dilluns, 21 de setembre del 2015

Resultats J5

"El Gavà és el nou líder"


El Gavà s'imposava a Figueres en el duel pel lideratge // UEFigueres.cat

Aquests són els resultats de la J5:

DISSABTE, 19 DE SETEMBRE
Morell 0-0 Peralada

DIUMENGE, 20 DE SETEMBRE
Rubí 2-1 Prat (Sergi Estrada i Sergio Mendoza / Jordi Sánchez)
Muntanyesa 1-0 Santfeliluenc (Toni Pérez Torán)
Ascó 2-0 Palamós (Eric Llopis i Albert Virgili)
Vilafranca 2-1 Masnou (Dani Medina i Santi Triguero / Óscar Arnau)
Figueres 0-1 Gavà (Alex Cano)
Manlleu 1-4 Europa (Martí Soler / Carles Montoro, Alex Poves -2- i Abel Rita)
Sant Andreu 2-2 Granollers (Kevin Gissi -2- / Carlos Cano -2-)
Sabadell B 3-0 Terrassa (Sandro Toscano, Jonathan Ferreira i Manel Martínez)
Cerdanyola 1-1 Júpiter (Albert Cuadras / Javi Santolalla)

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació de Tercera després de la J5:




Gols: 24
Resultats: 5 victòries locals, 3 empats i 2 victòries visitants
Màxim golejador: Javi Revert (Figueres) i Kevin Gissi (Sant Andreu), 5 // Veure llistat complet

L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • Nou líder. El Gavà tanca el diumenge de la J5 com a líder, desbancant el Prat del primer lloc. Els pratencs han estat primers en els quatre diumenges anteriors.

  • Ara sí. Els gavanencs ja van ser líders de Tercera... durant cinc dies, després del triomf en partit ajornat al camp de la Monta, un dimarts. El diumenge següent sortien de la primera plaça. En tot cas, és la primera jornada que tanquen com a líders.

  • Marge. Els de Juanma Pons tenen tres punts sobre els dos principals perseguidors, Prat i Júpiter. Això vol dir que la propera jornada el Gavà continuarà líder si no perd. En cas de derrota, una victòria pratenca retornaria els de Dólera al primer lloc; per al Júpiter caldria vèncer i millorar les diferències de gols general amb el Gavà.

  • Barcelonins al poder. Cada jornada ha inclòs, com a mínim, un equip de la capital catalana en zona de play-off. En aquesta jornada són dos, Júpiter (3r) i Monta (4t). Els grisgrana, de fet, han estat en zona noble en 4 de les 5 jornades disputades.

  • 5 de 5. El Prat és ja l'únic equip que ha estat totes les jornades en zona de play-off. Les quatre primeres com a líder i ara en segona posició.

  • Nou cuer. Cinquena jornada de lliga i quarta setmana seguida en què canvia el 20è classificat. Ara l'és el Masnou, en un triple empat en zona de descens amb el Cerdanyola i el Palamós (3 punts). Amb tot, la permanència és tan sols un punt per sobre.
El Masnou perdia a Vilafranca a l'afegit (2-1) // Lluís Montaner

  • Cauen dos invictes. Començàvem aquesta J5 amb tres equips que encara no havien perdut... i l'hem acabat amb un sol equip invicte en tot el grup. Aquest diumenge patien les primeres derrotes del curs el Prat, a Rubí (2-1), i el Figueres, al duel directe de Vilatenim contra el Gavà (0-1). Precisament és el líder Gavà l'únic equip que, després de cinc jornades, no ha perdut encara.

  • Una estrena. A l'altre cantó de la balança, la J5 servia per veure la primera victòria del curs del Rubí, fins ara cuer, que superava el Prat, fins ara líder (2-1). Un triomf que ha tret els rubinencs de l'última plaça i de la zona de descens.

  • Nova jornada casolana. La meitat dels partits de la J5 s'han resolt amb victòria local. Tercera jornada de les cinc disputades en què es veuen 5 triomfs locals. De fet, els quatre partits de la matinal de diumenge es resolien amb victòries d'equips de casa (Vilafranca, Ascó, Monta i Rubí). Només dos visitants (Europa i Gavà) s'imposaven aquesta setmana.

  • 24 gols. No semblava que la jornada fos gaire anotadora. Al descans dels partits del diumenge al matí, i després d'un total de 270 minuts (un partit sencer -dissabte- i quatre al descans), només s'havia vist un gol... i a l'equador de la jornada eren 9 les dianes anotades. Els partits de diumenge tarda ajudaven a augmentar les dades.
Retorn de Marc Sellarès als camps del futbol català // ElTravesser.cat

  • Marc Sellarès. És una de les bones notícies que ens deixa la J5, el retorn als camps de Sellagol, després de superar un càncer testicular, i un cop activada la seva fitxa després de problemes burocràtics. Jugava els últims 34 minuts (i l'afegit) amb el Morell, en l'empat entre els tarragonins i el Peralada (0-0). Aquest diumenge, al programa En joc ràdio, de La Xarxa, Sellarès era entrevistat per Toni Castro:

  • Sense gol. Aquest Morell 0-0 Peralada que obria la jornada significava un repartiment sense punts per a un duel de diverses fases. Un punt final que manté els dos equips poc per sobre del descens.

  • Rei de l'empat. El Peralada encara no ha guanyat aquest curs... però tan sols ha perdut un partit de cinc disputats. Els empordanesos han cedit quatre empats en cinc partits, i atenció al balanç a domicili: tres desplaçaments, tres empats (a Terrassa, el Nou Sardenya i el Morell).
Empat a zero entre Morell i Peralada // ElTravesser.cat

  • Poques concessions. El Peralada és 16è (cinquè per la cua) però presenta molt bones xifres defensives. De fet és, amb el Gavà i el Figueres, l'equip menys golejat de la categoria, amb 3 gols encaixats en 5 jornades.

  • La primera. El Rubí s'imposava al líder Prat a Can Rosés i s'enduia el primer triomf del curs. Èxtasi al camp rubinenc amb un triomf in extremis.

  • Sergio Mendoza. Al minut 95, i amb 1-1 al marcador, el futbolista del Rubí recollia un refús a l'àrea pratenca per batre amb un xut creuat el porter del Prat, Toni Texeira. Un gol molt celebrat, que treu els rubinencs de la zona de perill.
Can Rosés, escenari d'una primera victòria... i d'una primera derrota // AEPrat.com

  • Jordi Sánchez. El davanter del Prat, fitxat aquest estiu, anotava a Can Rosés el seu quart gol en cinc jornades. Ha igualat ja el registre del seu any de debut a Tercera, el curs 2013/2014 amb el Masnou (4 gols també) i és a dues dianes d'igualar el seu màxim, l'assolit el curs passat al Vilassar de Mar (6).

  • De nou victòria. Dues derrotes seguides es trencaven per a la Monta tornant a les essències: triomf a casa contra el Santfeliuenc (1-0). Tres victòries en cinc jornades, i retorn a la zona de play-off per als de Nou Barris.

  • Connexió Pedro-Toni. Partit que decidien els tetes. El davanter de la Monta, Pedro García, la deixava deliciosament amb el pit per a Toni Pérez Torán, que superava vistosament el porter del Santfe. El mateix futbolista reconeixia a BTV que no impactava bé a la pilota, però el resultat final era molt estètic.

  • Un golejador casolà. El d'aquesta J5 és el 9è gol de Toni Pérez Torán amb la Monta en lliga (hi va arribar el 2013). 8 dels 9 gols els ha marcat al Municipal de Nou Barris.

  • Sense gols fora. El Santfeliuenc encara no ha marcat aquest curs a domicili, després de 3 partits disputats lluny de Les Grases.

  • Posen la directa. Amb una recepta similar a la del triomf al Masnou de la setmana passada, l'Ascó superava el Palamós (2-0) i continua amb l'escalada. De fet, els asconencs només sumen un punt menys que els que tenien l'any passat després de 5 jornades.
L'Ascó tombava el Palamós amb gols a la represa // Iris Solà - FC Ascó

  • Eric Llopis. Obria el marcador per a l'Ascó un futbolista que acabava d'entrar al camp... de fet, la primera pilota que tocava Llopis significava el xut amb efecte que superava el porter del Palamós, Joan Bayona.

  • Albert Virgili. Va anotar el doblet al Masnou de la jornada passada i en aquesta J5 tancava la victòria contra el Palamós amb una definició de classe. És el 25è gol de Virgili amb l'Ascó a la lliga, en la seva tercera temporada.
Albert Virgili (10), tres gols en vuit dies // Iris Solà - FC Ascó

  • Escalada. Derrota a la J3, empat a la J4... i victòria a la J5 per al Vilafranca, que obtenia els tres punts sobre la botzina. Segon triomf de tres partits disputats pels penedesencs al Municipal.

  • Santi Triguero. El golejador vilanoví donava el triomf a Vilafranca al temps afegit del duel contra el Masnou. Quart gol del curs per a Triguero.
L'abraçada del triomf, Iván Moreno i Santi Triguero // Lluís Montaner

  • Sense premi. Tot i l'empat d'Óscar Arnau, el Masnou se n'acabava anant al Maresme sense res positiu (quant a punts sumats) de Vilafranca. Els maresmencs són ara cuers, després d'encaixar la 4a derrota en 5 jornades.
Imatge curiosa a Vilafranca // Lluís Montaner

  • Duel directe. Amb la derrota del Prat a la matinal, el Gavà-Figueres es convertia en el duel pel lideratge. Un empat col·locava líder el Gavà, i un triomf deixava el guanyador al primer lloc. Duel de màxims a Vilatenim.

  • Alex Cano. I el duel el decidia el talentós atacant, ex del Castelldefels o del Prat, en el seu primer gol amb el Gavà en lliga.

  • Cop d'autoritat. Triomf de l'Europa a Manlleu després de tres jornades sense guanyar. Golejada escapulada (1-4) que situa els d'Albert Poch en zona mitjana, a dos punts de la quarta plaça.

  • Primer gol amarg. Tercer partit del Manlleu a casa... i arribava el primer gol dels osonencs com a locals, el que anotava Martí Soler... i que era senzillament el gol de l'honor, l'1-3 en aquell moment.

Poves, el destacat del Manlleu-Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Golàs de Poves. El davanter de l'Europa, Alex Poves, anotava el segon gol escapulat de manera espectacular... Poves sumava un doblet, i ja ha marcat 3 gols aquest curs. Podeu reviure el gol en aquest tuit de BTV Esports



  • Evita la derrota. El Sant Andreu, que encadenava cinc victòries a casa (i cinc també sense perdre) estava a punt de caure contra el Granollers. El 0 a 2 per als vallesans es mantenia fins al minut 76... però els andreuencs treien l'orgull i igualaven el duel.

  • Cano vs. Gissi. El capo canonieri (com el coneixien els companys de Ràdio Sant Feliu, en la seva etapa al Santfe) avançava el Granollers amb dues dianes, les primeres de Carlos Cano amb els vallesans en lliga. Un doblet respost (o igualat) amb un altre doblet, el de Kevin Gissi. El golejador del Sant Andreu anotava dos gols en 13 minuts per igualar el partit... i sumar ja 5 dianes aquest curs.
Kevin Gissi donava l'empat amb un doblet // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

  • Home gol. Són 5 els gols de Kevin Gissi... d'un total de 6 que ha marcat el Sant Andreu. Només Jordi Aumatell (contra el Júpiter) ha anotat gol per als quadribarrats més enllà del seu 9.

  • Invicte fora. El nouvingut Granollers continua sense perdre a domicili. Tres desplaçaments, una victòria i dos empats per als d'Albert Garcia, que es mantenen ben establerts a la taula, amb 8 punts, a només un de la zona noble.

  • Derbi cap a Sabadell. El filial arlequinat s'enduia amb claredat el derbi vallesà contra el Terrassa (3-0). Un triomf que permet als de José Solivelles superar els egarencs a la taula. Sumen els mateixos punts (7), però la diferència de gols beneficia els sabadellencs.

  • Sandro i Manel. Els 6 gols que havia anotat el Sabadell B fins diumenge els havien marcat dos homes, Manel Martínez i Sandro Toscano. Aquest diumenge tots dos repetien... però apareixia un tercer home, Jonathan Ferreira, que marcava el 2-0 per als arlequinats. Manel torna a situar-se entre els màxims golejadors, amb 5 gols, i Sandro en suma 3. En total, entre Manel i Sandro han marcat 8 dels 9 gols del Sabadell B fins ara.
El Sabadell B s'enduia el derbi vallesà de Castellar // CESabadell.cat

  • Repartiment de punts. En el partit que tancava la jornada, empat entre el Cerdanyola i el Júpiter, en un duel de gols matiners. 

  • Llarga distància. Els dos gols del partit arribaven des de fora de l'àrea. Xut de Javi Santolalla (Júpiter) des de la mitjana distància per avançar els barcelonins... i gol marca de la casa d'Albert Cuadras (Cerdanyola): servei de falta des de la frontal, al fons de la xarxa.

  • Esperant l'estrena. El Cerdanyola continua sense haver guanyat al seu nou camp, el Municipal de Les Fontetes. Quart partit dels de Toni Carrillo al nou camp (un el curs passat, tres enguany) i continua sense arribar la victòria: dos empats i dues derrotes fins ara.
El Cerdanyola continua sense vèncer aquest curs // cfc.cat

  • Després de 5 jornades continuen sense perdre... només el Gavà, com hem assenyalat anteriorment. Prat i Figueres cedien les primeres derrotes del curs.

  • Després de 5 jornades continuen sense guanyar... Peralada, Palamós i Cerdanyola, els dos últims en zona de descens. El Rubí obtenia aquest diumenge el primer triomf del curs, contra el Prat.

  • Moviments als Golejadors. No marcava Javi Revert (Figueres), i dos futbolistes l'igualaven al capdavant del llistat sumant el seu cinquè gol: Manel Martínez (Sabadell B) i Kevin Gissi (Sant Andreu), aquest últim amb un doblet. Arriben als 4 gols els davanters Jordi Sánchez (Prat) i Santi Triguero (Vilafranca). I en sumen ja 3 Albert Virgili (Ascó), Sandro Toscano (Sabadell B) i Alex Poves (Europa), amb un doblet.

  • Gols destacats. Ens quedem amb els de Toni Pérez Torán (Monta), Albert Virgili (Ascó), el primer d'Alex Poves (Europa), el segon de Carlos Cano (Granollers), Sandro Toscano (Sabadell B) i Albert Cuadras (Cerdanyola). [No hem vist encara imatges del Vilafranca-Masnou]
Manel i Sandro continuen liderant els gols del Sabadell B // CESabadell.cat

  • 117 gols. La jornada ha augmentat mínimament la mitjana anotadora del curs, ara situada als 2'34 gols per partit. Per ara és una mitjana bastant per sota de la del curs passat (2'46 gols per partit a final de curs).

  • Victòries locals 44% | Empats 30% | Victòries visitants 26%

  • Augmenten de nou les victòries locals, un punt per sobre del global del curs passat (43%) i els empats (tres per sobre). I per contra baixen les victòries a domicili, amb quatre punts menys que al total del curs passat.

  • Màxim golejador: Prat (11) | Menys golejat: Gavà, Figueres i Peralada (3)

  • Menys golejador: Cerdanyola, Peralada i Santfeliuenc (2) | Més golejat: Vilafranca (9)

  • Rendibilitat. El Santfeliuenc continua sent l'equip que millor aprofita els gols marcats. Amb dos gols en cinc partits ha sumat 5 punts. Són 2'50 punts per gol marcat de mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada