dimecres, 28 de març del 2012

Avui serien de Tercera (capítol 25)

[Disculpes avançades per l'absència d'aquesta secció les dues últimes setmanes. La tercera meta volant, primer, i la jornada intersetmanal a Tercera, després, han eliminat els capítols 23 i 24, i ara ja entrem a les últims 9 jornades de la categoria]

La jornada 25 a Primera Catalana ens deixa un grup 1 liderat per un Figueres que no frena, i aprofita la derrota del Palamós, segon, per deixar-lo sis punts per sota. El Mollet és tercer, a només un punt del degà del futbol català,  i Vilassar i San Cristóbal són a 4 punts. Al grup 2 es manté la tirania de la Rapitenca: 13 punts més que el Tàrrega i 16 sobre el tercer classificat.

Després de vint-i-cinc jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Victòria incotestable a Can Peixauet, contra la Gramenet B (0-4). Els gols, repartits, però amb presència dels màxims golejadors empordanesos, Pol Compte i Marc Teixidor, 'Teixi'. la victòria manté els de Vilatenim amb marge sobre els perseguidors, 6 punts ara, quan queden 9 jornades per al final. Podeu veure un resum del Gramenet B 0-4 Figueres-en aquest vídeo del compte de YouTube de Tramuntana TV Esports:

  • Rapitenca. Segueix fent camí cap al campionat del grup 2 la Rapitenca. L'últim capítol es vivia a Igualada, quan un gol d'Alexis Jiménez (0-1) mantenia els ebrencs amb un marge molt còmode sobre els perseguidors. L'equip té 13 punts més que el segon classificat, i 16 punts més que el tercer. Només queden 27 punts per disputar. Al ritme actual, l'ascens matemàtic pot arribar en un mes. L'equip seria així el primer que abandonaria el condicional del títol d'aquesta entrada.

  • Palamós o Tàrrega. La derrota del degà del futbol català al Municipal contra el Vilassar (2-3) no només apropa el tercer classificat si no que també situa en la lluita per ser al capdavant els maresmencs, quarts, i el San Cristóbal. Els palamosins se situaven al capdavant en dues ocasions (1 a 0 i 2 a 1 al descans), però els gols d'Oriol Serra i Oriol Grau a la represa certificaven la derrota del Palamós. Els empordanesos segueixen segons, però sense gaire marge de maniobra. El Mollet derrotava el cuer, Manresa, per la mínima (1-0) amb gol de David Bauli, i el San Cristóbal s'imposava al Cerdanyola. El resultat: quatre equips, del 2n al 5è, separats per només 4 punts. Al grup 2 el Tàrrega, que havia concolidat un marge sobre el tercer, empatava amb el Vista Alegre (0-0) i el triomf del Júpiter contra el Santfeliuenc (3-1) situa els barcelonins a 3 punts de la segona plaça. Una plaça que, si bé els urgellencs han ocupat durant moltes setmanes, té altres candidats. Més enllà del Júpiter, Martinenc (4t a 4 punts) i Vista Alegre (5è a 5 punts) estan ben situats. Inserto el resum en dues parts del Palamós 2-3 Vilassar, gràcies al compte de YouTube de CHECHIPALAMOS i a continuació el resum del Tàrrega 0-0 Vista Alegre, gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:




  • [BONUS] El blog d'en Sergi Vargas. Fa uns dies es va estrenar a internet el blog El món del #futbolcat, creat per Sergi Vargas, company narrador dels partits de diumenge del Marcador Catalunya, de Radio MARCA, i un dels principals informadors del futbol català a les xarxes socials. L'arrencada ha estat espectacular quant a continguts i visites, i el nivell d'informacions que ofereix de Primera, Segona i Tercera Catalana és tan alt com complet. El podeu llegir aquí! De fet, en breu hi he pactat una col·laboració que em fa moltíssima il·lusió, sobre la Primera Catalana. Un web d'obligada referència per als que seguim el nostre futbol. Enhorabona per la iniciativa, i a seguir!

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 25 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada