dilluns, 10 de setembre del 2018

Prèvia-Guia J5

Els compromisos del 8 de setembre s'han segellat entre aplaudiments per una jornada de passió. Poques hores després, l'aventura continua, incansable.
Per la diada, els equips de Tercera tornen a posar-se les piles per encarar una nova jornada de competició. Partits entre el torn de matí i el de tarda, els conjunts lluitaran una altra vegada cercant augmentar el que ja van obtenir dissabte... o per recuperar el temps perdut.

El San Cristóbal va celebrar així la seva primera victòria a Tercera // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT


Aquests són els horaris de la J5:

DIMARTS, 11 DE SETEMBRE

11h Horta-Reus B Cambrils
12h Castelldefels-Pobla de Mafumet
12h Martinenc-San Cristóbal
12h Europa-Santboià
12h Vilafranca-Llagostera
12.15h Sants-Ascó
18h Santfeliuenc-Granollers
18h Cerdanyola-Terrassa
18h Figueres-Prat
19h L'Hospitalet-FE Grama

-Descansa Sant Andreu-


Amb aquesta classificació arrencarà la J5:


La Diada s'ha convertit en sinònim de jornada de Tercera des de fa ja diverses temporades. Enguany no serà diferent, i l'11 de setembre ha marcat la primera intersetmanal del curs.

Dissabte passat, la J4 arrencava amb tres equips coliderant la taula; la cinquena cita ho farà amb la Pobla al capdavant, dos punts sobre els perseguidors més immediats. L'equip pobletà buscarà mantenir aquesta condició -d'altra banda, anecdòtica després de quatre partits-. Ho farà contra el Castelldefels, als Canyars, en un xoc que posarà cara a cara dues arrencades diferents. La de l'equip més en forma contra un dels sis conjunts que encara no saben què és guanyar.

Apreten fort les dents, just al darrere, una columna de vuit equips que ja han sumat dues victòries i que encara toquen la zona de privilegi. Volen sumar, precisament, aquest segon triomf -i també el segon en la seva història a la categoria-, la Fundació Grama i el San Cristóbal, que la setmana passada n'aconseguien el primer, tots dos jugant a casa i que ara viatjaran per cercar la sensació de celebrar una victòria a domicili.

Al darrere, sis equips encara no saben què és vèncer i només un, l'Ascó, viu sense conèixer l'empat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada