dimarts, 29 de setembre del 2015

El protagonista | J6: Roger Matamala (Palamós)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J6 hem escollit com El protagonista el davanter vallesà del PalamósRoger Matamala (Granollers, 3 d'abril de 1988)Diumenge marcava el seu primer gol del curs, el que assegurava la victòria dels palamosins al camp del Vilafranca (1-2), en el primer triomf de la temporada per al degà del futbol català. Jugador de molta experiència a Segona B i Tercera (més de 230 partits disputats entre les dues categories), Matamala és veu autoritzada per valorar el moment del seu equip o la situació a Tercera, una categoria de la qual va ser campió amb el Prat el 2012.

Roger Matamala, presentat el juliol passat amb el Palamós // Palamós CF

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem el partit de Vilafranca, les sensacions de Roger Matamala al seu nou equip (hi arribava aquest mateix estiu) i les perspectives de futur per a un futbolista de 27 anys que té trajectòria i registres de davanter experimentat, que coneix bé l'entorn de la Tercera i el futbol català. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Roger Matamala:



El campionat de Tercera, i el posterior ascens a Segona B, amb el Prat, el 2012, figuren com la principal fita col·lectiva assolida per Roger Matamala. Aquell curs és el de màxima anotació del granollerí al futbol amateur (14 gols). Però en la seva intensa carrera també hi veiem un play-off d'ascens a Segona (amb el Gavà, en el seu primer any d'amateur, el 2007/2008), quatre partits a la Copa del Rei i números centenaris: un total de 115 partits jugats a Segona B (30 al Gavà, 24 al Mirandés, 22 al Sant Andreu, 19 al Prat i 20 al Badalona), inclòs l'Osca-Gavà de play-off a Segona, amb 10 gols marcats; i alguns més, 118 partits a Tercera (31 amb l'Espanyol B, 40 al Prat, 15 al Cornellà, 15 al Rubí, 11 al Terrassa i 6, per ara, al Palamós), amb 38 gols marcats, des dels 12 que va celebrar amb l'Espanyol B en la seva estrena a la categoria (2008/2009) fins al que marcava per al Palamós a Vilafranca. Xifres, registres i fites que vol continuar ampliant, ara al degà del futbol català.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada