divendres, 25 d’abril del 2014

Prèvia J35

El poc temps de descans entre una jornada i l'altra, un sol dia, m'obliga a fer una prèvia molt breu, enllaçant-vos el resum en 10 blocs que hem escrit amb en Carles Garcia a GolCat. Els fets es precipiten, queden només quatre jornades, 12 punts en joc... i en 16 dies tindrem campió, vencedors i vençuts.

Aquests són els horaris de la J35:

DISSABTE, 26 D'ABRIL
18h Santfeliuenc-Pobla Mafumet

DIUMENGE, 27 D'ABRIL
11'45h Gramenet-Manlleu
12h Rapitenca-Castelldefels
12h Vilassar de Mar-Figueres
12h Rubí-Ascó
12'30h Vilafranca-Cerdanyola
17h Terrassa-Gavà
17h Palamós-Europa
18'30h Muntanyesa-Cornellà
19h Masnou-Santboià

Aquesta és la classificació amb què arrenca la J35:



Podeu llegir la prèvia que hem escrit en 10 blocs, un per partit, amb en Carles Garcia a GolCat, en aquest enllaç.

Possibilitats de la jornada

La Monta defensa la 17a jornada al lideratge // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Lideratge
Quatre equips poden acabar la jornada al capdavant de la classificació:

  • Muntanyesa: l'actual líder seguirà sent-ho si guanya, o si empata i l'Europa no guanya
  • Europa: serà líder si guanya a Palamós i la Muntanyesa no guanya
  • Cornellà: serà líder si guanya i l'Europa no ho fa a Palamós
  • Ascó: serà líder si guanya, l'Europa no guanya a Palamós i el Muntanyesa-Cornellà acaba amb empat

El Rubí vol dir-hi la seva // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

Play-off
Els quatre equips en zona noble seguiran sent els mateixos. La clau de la jornada serà veure si els tres aspirants situats just per sota (Rubí, Terrassa i Palamós) retallen la distància respecte els favorits. Per fer-ho, necessiten guanyar els seus partits. Tenint en compte que dos juguen davant equips en play-off (el Palamós contra l'Europa i el Rubí davant l'Ascó) la situació es podria ajustar encara més.


La Rapitenca pot descendir aquesta jornada // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

Descens
A la Grama, descendit matemàticament fa tres jornades, la podria acompanyar aquesta setmana la Rapitenca, que necessita guanyar per aspirar a la permanència. La tercera plaça de descens és ara la lluita en la qual se centra un triple empat (Gavà-Masnou-Vilassar de Mar) i un quart equip que no es pot despistar (Santboià). Situació, equip per equip:
  • Santboià: té quatre punts de marge sobre el descens i, per tant, sobre el triple empat a 35 punts ubicat al llindar. El fet que els vermells juguin davant el Masnou, un dels tres equips igualats, fa que amb una derrota els de Sant Boi es puguin complicar molt la vida. Un triomf, en canvi, donaria als de Jaume Bonet una permanència virtual gairebé definitiva
  • Gavà: és el millor beneficiat al triple empat, però no pot badar. El triomf contra la Rapitenca va ser un primer pas ferm, però una derrota a Terrassa podria col·locar els d'Albert Poch en descens. Cauran en zona perillosa sempre que Vilassar de Mar i Masnou, els dos alhora, millorin el resultat dels gavanencs. Si els blaugrana perden, els maresmencs hauran de puntuar; i si el Gavà empaten, els altres dos conjunts haurien de guanyar
  • Masnou: el punt obtingut a Cornellà evitava que els de Miguel López caiguessin en descens, però els manté a l'ull de l'huracà. S'entreveu clau guanyar a casa contra el Santboià. El Masnou caurà en descens si el Vilassar de Mar fa un millor resultat. A més, en cas que els dos equips empatin a punts, els vilassarencs se situarien al davant.
  • Vilassar de Mar: la bona dinàmica recent, amb 10 punts dels últims 15, ha col·locat els maresmencs de ple a les opcions de sortir del descens. Si bé són antepenúltims, tenen els mateixos punts que els dos equips que els precedeixen a la taula. Per sortir del descens, necessiten un doble condicionant: han de guanyar i que el Gavà i el Masnou no ho facin, o bé empatar i que els altres dos perdin. Hi ha una possibilitat de sortir del descens... perdent. El fet de tenir el goal average guanyat davant el Masnou fa que, si els dos equips empaten a punts (i no en un triple empat) els de Toni Romero se situïn davant
  • Rapitenca: és a 7 punts de la permanència quan en queden 12 en joc. Per tant, si perd podria ser equip de Primera Catalana. Hauria de perdre i que guanyessin dos dels tres equips que se situen per davant: Vilassar de Mar, Masnou i Gavà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada