dijous, 10 de setembre del 2015

Les 3 claus del partit televisat | Prat-Manlleu

Com a principal novetat d'aquesta temporada, la Xarxa de Comunicació Local, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, retransmetrà en directe per més d'una vintena de televisions de proximitat un partit setmanal de les principals categories del futbol català a l'espai Futbol en joc. El grup català de Tercera (dos cops al mes) i els dos grups de Primera Catalana (cadascun d'ells un cop cada mes) tindran difusió a les televisions locals. Des de tercera.cat analitzarem els partits de Tercera que es viuran en directe amb els apunts del narrador de Futbol en joc, el periodista Ignasi Trapero.

El curs passat els pratencs superaven el Manlleu al Sagnier per 2-1 // Paco Carrasco - AE Prat

Aquesta setmana, J4 de Tercera, al Futbol en joc de La Xarxa (diumenge 13 a les 12'25h) serà el torn del Prat-Manlleu:


Quines són les claus d'aquest Prat-Manlleu? 

Ignasi Trapero, narrador de Futbol en joc // @Traperinho

La solidesa dels dos equips: Pedro Dólera ha traslladat al Sagnier l'habitual solidesa defensiva que tenia el seu Europa. El Prat va estar 215 minuts amb la porteria a zero abans d'encaixar el primer i únic gol en aquesta lliga (el d'Aleix el passat diumenge a Peralada, que significava cedir el primer empat en el campionat). Tres quarts del mateix per al Manlleu d'Alberto Fernández, que només ha encaixat 2 gols en els tres primers partits

El Manlleu només ha superat el Prat al Sagnier en una ocasió a Tercera // ElTer.net
Diferència d'estripada: el Prat s'està mostrant com un equip amb gran potencial ofensiu. Amb 8 gols, és l'equip més golejador del grup català de Tercera (igualat amb la Monta), i les seves dianes responen bàsicament a tres tipologies diferents: arribades per banda de Nacho del Moral o Ignacio Rosillo i centrades a l'interior de l'àrea, contraatacs ràpids amb gran definició o, evidentment tractant-se dels equips de Dólera, les jugades a pilota aturada. El Manlleu, en canvi, va fer els seus 3 gols en lliga a Granollers, i s'ha quedat sense marcar en els altres dos partits.

El fortí del Sagnier: el Manlleu només ha estat capaç de guanyar una vegada al camp del Prat a Tercera, i va ser fa 28 anys (25 de gener de 1987, 0-1 amb gol de Márquez). L'equip potablava, a més, no perd a casa en partit de lliga des del 21 de desembre de 2014, quan va caure 1-2 amb el Figueres.



Futbol en joc és la gran aposta televisiva de difusió de la Tercera Divisió aquest curs. Es pot veure per més d'una vintena de televisions de proximitat, que podeu consultar en aquest enllaç.

A més, els partits es podran seguir en directe també per internet, al miniweb de l'espai. I des del programa es convida els aficionats als equips implicats, però també als seguidors del futbol català en general, a participar activament a les xarxes socials amb l'etiqueta #Futbolenjoc

El passat diumenge, 6 de setembre, l'espai s'estrenava amb la jornada inaugural de Primera Catalana, retransmetent el Manresa-L'Escala (0-1), del grup 1. Aquest és el making off que en feia la FCF:



La Xarxa de Comunicació Local manté l'aposta pel futbol català als programes esportius que continuen en antena: els Esports en xarxa dels dies feiners (a les 13h a les ràdios locals i a les 19'30h a les televisions de proximitat) i als En joc del cap de setmana (de 20 a 21'30h, dissabtes i diumenges). A l'edició dominical del programa, com en les últimes dues temporades, s'analitzaran a fons les jornades de Segona B, Tercera i Primera Catalana, amb l'emissió de la majoria de resums dels partits del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada