter. Els homes de Miki Carrillo sumaven tres punts en un duel molt especial per al tècnic, vinculat sentimentalment (per tradició familiar) al club de la Verneda. Pugui ha estat l'home del partit, autor dels dos gols egarencs. Ha avançat el Terrassa de penal, primer. El capità grisgrana, Isra, ha igualat el duel poc després; però de nou Pugui ha marcat un gran gol, segons els cronistes, que duia els 3 punts cap al Vallès. Cinquè partit sense guanyar per als homes de Juanjo García, que veuen compromesa la seva posició a la taula. Amb tot, però, els 30 punts que queden per endavant deixen molt de marge per a les aspiracions de l'equip. El triomf deixa el Terrassa a la sisena plaça, millor registre de la temporada. La derrota a casa manté el Júpiter sense sumar la desitjada victòria que apugi la moral de l'equip.
Seguiment via Planeta Júpiter i Terrassa FC // Vídeoresum de BTV Esports:



El Gavà ha estat a punt de recuperar-se del cop de la derrota davant l'Europa amb un triomf de (molt) prestigi a la Devesa. Els blaugrana s'han avançat al marcador, però la Rapitenca ha pogut igualar el duel poc després. A la represa, opcions per als dos conjunts, si bé els del Montsià han disposat de més ocasions per fer el gol del triomf al tram final. Tot i això, un incisiu Boira (autor del gol de l'empat ebrenc en pròpia porteria) ha disposat de bones opcions en totes dues parts. L'empat deixa la Rapitenca dos punts més lluny del quart lloc, però en una excel·lent ubicació per encarar amb calma les jornades finals, i el Gavà a mitja taula, esperant recuperar a la Bòbila el camí de les victòries perdut la setmana passada contra l'Europa.
Seguiment via Hernan Subirats i Havok

El duel entre dos equips en mala dinàmica acabava amb empat a un gol. El Rubí allarga la dinàmica d'un sol triomf en vuit partits. Impedia que els vallesans sumessin els tres punts Roberto Morales, que igualava el marcador per a la Grama amb un gol de penal als últims minuts. Abans, els d'Alberto Fernández, en el primer partit sense Baby, s'avançaven amb diana del màxim golejador rubinenc, Javi Sánchez. La Grama suma el setzè empat del curs i segueix sense haver guanyat cap partit aquest 2013. Els de Toni Romero mantenen el descens sis punts per sota. El Rubí, en canvi, té ara la quarta plaça a set punts.
Seguiment via Marcos Moreno

Primer triomf de Quim Ayats a la banqueta del Santboià. Victòria necessària per a uns... i derrota dolorosa per als altres. El gol de Jonathan Collado al primer temps encarava el partit per a un Santboià que sentenciava a la represa. Quarta derrota consecutiva per al Vic, que segueix tancant la classificació, però que manté la línia de salvació a una victòria, tres punts per sobre. Els osonencs necessiten trobar la reacció ara que la temporada arriba al moment culminant. El Santboià, modificat l'objectiu del play-off pel de la permanència, en paraules del tècnic, se situa a mitja taula, a la desena plaça, a 10 punts del quart i a 12 del descens, equidistant dels dos grans pils de la classificació.
Seguiment via UE Vic i Jordi de Planell

No marcava des del partit de Balaguer, fa un mes, i avui es retrobava amb el gol a domicili... i sense que fos la diana de l'honor com a la Noguera. Sascha Andreu marcava el gol guanyador del Muntanyesa en un triomf treballadíssim al Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Els maresmencs disposaven de diverses opcions, que la defensa o el porter de la 'Monta' avortaven, en una victòria molt celebrada pels homes de Manolo González. Dèiem a la prèvia que els de Nou Barris buscaven una victòria que fes bons els dos empats que precedien el duel, i la victòria a Vilassar referma l'esforç per la permanència del Muntanyesa. Els barcelonins tenen ara un coixí de 5 punts sobre les places de descens. El Vilassar de Mar, de la seva banda, allarga a cinc les setmanes sense guanyar, i és dotzè a set punts de la zona perillosa.
Seguiment via UE Vilassar de Mar // Vídeoresum de BTV Esports:



El Palamós saltava a la gespa del Nou Municipal conscient que un triomf el feia sortir, automàticament, del descens. Potser aquesta motivació extra propiciava la diana matinera de Cristian Venzal, i un primer temps de domini palamosí davant un Castelldefels que si perdia podia veure compliar el seu marge mínim sobre el descens. Si a la primera part eren els locals qui prenien consciència de reptes i riscos, a la represa canviaven les tornes, els mariners apujaven una o dues marxes, i obtenien el premi del gol en un penal llançat per Alejandro Cano. L'empat final apropa el Palamós a la sortida del descens (empata a punts amb el Júpiter, equip que marca ara la salvació) i manté els del Baix Llobregat a tres punts de la part baixa. Res serà fàcil per a cap dels equips implicats.
Seguiment via Palamós CF i UE Castelldefels 


Aquests són els resultats de la J28:

DISSABTE, 16 DE MARÇ
Balaguer 0-4 Manlleu (Manel Sala, Belló -pp-, Seuma i Gely)

DIUMENGE, 17 DE MARÇ
Europa 1-0 Cornellà (Alberto González)
Rapitenca 1-1 Gavà (Gerard Boira -pp- / Uri González)
Vilassar 0-1 Muntanyesa (Sascha Andreu)
Rubí 1-1 Gramenet (Javi Sánchez / Roberto Morales -p-)
Júpiter 1-2 Terrassa (Israel Medina / Pugui -2, 1p-)
Palamós 1-1 Castelldefels (Cristian Venzal / Alex Cano -p-)
Vic 0-2 Santboià (Jonathan Collado i Aiham)
Olot 3-1 Vilafranca (Marc Francolí, Carlos Martinez i Ivan Cristino / Joni Puchi)
**Pobla 3-0 Figueres (RESOLT PER LA FEDERACIÓ PER IMPUGNACIÓ)
**Alineació indeguda del Figueres, la Pobla impugnava i s'enduia els tres punts 9 dies després. El partit original havia acabat amb un Pobla 1-1 Figueres (Fran Carbia / Pol Compte)

CLASSIFICACIÓ

Així queda la classificació després de la J28 (no inclou el Pobla-Figueres corregit, ja que la classificació va ser vigent fins la jornada següent):



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada