Pobla i Prat, colíders

La Pobla manté el liderat tot i ensopegar als Canyars // UE Castelldefels
Aquests són els resultats de la J5:

DIMARTS, 11 DE SETEMBRE
Horta 3-2 Reus B Cambrils (Javi Morales i Narcís Barrera -2- / Oriol Ayala i Jordi Oribe)
Castelldefels 0-0 Pobla de Mafumet
Martinenc 1-1 San Cristóbal (Joel Martínez / Kevin Alarcón)
Europa 1-0 Santboià (Ignasi Varona)
Vilafranca 0-3 Llagostera (Èric Jiménez -2- i Joan Maynau)
Sants 1-1 Ascó (Mario Cantí / David Silva 'Peke')
Santfeliuenc 1-2 Granollers (Pol Reñé / Oriol Molins i Xavi Civil)
Cerdanyola 1-1 Terrassa (Pitu Plazuelo / Jonatan Toledo)
Figueres 0-1 Prat (Sergi Moreno)
L'Hospitalet 1-1 FE Grama (Toni Texeira -pp- / Fran Piera)

-Descansa Sant Andreu-

Amb aquesta classificació després de la J5:

Gols: 21
Resultats: 2 victòries locals, 5 empats i 3 victòries visitants

Màxim golejador: Joel Marín (POB), 3 | Llistat complet

Els empats han estat els protagonistes de la jornada intersetmanal i només dos equips han pogut guanyar jugant a casa. Han estat l'Horta i l'Europa. Els de Nacho Castro han remuntat un partit que tenien coll amunt. Malgrat avançar-se en el minut 18, el Reus B manava en el marcador al minut 86, però un doblet de Narcís Barrera concentrat en 6 minuts ha capgirat el marcador i ha tornat a col·locar els hortencs en zona de play-off. També ha tornat a vibrar el Nou Sardenya amb l'Europa, que ha sumat la primera victòria de la temporada amb un gol d'Ignasi Varona. Els graciencs són l'únic equip que s'ha estrenat aquesta jornada en el terreny del triomf. Encara hi ha cinc equips que no saben què és guanyar.

El Llagostera llueix el seu nom a la zona noble, com l'Horta, i ho fa gràcies al marcador més contundent del dia. Ha estat un triomf per 0-3 a Vilafranca i que ha marcat el bon estat de forma del conjunt gironí. Els penedesencs, amb un partit menys, han caigut aquest dimarts a la zona vermella.

I encara més amunt, el Prat segueix marcant terreny amb un altre triomf per la mínima. Just però suficient per sumar ja 11 punts i coliderar la categoria amb la Pobla de Mafumet, que ha empatat en la seva visita a Castelldefels.

L'Europa ha sumat el primer triomf del curs; el Santboià és el nou cuer // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT