divendres, 7 de setembre del 2018

Prèvia-Guia J4

Res ens agrada més que les setmanes de pura competició com la que comença aquest cap de setmana. Ordenats per tenir marge de descans, els equips s'han concentrat en dissabte per competir en la quarta jornada. Guaitant de reüll la cinquena jornada, que es jugarà només tres dies després, els equips volen començar a rascar els primers punts dels nou d'aquesta setmana. El dissabte, amb ple de partits simultanis serà pura emoció per veure si es manté el trio de colíders o si els invictes comencen a caure. Organitzats i a punt per sumar-ho tot, arrenca la primera gran setmana d'aquesta temporada. Res com l'inici d'aquest 2018! 

El Prat, un dels colíders en l'inici de curs // Fran Capell - CEEUROPA.CAT
Aquests són els horaris de la J4:

DISSABTE, 8 DE SETEMBRE

18h Pobla de Mafumet-Ascó
18h Llagostera-Santfeliuenc
19h Prat-Martinenc
19h Santboià-Horta
19h FE Grama-Sants
19h Granollers-l'Hospitalet
19.30h San Cristóbal-Europa
20h Terrassa-Vilafranca
20.15h Figueres-Castelldefels
20.30h Reus B Cambrils-Sant Andreu

-Descansa Cerdanyola-


Amb aquesta classificació arrencarà la J4:


La jornada quatre de Tercera està marcada perquè és el punt d'inici de la primera 'setmana de 9 punts'. Els equips competiran en jornada intersetmanal només 72 hores després de la finalització de la J4 i hauran de guardar forces per tornar-ho a fer, una altra vegada, el cap de setmana del 15 i el 16 de setembre. En joc, sumar els punts que després s'agrairan, desgranar els favorits de la competició i veure si els invictes suporten el pas de les jornades. Sense adonar-nos-en, haurem arribat, de cop, a les portes de la J7 i se'ns haurà consumit el primer terç de la primera volta.

Però abans d'avançar-nos en els esdeveniments, cal que gaudim d'una J4 farcida d'alicients, com el xoc entre equips tarragonins. Pobla i Ascó, separats per un sol punt i amb una relació molt competida en els darrers cursos, toparan per mantenir-se ferms a les primeres places de la lliga. Terrassa i Vilafranca, dos invictes i amb play-off recent, toparan també aquest cap de setmana en un partit dels que es recorden a final de curs quan cal mirar el goal average particular.

Mentrestant, el Reus B Cambrils posarà a prova la resistència del Sant Andreu, que competia dimecres passat el partit de Copa del Rei contra el Cornellà, amb classificació per a la segona ronda inclosa. I també serà moment perquè l'Horta torni a provar-se a domicili, on de moment, ha signat un paper ben diferent al que ha tingut com a local.

Amb tot, vuit equips -els vuit últims, de fet- buscaran la seva primera victòria aquesta temporada ara que tots tenen ja, almenys, un punt. El San Cristóbal-Europa i el FE Grama-Sants, seran els dos únics partits entre equips que encara no saben què és vèncer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada