dimarts, 18 de març del 2014

Daisuke (Gramenet) i Genís (Ascó), als milors gols

Una setmana més, dos jugadors de Tercera formaven part aquest dilluns del podi de Millors gols del futbol català que escull cada setmana la redacció d'Esports de La Xarxa, a partir de les dianes dels equips catalans de Segona B i de la jornada al grup català de Tercera.

Diasuke Uemura, de la UDA Gramenet, i Genís Soldevila, del FC Ascó, ocupaven els llocs més alts del podi. El gol de Soldevila, definint de taló per obrir el marcador a la Ribera d'Ebre en l'empat contra l'Europa, ha estat escollit el millor de la setmana.

Genís Soldevila, 5 gols aquest curs // Àngel Garreta - REMImages.com

Completa el podi i un vell conegut del grup català de Tercera, Carlos Martínez. El davanter, màxim golejador de la categoria el curs passat (31 gols, 26 a la lliga regular), suma ja 13 dianes amb els olotins a Segona B. L'última, la que anotava contra el Nàstic, se situa al tercer lloc del podi. Aquests són els gols de la tria d'aquesta setmana:



A la preselecció de gols hi havia fins a nou candidats. De Tercera estaven nominats Oriol Molins (Cerdanyola), Adri Ruiz (Vilafranca) i Alberto Padilla (Muntanyesa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada