divendres, 14 de setembre del 2018

Prèvia-Guia J6

La 'setmana de 9 punts' toca el seu final... i només un equip opta a sumat el ple al 9. El Llagostera és l'únic que ha guanyat en els compromisos de dissabte i dimarts; Sis equips més opten, com a màxim, a fer 7 punts. Només tres equips no han puntuat encara: Vilafranca i Santfeliuenc, a més del Sant Andreu, que no va competir el dimarts -però sí que va jugar partit de Copa del Rei-

La jornada 6 ens acosta a completar el primer terç de volta // Yuki Nagashima - Terrassa FC

Aquests són els horaris de la J6:

DISSABTE, 15 DE SETEMBRE

18.30h Llagostera-Cerdanyola

DIUMENGE, 16 DE SETEMBRE 
11.45h FE Grama-Santfeliuenc
12h Prat-Castelldefels
12h San Cristóbal-Figueres
12h Santboià-Martinenc
12h Pobla de Mafumet-Sants
12h Granollers-Vilafranca
17h Reus B Cambrils-Europa
18.30h L'Hospitalet-Ascó
19h Terrassa-Sant Andreu

-Descansa Horta-


Amb aquesta classificació arrencarà la J6:



Amb la Pobla de Mafumet capitanejant la categoria de la mà del Prat, la jornada 6 se'ns presenta carregada d'al·licients. D'entrada, la possibilitat d'afegir més equips a la bossa dels 10 punts però també l'oportunitat de començar a veure equips que ja han passat per la jornada de descans situats a la zona noble (podrien entrar-hi l'Hospitalet i Sant Andreu). També poden sortir del descens dos equips que han descansat i que, per ara, s'han vist penalitzats -temporalment- per aquesta situació: Vilafranca i Santfeliuenc.

Encara més per sota, cinc plantilles busquen la primera victòria: Castelldefels, Martinenc, Santfeliuenc, Sants i Santboià no saben encara què és vèncer. El duel directe entre Santboià i Martinenc mantindrà, com a mínim, un equip sense triomfs.

La ressaca del dimarts encara s'allargarà durant aquest cap de setmana i és per això que el gruix de partits es jugarà en diumenge. Només Llagostera i Cerdanyola es veuran les cares en dissabte. Un partit que podria deixar els gironins com a líders provisionals i convertits en l'únic conjunt capaç de sumar 9/9 en una mateixa setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada