dissabte, 26 d’abril del 2014

Resultats J35

Repartiment de punts i manteniment de places de privilegi // UECornella.cat

Aquests són els resultats de la J35:

DISSABTE, 26 D'ABRIL
Santfeliuenc 1-2 Pobla Mafumet (Dani Maldonado 'Maldo' / Sergi Gestí i David Díaz 'Bicho')

DIUMENGE, 27 D'ABRIL
Gramenet 3-1 Manlleu (Iborra, Daisuke i Montoya / Óscar Gely)
Rapitenca 1-0 Castelldefels (Iván Montané 'Munta')
Vilassar de Mar 1-0 Figueres (Jallow)
Rubí 3-0 Ascó (Ernest Forgas, Roger Matamala i Gerard Zambudio)
Vilafranca 0-0 Cerdanyola
Terrassa 1-1 Gavà (Alex Gallar / Adrià Grau)
Palamós 0-0 Europa
Muntanyesa 1-1 Cornellà (Roland Garrós / Óscar Muñoz)
Masnou 2-1 Santboià (Jordi Sánchez -2- / Pedro Bilbao)

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació després de la J35:




Gols: 19

Resultats: 5 victòries locals, 4 empats i 1 victòria visitant
Màxim golejador: Javi Sánchez (Europa, 20) /// Veure llista completa
La dada:


  • Un dia més, una jornada menys. Només un equip dels set primers guanyava (Rubí), només un perdia (Ascó) i, per tant, (gairebé) tot segueix igual a la part alta. Igual d'ajustat, amb líder i quart separats per tan sols tres punts, i els rubinencs, cinquens, a un sol punt d'entrar a play-off.

  • 31 jornades. Acumula (no consecutivament) la Muntanyesa al play-off, amb 18 setmanes a la primera posició. Els de Nou Barris són, lògicament, l'equip que millor ho té per assegurar matemàticament la fase d'ascens. Ho podria fer dijous mateix, tot i que Europa i Cornellà també tindran ja opcions matemàtiques.

  • Pocs empats. El Cornellà, l'equip que menys empata de la categoria (6 en 35 partits), cedia a Nou Barris la segona igualada a domicili que cedeix aquest curs (la primera també va ser un 1-1, a Vilassar). Tornava a marcar, després de la lesió, l'home gol de l'equip, Óscar Muñoz (14 dianes).

  • Reacció binària. Als meus companys de La Xarxa no els fa gaire gràcia el joc de paraules, però m'agrada parlar de la reacció del Vilassar de Mar vinculant-la directament a les xifres dels resultats que presenta. Són quatre victòries seguides, totes elles per 0-1 o 1-0, i 13 punts dels últims 18 possibles des que Toni Romero va agafar la direcció de l'equip. Als sis partits, resultats binaris, o sigui, formats tan sols per 0 i 1. En aquests 540 minuts de joc els maresmencs només han encaixat un gol, el de Javi Sánchez (Europa) en l'única derrota que han patit amb Romero a la banqueta.


El Vilassar de Mar superava el Figueres // UEFigueres.cat

  • Fe. La matinal de diumenge va ser de fe. La que té el Rubí per reenganxar-se a la lluita pel play-off, tombant l'Ascó i situant-se a un punt; la del Vilassar de Mar, quatre victòries seguides i sortint del descens; la de la Rapitenca, que es resignava a cedir el descens matemàtic. I la de la Grama.


La Rapitenca tombava el Castelldefels // Andrés Burgos - UECastelldefels.es

  • Onze mesos després. El Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet celebrava, gairebé un any després, una victòria de la Gramenet, la tercera d'aquest curs, la primera després de 22 jornades sense sumar tres punts. La Grama marcava tres gols, com el primer triomf que obtenia aquest curs, a Cornellà (1-3). Els colomencs, ja descendits, celebraven una victòria d'insistència. La Grama no marcava tres gols a casa des de feia més de dos anys (19/04/2012, Gramenet 3-1 Vilafranca).

  • Empat sense premi. El Gavà igualava el partit a Terrassa, al temps afegit... un empat meritori, però que no es veia recompensat amb seguir fora del perill, ja que la victòria del Masnou retornava els blaugrana a les places de descens, antepenúltims, set jornades després. L'últim cop que el Gavà va ser en descens va ser a la J28. En total, és la 14a jornada que passa a les tres últimes places.


El Terrassa empatava contra el Gavà // Juan Diego Galán - Terrassainforma.com

  • Unes hores. El Masnou segueix sent un dels quatre equips que no ha passat aquest curs ni per play-off ni per descens, amb Vilafranca, Cerdanyola i Manlleu. Els resultats provisionals de la jornada, però, havien deixat els maresmencs en zona de perill, si bé el doblet de Jordi Sánchez (4 gols aquest curs, tenint en compte que debutava a Tercera després d'arribar al mercat d'hivern) mantenia els masnovins fora del perill. Dijous, duel directe a Gavà.

  • Golejadors. Ernest Forgas (Rubí) marcava per segon partit i iguala Manel Sala (Manlleu) com a segon màxim golejador del grup, amb 19 dianes, una menys que el màxim anotador Javi Sánchez. Dos jugadors s'unien al 'club dels 10 gols', Alex Gallar (Terrassa) i Roland Garrós (Muntanyesa). 


El Rubí tombava l'Ascó // Iris Solà - FC Ascó


  • Matemàtiques i sostres. El campionat serà, com a molt, als 76 punts, tres menys que els que van sumar Olot i Cornellà el curs passat (79). El cinquè aspira a sumar-ne 72. La Muntanyesa és a una victòria d'assolir-ho. Com que dijous s'enfronta al cinquè, el Rubí, un triomf significaria l'accés al play-off. Aspiren a play-off els equips amb més de 55 punts; per tant, per a Palamós i Terrassa no pot haver cap més ensopegada. El sostre del descens és als 45 punts, i per tant Figueres, Manlleu, Castelldefels i Cerdanyola són a una victòria d'assolir la permanència. Implicats directament a la lluita hi ha Santboià, Vilassar de Mar, Masnou, Gavà i, en menor mesura, la Rapitenca. Els del Montsià podrien descendir a Primera Catalana matemàticament dijous, fins i tot sense dependre d'ells mateixos.


  • Només un visitant triomfant. I va ser en un dels partits en què no hi havia res en joc. La Pobla Mafumet és l'únic equip que ha guanyat aquesta jornada a domicili. Jornada d'empats, especialment a la part alta, que mantenien l'statu quo més o menys... i de victòries locals, entre les quals destacaven quatre a la zona baixa, les dels tres equips fins ara en descens i la del Masnou, que en sortia després de caure-hi provisionalment.

Minut de silenci previ al Santfeliuenc-Pobla // Santfeliuenc FC 

  • Locals/Visitants. Així estan els índexs després d'una nova jornada. A casa el millor equip segueix sent el líder, la Muntanyesa, ara amb 2'222 punts per partit jugat, de mitjana. L'acompanyen al podi els dos equips del play-off, l'Europa i l'Ascó (2'118 els dos), que no han jugat a casa. A domicili el Palamós, setè classificat, segueix al capdavant de la ràtio (1'824). El segueix el Cornellà, que empatava a Nou Barris (1'706) i el Santfeliuenc (amb el mateix registre, 1'706). La Gramenet és el pitjor local tot i millorar xifres pel triomf d'ahir (0'278) i el pitjor visitant (0'588), en aquest cas empatat amb el Vilafranca.

Palamós-Europa, empat sense gols // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • 19 gols. Jornada molt pobra, segona amb menys gols del curs (17 a la J2 és el registre més baix fins ara). Set equips no van marcar cap gol, i de fet als dos primers partits de la jornada es van veure més d'un terç dels gols que es van marcar en total (7 de 19). Clar domini dels gols locals, 13 a 6.

  • 862 gols fins ara. Són 24'63 gols per jornada (2'46 per partit). Suposa un 6'03% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 813 gols després de la J35).

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 40% | Empats 27% | Victòries visitants 33%

Triguero, Puchi, Antolínez. Retrobaments a Vilafranca // Lluís Montaner (@lapreviafcv)


  • Evolució. Respecte la J35 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-8'44%) com els empats (-16'81%) i han augmentat molt les victòries visitants (+38'55%). En aquest tram final totes les variacions s'han reduït bastant: els triomfs locals s'han minimitzat, per sota del -10%. L'augment de victòries visitants, que ba arribar al 68%, s'ha situat per sota del -40%; tot i això, ja és segur que tancarà el curs en augment, ja que en valor absolut ja s'han produït, en 35 jornades, 24 victòries a domicili més que en tot el curs passat. Una tendència consolidada també és la reducció dels empats, que a poc a poc també s'ha matisat, malgrat mantenir-se en xifres destacades.

  • Equip més golejador: Palamós (59) | Equip menys golejat: Europa (26)

  • Equip menys golejador: Gramenet (23) | Equip més golejat: Gramenet (71)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'46 punts per gol marcat. Segon és ara l'Europa, amb 1'29.

  • Camp on es veuen més gols. Tenim un triple empat al capdavant. Municipal de Nou Barris, la Bòbila de Cerdanyola i el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet (2'88). Els Municipals de la Pobla de Mafumet (1'65) i de Manlleu (1'88) són els escenaris on menys gols es veuen, els únics que se situen per sota dels dos gols de mitjana per partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada