dissabte, 15 de juny del 2013

Un pas més, un obstacle menys

Un inici fulgurant de l'Olot ha tapat qualsevol indici de dubtes globals davant l'antepenúltim pas per assolir el somni d'ascendir a Segona B. El Mairena ha tingut la primera opció, i amb avantatge al marcador ha disposat d'alguna oportunitat per posar la por al cos dels olotins, però la resposta del campió català no ha admès retrets. Abans del descans, 3-0 i eliminatòria tancada. El proper dilluns a la tarda els de la Garrotxa coneixeran l'últim rival, el de la tercera eliminatòria, que els separarà d'arribar a la categoria de bronze.

VÍDEO-Resum a càrrec d'Albert Solà, de La Xarxa:

La setmana passada era al moment oportú al lloc oportú, i avui Carlos Martínez ha reincidit. El matador olotí obria la llauna per als homes avui entrenats per Àlex Terma (amb el suport d'Edu Vílchez, futur entrenador). La diana de Carlos, 28a del curs, ha alleugerit part dels nervis dels olotins, que han vist com el Mairena no ha perdut la cara a una eliminatòria que tenia a un gol d'igualar. Abans que es pogués materialitzar res, però, Raúl Rodrígez, avui interior esquerre per la baixa d'Enric Vallès, ha marcat el segon gol local. Un 2-0 que ha donat molta tranquil·litat als catalans. El moment al tram final de temporada de Rodríguez, clau en cites vitals del curs, com el partit davant el Cornellà o el duel a la Devesa de l'última jornada, ha estat clau per als olotins.

L'altre interior, Marc Francolí, un dels homes més destacats a l'anterior eliminatòria, contra l'Elx Il·licità, ha fet el tercer abans del descans. Les bones sensacions dels olotins al tram final, des de les accions decisives del porter Óscar fins a l'aportació d'Hostench i Uri al tercer gol local, han obert una segona part de molta confiança local.

Així ha arribat el quart gol de l'Olot. Uri Santos, meritori en les altres dianes locals, signava la diana que certificava un pas més. No decisiu, però sí més proper a l'èxit final. Gabri, autor del gol del Mairena a l'anada, ha signat el 4-1 definitiu als últims compassos de duel.
Cinc partits després, l'Olot recuperava el regust de la victòria (no guanyaven des del 5 de maig, a la Pobla Mafumet, 0-2) al moment clau. 180 minuts i dos partits d'altíssima concentració, contra un rival desconegut fins dlluns, separen la Unió Esportiva Olot de l'ascens a Segona Divisió B. Davant el soroll, els jugadors han demostrat avui que volen i poden.

[Partit seguit a través de la transmissió de Toni Castro i Oriol Boix a La Xarxa]

PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B
2a RONDA, TORNADA
DISSABTE, 15 DE JUNY
Olot 4-1 Mairena (Carlos Martínez, Raúl Rodríguez, Marc Francolí i Uri Santos / Gabri)
[L'Olot, classificat per a 3a ronda, global de 5-2]