diumenge, 23 de març del 2014

Resultats J30

La Monta s'ha tornat a exhibir // (Arxiu) Àngel Garreta - REMImages.com

Aquests són els resultats de la J30:

DIUMENGE, 23 DE MARÇ
Masnou 1-2 Palamós (Ferran Alabau / Javi Revert i Toni Cunill)
Santboià 0-0 Gramenet
Gavà 0-2 Santfeliuenc (Gerard Rovira i Alex Bolaños)
Castelldefels 0-0 Vilassar de Mar
Europa 1-0 Rubí (Roberto Camacho)
Cerdanyola 2-2 Ascó (Quim Solano i Oriol Molins / Sergi Galceran i Genís Soldevila)
Manlleu 0-2 Figueres (Iván Cristino -p- i Pedro del Campo)
Terrassa 5-1 Rapitenca (Alex Gallar, Carles Montoro, Isaac Maldonado -2- i Alex Alba / Javi Ortega)
Cornellà 0-0 Vilafranca
Pobla Mafumet 0-3 Muntanyesa (Nils Puchades -2- i Alex Poves)

CLASSIFICACIÓ

Aquesta és la classificació després de la J30:





Gols: 21
Resultats: 2 victòries locals, 4 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 19 // Veure llista completa
La dada:

  • Suma i segueix. La Muntanyesa vencia a la Pobla (0-3), amplia la ratxa a quatre triomfs consecutius, amb 14 gols els últims quatre duels. 13a jornada al lideratge dels barcelonins, que hi seran una catorzena, ja que tenen quatre punts més que l'Europa (que té un partit pendent, però per al 2 d'abril, entre la J31 i la J32).

  • Un triomf històric. El 0 a 3 a la Pobla suposa diverses fites. Els gols de Poves i Nils (el 0-2 i el 0-3) són els primers que encaixa la Pobla de jugada després de 15 partits a casa aquest curs. La Monta marcava als grana, en 90 minuts, la meitat dels gols que havien encaixat als 14 duels anteriors al Municipal. La Pobla no encaixava tres gols a casa des de feia 15 mesos i 7 dies. Llavors va empatar a tres contra el Vic (16/12/2012, J16 del curs passat, resum de la jornada).

  • 480 minuts. La ratxa sense encaixar de la Pobla Mafumet quedava frenada als 480 minuts, fins al gol olímpic de Nils Puchades.

  • Les ratxes de la Monta. Diversos homes del conjunt de Nou Barris viuen un gran moment. Amb el gol a la Pobla, Alex Poves n'ha marcat 4... les últimes 4 jornades, amb doblet contra la Rapitenca. El doblet de Nils Puchades el situa com a màxim golejador de l'equip, amb 12 dianes. Nils també suma 4 gols les últimes 4 jornades... igual que Padilla, que ahir no marcava, però que arribava a la cita amb 5 gols els anteriors quatre partits.

  • El pistoler. No sol fallar a la cita amb el gol i quan ho fa retorna amb les piles carregades. Javi Revert (Palamós) marcava al Masnou el seu 17è gol de la temporada. No mullava la setmana passada (0-0 amb el Terrassa), però la diana aconseguida eleva la seva ratxa recent a 6 gols els últims 6 partits. És a tan sols tres gols d'igualar el seu registre el curs passat (20 dianes, quart màxim anotador de la categoria)

  • Nou punt. La Gramenet, cuer a 15 punts de la salvació, ha encadenat dos empats a domicili, dos 0-0, al Masnou i a Sant Boi de Llobregat, que han demostrat la lluita d'un equip que no renuncia a perseguir els resultats positius malgrat les circumstàncies.

Alberto Cantero debutava en lliga amb el Santfe. Home del partit per a Ràdio Sant Feliu // Blog Santfeliuenc FC

  • 409 minuts. El Santfeliuenc frenava la ratxa negativa de partits perduts, quatre, i de minuts sense marcar. La diana de Gerard Rovira a Can Torelló (el 0-1 provisional) frenava la sequera golejadora i obria un triomf que hauria de donar la permanència matemàtica.

  • El 21è camp. Can Torelló és el 21è escenari en què vivim partits del grup V de Tercera aquest curs, després de la clausura (en principi per a aquest partit només) de la Bòbila de Gavà. Els gavanencs hi debutaven amb derrota però no cauen en descens per les ensopegades de Rapitenca i Vilassar de Mar.

Can Torelló, ahir // Toni Castro - Esports en xarxa

  • El 26è tècnic. Debutava a la banqueta del Vilassar de Mar l'entrenador, Toni Romero, el 6è canvi de tècnic del curs al grup. Ho feia amb empat sense gols als Canyars, davant el mateix equip contra qui havia debutat, en aquest cas amb victòria (2-1), quan entrenava la Grama. És el tercer tècnic que arriba a mig curs i s'estrena amb empat, després de Francesc Cargol (Figueres) i Julià Garcia (Rubí). Dos debutaven amb triomf, seguint el tòpic (Alfons Garcia del Palamós i Manel Delgado, del Vilafranca) i només un ha començat a les banquetes a mig curs amb derrota. És Lluís Albesa (Castelldefels).

Toni Romero, als Canyars // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels 

  • El jugador total. Quan segueixo el grup 3 de Segona B, repasso els resums, miro les dinàmiques, sempre arribo a una conclusió, convertida en cita: "Posi un Enric Pi al seu equip". El granollerí, ara al Llagostera, és el jugador total. Compleix on sigui que jugui (lateral, interior, extrem, mitja punta) i té molt de gol, des de segona línia, de cap o anotant els penals de l'equip. Al grup V de Tercera començo a veure-hi paral·lelismes amb Oriol Molins, ara al Cerdanyola. Fa 15 mesos el veia jugant de central amb el Vilafranca a Can Peixauet. Fa un any, de migcentre, posició més habitual per a ell, amb els penedesencs al Nou Sardenya. Des de la seva arribada al Vallès, Toni Carrillo l'ha ubicat per davant del mig del camp, jugant de 10. I els resultats es van notant: suma ja 8 gols aquest curs, 3 amb el Vilafranca i 5 amb el Cerdanyola, i ha marcat les cinc dianes els últims nou partits. "Posi un Oriol Molins al seu equip".

  • 1 de 9. Tercer partit sense guanyar a domicili per a l'Ascó. El relatiu estancament lluny de la Ribera d'Ebre explica la pèrdua del lideratge i el fet que els asconencs siguin ara per ara quarts. Genís Soldevila, millor gol la setmana passada, tornava a marcar a Cerdanyola. 
Empat a la Bòbila entre Cerdanyola i Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Desencertats a casa. Amb la derrota davant el Figueres el Manlleu ha perdut 9 dels 15 partits disputats a casa aquest curs, un 60% dels duels jugats al Municipal. Els de Jordi Dot són el tercer pitjor local de la categoria. Només han sumat menys punts als seus camps els dos últims classificats, Vilassar de Mar i Gramenet.

  • Un Terrassa llançat. Contra una Rapitenca amb baixes (i només quatre suplents) els de Miki Carrillo repetien l'actuació del dia del Vilafranca (4-0 llavors, i gols per la via ràpida). Tercera victòria consecutiva a casa i play-off a un sol punt. Feia exactament 15 mesos que el Terrassa no marcava 5 gols a casa. Va ser el 23 de desembre de 2012, contra el Cornellà (5-1). Aquell dia també va marcar Montoro.

  • Primer punt. El Vilafranca puntuava per primer cop a domicili des que Manel Delgado n'és l'entrenador, a la sisena sortida amb el tècnic. L'empat a Cornellà dóna molta moral a l'equip, i refreda les ambicions del Cornellà, que passava de segon a tercer.
Sense gols a Cornellà // Andrés Ayala - UECornella.cat

  • 13... i 14. Són les jornades de la Muntanyesa al lideratge. Són 13, però seran 14, ja que l'Europa és quatre punts per sota. Els barcelonins són l'equip amb més jornades al primer lloc i també amb més setmanes en zona de play-off. Hi han estat en 26 de les 30 jornades disputades. El segueixen, amb 23 jornades en play-off, Europa, Rubí i Ascó.

  • Mallot verd. El Rubí, si la Tercera fos el Tour de França, s'enduria el mallot verd, el de la regularitat. Els vallesans han baixat aquesta setmana, per primer cop aquest curs, de la cinquena plaça. 23 jornades en play-off, dèiem al punt anterior... i les altres set, sis a la cinquena plaça i una a la sisena, aquest cop. I és sisè perquè al triple empat amb Palamós i Terrassa s'imposen els egarencs, tot i que els rubinencs tinguin el goal average favorable davant els de Miki Carrillo. El Rubí ha estat en tots i cadascun dels sis primers llocs, en què destaquen dues jornades al lideratge (J9 i J10).
Camacho tombava el Rubí al Sardenya // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Ple de la Grama. Els colomencs són l'únic equip que no ha sortit mai del descens. 30 de 30 jornades a les tres últimes places. De fet, la Grama no ha estat mai més amunt del penúltim lloc. El Vilassar de Mar (21 jornades) és el segon equip que més ha freqüentat el descens. La Rapitenca, ara penúltima, compleix la tercera jornada del curs a la zona de protagonistes negatius.

  • Inèdits. Vilafranca, Manlleu, Cerdanyola i Masnou són els únics quatre equips que no han passat mai aquest curs ni pel play-off ni per les places de descens.

  • 0-0. Per segon cop aquest curs (ja va passar la J2) s'han produït tres empats sense gols, un fet curiós ja que a les 29 jornades anteriors se n'havien donat 21, és a dir, no arriba a un per jornada. 

Castelldefels 0-0 Vilassar de Mar // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels 

  • Tremolen les cames? Després de cinc jornades en què les victòries locals eren majoritàries, aquesta setmana era el resultat que menys es donava. Només Europa i Terrassa guanyaven als seus camps, en una jornada marcada pels empats i els triomfs visitants (4 i 4). Arriba l'hora de la veritat i tothom es juga molt.

  • Locals/Visitants. Petita modificació al podi de millors conjunts locals de la categoria, per les victòries, precisament, dels dos únics equips que vencien a casa aquesta setmana. A casa, el millor equip segueix sent el líder, la Muntanyesa (2'200 punts per partit jugat) per davant de l'Europa, ara segon (2'133) i del Terrassa, sisè (2'125). Al podi d'equips que menys han sumat al seu estadi hi ha els dos últims, Gramenet (0'133) i Vilassar de Mar (0'800), i comparteixen tercer lloc dos conjunts que acostumaven a ser forts a casa, el Gavà i el Manlleu (0'933). A domicili hi ha triple empat al capdavant, ja que dos equips que guanyaven fora igualen el Manlleu en xifres. Els osonencs són l'equip que més suma lluny de casa juntament amb el Palamós i el Santfeliuenc (1'800 punts per partit). Tot i arrencar un punt de Cornellà el Vilafranca segueix sent el que menys suma a domicili (0'600), seguit de la Gramenet (0'667) i la Rapitenca (0'800).

El Manlleu, que queia contra el Figueres, és al podi de millors visitants i de pitjors locals // UEFigueres.cat

  • 21 gols. Jornada molt poc anotadora, "salvada" pels 6 gols que es veien a l'Olímpic i els 3 a la Pobla a la tarda. De fet, als sis partits de la matinal, només 10 dianes. Només marcaven gol 10 equips, la meitat dels que competeixen. Els pocs triomfs locals es tradueixen al repartiment dels 21 gols. 9 dianes per als equips de casa i 12 per als conjunts visitants. És la tercera jornada menys anotadora del curs. La J2 (17 gols) i la J11 (20) segueixen sent les menys productives, quant a gols, fins ara.

  • 745 dianes fins ara. Són 2'49 gols per partit (no fem càlcul per jornada ja que falta un partit). Suposa un 10'90% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 674 gols després de la J30).

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 41% | Empats 26% | Victòries visitants 33%

  • Evolució. Respecte la J30 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-7'58%) com els empats (-23'53%) i han augmentat molt les victòries visitants (+50%). Dues dinàmiques clares les últimes jornades: la diferència en l'evolució dels triomfs locals es va reduint (podria ser indicatiu que a les jornades decisives els punts es queden a casa), i el principal canvi, consolidat, és la reducció clara dels empats i l'augment, encara més clar, de les victòries visitants. Un increment menys escandalós que fa un mes i mig, quan va arribar a quotes del +68% -recordem que falta un partit per disputar-se i, per tant, per computar-.

  • Equip més golejador: Palamós (53) | Equip menys golejat: Europa (23)

  • Equip menys golejador: Gramenet (17) | Equip més golejat: Rapitenca (56)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'62 punts per gol marcat. Cap variació respecte la setmana passada, ja que perdia contra la Monta sense marcar cap gol.

  • Camp on es veuen més gols: La Bòbila de Cerdanyola (3'21 gols per partit), mitjana augmentada després de veure-se'n quatre aquest diumenge. El Municipal de Palamós és en segona plaça (3'07 gols/partit), i el Municipal de Nou Barris és tercer (3 gols). Baixa la mitjana del Joan Baptista Milà (2'80), després del 0-0 contra la Grama. El Municipal de la Pobla de Mafumet, tot i els tres gols que s'hi produïen, segueix sent, amb diferència, el camp on es veuen menys dianes. 1'47 per partit de mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada